çok idaalı sözlerVe bir kadın görüştüğü adam evli mi anlar gececeksin o anlamadım bilmiyorum hikayelerini. Aldatilan kadın da anlar şerefi varsa terkeder. Erkekler neden mi aldatır çünkü bazıları şerefsiz dir ve bazı kadinlar da pusu da onları bekliyorlardir.
Konu Sahibi merak ettiysen öğrendiğim an terkettim eski eşimi ama o terketmis sayılır çünkü aldatip zaten beni hiçe saymis. Ben gerçekleri her yönüyle kabul ediyorum sen de kabul et bahsettiğin adam seni kullanmış ve umurunda degilsin
Ve bir kadın görüştüğü adam evli mi anlar gececeksin o anlamadım bilmiyorum hikayelerini. Aldatilan kadın da anlar şerefi varsa terkeder. Erkekler neden mi aldatır çünkü bazıları şerefsiz dir ve bazı kadinlar da pusu da onları bekliyorlardir.
Konu Sahibi merak ettiysen öğrendiğim an terkettim eski eşimi ama o terketmis sayılır çünkü aldatip zaten beni hiçe saymis. Ben gerçekleri her yönüyle kabul ediyorum sen de kabul et bahsettiğin adam seni kullanmış ve umurunda degilsin
Sen evlenmiycek olsan bile o adambosansa bile olmayacagını belirttim ailem disiplinli ask mesk dinlemezler
ay bencede .Öldü öldü konu sahibi yeter vurma daha.
Ne iyi niyeti arkadaşım.adam evli evli bilmem farkındamısın.iyi niyetli bi adam evde gül gibi karısı varken ona buna bakmaz.ayat bile ondan vazgecmemem için sakalar yaptı cok tesadüfler vardı her yol ona cıkar oldu sonuc hem ona hm bana hemde esine yazık oldu ama biliyormusun bana iyi niyetiyle asık olmustu buna adım kadar emindim ne kırabildim ne sövebildim sadece uzak durmak geldi elimden agzımdan cıkan teek kelime git buralaardan demek oldu
e o senin dediğine göre aşk olmuyor ki . aşık olsa kimseyi dinlemez . adamlar pastam dursun karnım doysun mantığında . olan bu kadına olur . diğer kadın kocasını affeder kocası karısını ne kadar sevdiğini anlar bu kızda yuva yıkan kadına çıkar adı bütün hayatı etkilenir sonraki ilişkileri vs .adamlar her şekilde şanslı bu dünyada adalete bak .karısından sıkıldığı için aldatıyordur. artık eskisi gibi değildir hiçbir şey.
yeni ve güzel bir kadın bu yüzden ilgilerini çekiyor.
seviyorsa boşansın diyenler, öyle bir dünya yok. bizzat gördüm.
başkasından çok etkilense , hatta aşık olsa dahi aile, çevre, çoluk çocuk, nafaka, düzeni kaybetme, her şeyi yıkma durumlarını düşünerek aşkını kalbine gömen de çok.
karısını , kocasını severler ama aşkı tutkuyu başkasında bulurlar. aldatanlar hep böyle.
aşk, tutku arıyorlar. evdeki onları heyecanlandırmıyor yani.
yoksa bunca yalvarma, yakarmaya değmez ki. demek ki cidden etkilenmiş.
ama boş tabii. iki taraf da kendini uzak tutmalı. ortada boşanma yoksa o kadar acıya, yalana gerek yok.
Gerçekler. .. Bir dönem ben de yaşadım bunları Aldatilan es olarak. Konu Sahibi çok merak etmiş terkedilmiş miyim diye bende aydınlattim hepsi buÖldü öldü konu sahibi yeter vurma daha.
terbiysizlesmeyelim lütfen hosunuza gitmese yazmasınz biter ahh birde siz bunu anlasanız tutun azcık kendinizi tutunnnSen nasıl basit bir kadınsin. Kocami savunsam bosanmazdim algısı eksik kadin
canım ya kimse annlamıyo bana sewgili olalım demiyo ki söylediğim yalan için beni affet diyo affet ki önümü göreyim diyoYaptigin dogru ayrilmissin bravo ama onu seviyorsun ve onun da seni sevdigine inaniyorsun.peki bu kadar yalvarirken hic demiyor mu ne olur affet ayrilayim karimdan beraber olalim diye.bu kadar sevse ayrilir senle beraber olmak isterdi.
yaa ne diyosun cocuguyla fotosunu gördüm yine anlamadım yenin mi aaa ne tatlı masallah diyorum ... anlasam gerizekalı mıyım ben böyle bi yalanı sürdüreyim ALLAH ALLAH YA .......Ve bir kadın görüştüğü adam evli mi anlar gececeksin o anlamadım bilmiyorum hikayelerini. Aldatilan kadın da anlar şerefi varsa terkeder. Erkekler neden mi aldatır çünkü bazıları şerefsiz dir ve bazı kadinlar da pusu da onları bekliyorlardir.
23 yasındda ewli erkek binde bir yani daha ben kendime diodum küçük ya aynı yasta ilk defa sewgilim oluyoyaa ne diyosun cocuguyla fotosunu gördüm yine anlamadım yenin mi aaa ne tatlı masallah diyorum ... anlasam gerizekalı mıyım ben böyle bi yalanı sürdüreyim ALLAH ALLAH YA .......
iyi oku kovdum dedim demi daha ne yapaydım tuhaf mısın sen ya bi sus konuda hala sewgili olduğumuz gecmiyo ayrıldıgımız yazıyo degilmi bi oku ya okuda öyle sacmalaSen kendini yirtsan da adam evli seni ne konumda görmüş ikinci kadın yani metres önce bunu algila bu bir.
İkincisi adam senle konuşmaya gelmiş ya ortağı çıkmış kapıyı kapatmış adam yalvarmis ya sen ahlaklı olup orayı terkedecektin bu iki.
Üçüncüsü ben boşadım o adamı çok merak ediyorsan aldattığı o metres musvettesi kucaktan kucağa koşuyor yolun yolcusu oldu herkes hakettiğini yasasin ne seker ne seker dimii
umarım canm teskrlervalla dik duruşunuzu alkışlıyorum böyle devam edin erkeklerin canı tatlıdır havalar soğusun gelmekten vazgeçer üşüyünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?