erkekler neden hem kızlarla çıkıp iş evliliğe gelince temiz aile kızı arar?????

ne kadar karakter ve kalite yoksunu oldugunu gormus oldun ama keske zamanini calmasaymis..erkek egemen toplumun getirisinden Allah korkusunu ve adaletini unutmus..merak etme onun kotu niyetinin acisi ondan kat kat cikar,Allahta sana iyi niyetinin karsiligini mutlaka verir..ama bu kisiyle kesinlikle muahatp olup,seni kullanmasina asla izin verme..

canım zaten rabbimden tek dileğim,onun da pişmanlık duyduğu bana yeptıklarının cezasını bulduğu günü bana göstermesi.sadece allahından bulsun diyebiliyorum.başka ne diyebilirim ki ama ruhumda açtığı yaralar o kadar derin ki birdaha nasıl güvenirim sevebilirim hiçbir fikrim yok.zaten möuhatap olmuyorum o günden sonra sildim msnden faceden telden heryerden.birtek aklım ve kalbim kaldı oralardanda silebilirsem tamam olucakmafoldumben

aman aman uzak dur canım.. yol ver gitsin.. aşka sevgiye herşeyden çok önem veren erkeklerde var Buna inan.. Bırak evlensin kimle istiyorsa.. Bilmiyorlar ki ahlak, namus, erdem Bunların kimde ne kuvvette olduğunu kimse Bilemez..Bilemez.. Sadece şekilden itiBaren değildir insanoğlu.. insanın yüreğinin güzelliğini herkes göremez.. Böyle erkekler zavallıdır.. Bi kız Bi çok anlamda özgür diye, rahat diye, bu kızla evlenilmez diye Bi yargıya varılamaz.. açık giyiniyor, sadık olmaz, ahlakı zayıftır diye Bi genellemeye varılamaz.. varan adamdan da hayır gelmez, ne verirsen ver kapasitesi kadar alır ve senin yüreğinin kalitesini göremez..

burcu_01,
bilhassa bu tarz konularda fikirlerini çok beğeniyorum..a.s.söylemek istedim bu sefer.

şimdi ben erkek tarafı olsam soyle dusunurum
ben bu kıza basından berı senınle evlenemem ben kımseyle evlenemem deyıp duruyorum ama kız benmle bırlıkte olmaya devam edıyo vede ılk el tutusması ılk opüsme falan benımle yasıyor ben ona onunla bır gelecegımız olmayacagını soyledıgım halde neden bu kız boyle davranıyo
ya benımle vakıt gecırıyo aslında hıçte ılklerını benımle yasamadı sankı oylemıs gıbı yapıyo cunku hıç bır zaman evlenmeycegını bıldıgın bır adamı neden opesın demekkı kızda var bırsey
ya benı cok sevıyo gercekten ılklerını benımle yasıyo ama kendını bu sekılde rıske atıyo benden oncede bırısını boyle sevmıs olabılır belkıde ılk degılım mı acaba
yada kız gercekten dogru soyluyo bende bıras takılıym belkı severım ama elımde deıl sevedıım
deyıp kacardım valla ben
burda senınle hıç bır gelcegı olmayacagını en basından soylemıs bır adama olan sevgıden bahsedıyoruz degıl mı ınsan gelecegı olmadıgını bıle bıle nasıl sever ılgınc
ustelık sende ılkımdı dıyosun yanı tabırıne gore temız aıle kızısın (artık ne demekse bu )baslıkla ne alakası var yoksa basortululer mı temız aıle kızı oluyo bır tek
suçu kendımızde arayalım bıraz cok fazla dger vermıssınız okadarkı kendınıze kırlı aıle kızı yenı kıza temız aıle kızı demıssınız ve svgılınızın neden temız aıle kızını sectıgını soruyorsunuz

Flört etmeye gelince esmer olsun sarışın olsun kumral olsun hiç farketmez.Çünkü gönül eğlendirmek amacını güderler.Günü birlik ilişki amaçlı başlarlar bazıları ilişkilere.

Evlenmeye gelince el değmemiş kız oğlan kız isterler.

