- 1 Haziran 2009
- 14.516
- 25.748
- 798
düsündüm onu da düsündüm hep unutur umuduyla susutum
ister unutsun ister unutmasın.... başka kapıya deseydin tok evin aç kedisi....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düsündüm onu da düsündüm hep unutur umuduyla susutum
o açıdan demedim. sizi unutur belki bir başkasıyla başlar ama ya evdeki eşi onun bu yönünü hiç bilmiyorsa ve bir yalanın içinde yaşıyorsa?düsündüm onu da düsündüm hep unutur umuduyla susutum
ayat bile ondan vazgecmemem için sakalar yaptı cok tesadüfler vardı her yol ona cıkar oldu sonuc hem ona hm bana hemde esine yazık oldu ama biliyormusun bana iyi niyetiyle asık olmustu buna adım kadar emindim ne kırabildim ne sövebildim sadece uzak durmak geldi elimden agzımdan cıkan teek kelime git buralaardan demek oldu
üzülmesine dayanamam bi yolunu bulucam ve öyle bisey yapıyorum ki onun için yürek dayanmaz vazgeciyorum sewdiğim halde hatta asık oldugum halde bi anlam ifade etmiyosun kimsinki sen gibi laflar kullanmak acı werici hemde cok.Karısına mesaj at eşin şu an nerde? de, kapımın önünde sabahlıyor, bana bekar biri gibi yaklaştı aşkını ilan etti sonra evli olduğunu itiraf etti yakamı bırakmıyor bunu sana söylemeyi borç bildim de. Senin eşin olduğunu araştırdıktan sonra öğrendim de. Aldatılan kadının bunu bilmesi gerekiyor. Başkasını seven ayaklarına kapanan bi herif için hergün yemek yapıyor, ütüsünü yapıyor bu kadın. Aldanmasın daha fazla.
Boyle dinleyince ne kadar da masum.. Adam cok seviyor gibi.. Belliki sizde sevmisiniz ama akilli bir kadinsiniz ki ogrenir ogrenmez dur demissiniz.. Benim anlamadigim madem artik karina karsi bi duygun yok konus anlas ikna et bosan once dimi.. İkisini nere kadar idare edicen nasil yakistiriosun kendine...farklı hisler... durumumdan bahsediyorum,,, bi is kurdum iki ortaklı bi arkadsm la herseye yeniden baslıyorum kendi isimin patronuyum diyebilecegim bir is yan tarafta aynı isi yapan cook yakısıklı bir adam vardı yardımı cok oldu iyi niyetine samimiyetine güvenebilecegimiz biriydi arkadasımla arası ccok iyidi ve daha ssonrası bana asık olugunu baska hiçbirsey düssünemediğini falan anlatmaya basladı bende cok etkilenmistim ötesi onunla aynı hisleri paylastm asık olmus gibiydim kimse yoktu hayatmda neden olmasın dedim fırsat werdim iki ay sonunda sık ssık yardımlarımızaa kosar benimle cok ilgilenirdi bir ay ilisskimiz oldu yanında yalnz hiç bulunmadm bana olan duygularından o kadar emindim ki......... birgün bir msj geldi arkadasıma ben ewliyim diye dünya yıkıldı bi andan üzüntü bi yandan nefret duygular allak bullak mesaj attm hakaret etmeden birdaha aramamasını söyledim olmaz yapamam son kez konusmak istiyorm dedi kabul etmedim yanıma geldi ortagı cıktı kapıyı kapattı bildiğin gibi deil asğım sana sensiz olmaz dayanamamlar belki inanmayacaksnz ama yarm saat dizlerimin ddibbinde aglamalar tepkisiz kaldm kowdum isin kötü tarafı hergün görmek zorundayddm is yerlerimiz bitisikti hergün kahroluyorduk kac defa konusmak istedi ewimin önünde sabahladı benimle konusma ama zaman tanı dedi arastırdım esini ögrendim esi kimdi? tesadüf ya bir zamanlar aynı is yerinde calıstığım arkadasım o zamanlar anlatrdı böyle biiyle görüsüyorum kara kalemim iyidir benim onun fotosunu cizmemi istemisti 10 gün üstündeydim cizdiğim onun fotoğrafıydı.......... koskoca sehirde tesadüfler yakamızı bırakmadı ona imkan tanımaz zaman vermesem isyerini kapatacagını söyledi kapattı hala istemesen giderim bu memleeketten dedi git dedim gitti hala kurtulmuss deilim geceleri odamın penceresınden asagı ddoğru baktm gelmis karsıda sabahladı öylece............nedir bu bayanlar nedir bu cıkmazlık nedir bu sacmalıkkk nedirr ?
Çok arabesk geldi bana
belki sacma gelecek ama ayrılmaması için elimden gelen herseyi yaptım buna benim sebebim az da olsa varsa kendimi affedemem gececek zamanla elbet gececekBoyle dinleyince ne kadar da masum.. Adam cok seviyor gibi.. Belliki sizde sevmisiniz ama akilli bir kadinsiniz ki ogrenir ogrenmez dur demissiniz.. Benim anlamadigim madem artik karina karsi bi duygun yok konus anlas ikna et bosan once dimi.. İkisini nere kadar idare edicen nasil yakistiriosun kendine...
4 yıl geçmis hatılayamadm o olduğunu ögrenince resim canlandı gözümde tabi çok geç olduEvet adam pislik karaktersizin teki de...
Bende şuna takıldım.. sen yıllar önce fotografını çizdıgin adamı görünce nasıl hatırlamadın bacım ?
ne seker ne sekerrr size yapılanları ögrendiğinizde kocanızı bosamıssınızdır umarım dayanılmaz bisey bana gelince avına düssmediğim için mi karısını düsündüğüm içinmi oyuncak oldum ne mantıkla yazdınız bunu eskiler yaralamıs siziAh canım sen de inandin mi o ahlaksız adama. Benim eski eşim de sevgilisine ne msj lar yazmış ne mektuplar. Eşimi hiç sevmiyorum demiş, cok cahil yanıma yakışmıyor demiş, cok aptal demiş. . Oysa her gün is yerime çiçekler, her akşam beni isten gelip almaları, her gece ben çalışırken bile dizimi dibinde oturmalari...
Bazı erkekler şerefsiz olduğu için böyle uyduruyorlar. Karısı için ölüyordur sen sadexe onun için seker bir oyuncaksin
belkide iyice tanımak gerekirdi bilemiycemEvli bi adamın başka bi kadına alık olmasına iyi niyetli mi diyosunuz ?
Ya ayrangönüllü ya aç derim ben buna