- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 53
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
-
hayır yeni iş değil canım galiba bende fazla iyi niyetli ve safımyeni bir işe falan girdiyse belki dicem bi derece yeni iş arkadaşları.. ama sürekli karşı cins olması da anlamsız.
fazla iyi niyetliyim ben de :)
muhtemelen o kızlarla arasında da muhabbet dönüyor, hatta net dönüyor.
sevgilim evet ama sormaya çekiniyorum yani şimdi den bu böyle der diyegerçekten sevgilin gibi hissetsen sorardın diye düşünüyorum
erkek işte amin canımEn sevmediğim bir erkek tiplerinden bir diğeri de sosyal medyadan kız ekleyenidirbu tipler elde bitane tutaaarrr daha iyisi var mı ki diyerekten ordan burdan kız ararlar iyisini buluncada elde kini öteler Allah boyle tiplerin karşısına boyle tipler çıkarır inşallah
ya bilemiyorum bu değişik bi durum.hayır yeni iş değil canım galiba bende fazla iyi niyetli ve safım
var ama hepsi arkadaşım ve bende onları takip ederim ama bu sadece takip ediyor geri dönüş yapmamış kızlar bunaSosyal medyada sizin sadece hemcinslerimiz var listenizde?
30 ağustosda tanıştık arkadaş olarak ve 15 gün önce de sevgili oldukNe kadarlık bir ilişkiniz var ??
O zaman adamın amacı belli.var ama hepsi arkadaşım ve bende onları takip ederim ama bu sadece takip ediyor geri dönüş yapmamış kızlar buna
Aranıyor,net.var ama hepsi arkadaşım ve bende onları takip ederim ama bu sadece takip ediyor geri dönüş yapmamış kızlar buna
bu erkekler neden böyle yaTakip listesinde erkekten çok kadın olan, sürekli eklemeyede devam eden kişi içinde iyi niyet beslemek zorlama olur bana kalırsa. Kıskanç olmakla da alakalı bir durum değil bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?