- 3 Aralık 2015
- 9.510
- 13.248
- 168
- 34
Kız kahvaltı da yediğimizi unutuyoruz daEvet adam pislik karaktersizin teki de...
Bende şuna takıldım.. sen yıllar önce fotografını çizdıgin adamı görünce nasıl hatırlamadın bacım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız kahvaltı da yediğimizi unutuyoruz daEvet adam pislik karaktersizin teki de...
Bende şuna takıldım.. sen yıllar önce fotografını çizdıgin adamı görünce nasıl hatırlamadın bacım ?
Ah canım sen de inandin mi o ahlaksız adama. Benim eski eşim de sevgilisine ne msj lar yazmış ne mektuplar. Eşimi hiç sevmiyorum demiş, cok cahil yanıma yakışmıyor demiş, cok aptal demiş. . Oysa her gün is yerime çiçekler, her akşam beni isten gelip almaları, her gece ben çalışırken bile dizimi dibinde oturmalari...
Bazı erkekler şerefsiz olduğu için böyle uyduruyorlar. Karısı için ölüyordur sen sadexe onun için seker bir oyuncaksin
belki sacma gelecek ama ayrılmaması için elimden gelen herseyi yaptım buna benim sebebim az da olsa varsa kendimi affedemem gececek zamanla elbet gececek
tiskindirici değilmiEvde karısıyla fanfinifon
Dışarda sana ölüyorum ayılıyorum :)))
Bu nasıl enerji arkadaş
acımadı hiç birimize acımadıOff senin icin cok zor.Asik oldugun adamin evli cikmasi,seni kandirmasi. Insanlar doyumsuz.Esinden sikildi,sana takildi.Senden sikilir,baskasina.Tavrini takdir ettim
Hiiic acima,o heyecan pesinde kosarken esine acimis mi?Senden saklarken sana acimis mi?![]()
bi de karısına söylediğinde nasıl ne kadar iyi niyetli bi aşkmış anlarsın canım.. hakaretleri yiyip kötü kadın ayartan kadın damgası yediğinde.. Sen bunu bi dene işte o zaman aşkınız nasıl nefrete dönüşür karşılıklı bi bak bakalım.. Bu kadar iyi niyetli olma.. inanki böyle bi karaktersiz buna değmez.ayat bile ondan vazgecmemem için sakalar yaptı cok tesadüfler vardı her yol ona cıkar oldu sonuc hem ona hm bana hemde esine yazık oldu ama biliyormusun bana iyi niyetiyle asık olmustu buna adım kadar emindim ne kırabildim ne sövebildim sadece uzak durmak geldi elimden agzımdan cıkan teek kelime git buralaardan demek oldu
Fazlasıyla...boşanmayı düşünmuyor mu pekitiskindirici değilmi