Karaktersizliğin daniskasıdır :delphin:

bende anlamıyorum hem temiz aile kızı ne demekse zemuszemusbiz eşimle uzun zaman çıktık sonra evlendik böyle bir mevzuda olmadı ...bayanssulusmilesanırım bu karşıdaki insana olan sevgiyle alakalı kurtulmaya çalışmalaelaelaelaelaeyoksa birlikte olurken iyimiydi derler adamaakannehirsaçma sapan bir düşünce

cidden insanın öyle bir zoruna gidiyoki:(( ben seninle görüşürken dönüpde kimseye yan gözle bakmış insan değilim senden önce kimsenin eli elime değmemiş ilkim oldunu söylemişim.herifin bana söylediği şey birbuçuk sene boyunca ben evlenmeyi düşünmüyorum evlensemde yürütemem bilmemne eğer senin öyle bir durumun olursada engel olmam anlayışla karşılarım bilmemne e biz o zaman niye görüşüyoruz deyincede ama sana karşı boş değilim hoşlanıyorum sadece evliliğe hazır değilim yürütemem:(( eee şimdi ne oldu o zaman bana bir kere doru düzgün seni seviyorum demeyen insan şimdi ortalıklarda seviyorum evlenicem diye naralar atıyo hemde üç ayın içinde gelde psikopata bağlama iştemafoldumben

hem pastam dursun hemde mideme insinalsanaalsanasmile
valla arkadaşım bence yakanı böyle karaktersiz haysiyetsizden kurtardıgın için binlerce dua et bence
el ele tutuşmada ve öpüşmede namus arıyan adam evlilik denen kutsaldan ne anlıcak ki
hayatını mahvederdin böyle mal bi düşünceyle

iyide cnm o bana ne kadar güven verdiki benden ne kadar güven bekliyo:(( bana en başta ben evlenmeyi düşünmüyorum işte evlenirsem sadık kalamam evlendiğim kıza yazık bilmemne o bunları söylerken benim gözlerim dolu dolu oluyodu.bana hiç o şekilde ne ümit verdi nede sahip çıktı.ilk başta onun sahiplenmöesi gerekmezmi.kendiside eğlence nerde o orda öle bi insan.ayrıca bigün yine bana mevzu açılmıştı.işte ben dedim hayatında biri varken başka birini tercih edenleri anlayamıyorum gibilerinden bişi söyledim.ben dedim sen varken başkasına bakmam yani sevmem o tarz şeyleri o ben bunu dediğim halde bak sana yine diyorum eğer ben görüşelim dediğimde başkası var dersen seni anlayışla karşılarım dedi.bende çok sinirlendim yani bunu düşünmesi bile yanlış değilmi o sinirle dedim merak etme öyle bişi olursa sana eyvallah derim:((( demez olsaydım sonra zaten çok pişman oldum.şimdi bakıyorum bu kızla ilgili yorumlara diyo aradığımı bulşdum kaçırmam bana sevgisiyle güven verdi zeki sempatik bilmemne içim acıyo içimm:(( ben böyle muameleyi hiç hak etmemiştim.bana sahip çıksaydı kriterlerini belirtseydi onun istediği gibi olmıcakmıydımmafoldumben

kriterini adam daha nasıl belirtsin
sen benle öpüştün el ele tutuştun namusun gitti mantıgında hödük baksana
böyle bi adamdan hala ne kriteri umuyorsunki
namus kavramını bile bilmeyen bi hödük işte.

Flört etmeye gelince esmer olsun sarışın olsun kumral olsun hiç farketmez.Çünkü gönül eğlendirmek amacını güderler.Günü birlik ilişki amaçlı başlarlar bazıları ilişkilere.

Evlenmeye gelince el değmemiş kız oğlan kız isterler.
Karaktersizliğin daniskasıdır :delphin:

2 bacak arası nede kıymetli geliyor
2 damla kan bulunmaz hint kumaşı oluyor
midemi bulandıryor bu tür erkekler
yüzlerine kusasım geliyor:kızgın::kızgın:

şimdi ben erkek tarafı olsam soyle dusunurum
ben bu kıza basından berı senınle evlenemem ben kımseyle evlenemem deyıp duruyorum ama kız benmle bırlıkte olmaya devam edıyo vede ılk el tutusması ılk opüsme falan benımle yasıyor ben ona onunla bır gelecegımız olmayacagını soyledıgım halde neden bu kız boyle davranıyo
ya benımle vakıt gecırıyo aslında hıçte ılklerını benımle yasamadı sankı oylemıs gıbı yapıyo cunku hıç bır zaman evlenmeycegını bıldıgın bır adamı neden opesın demekkı kızda var bırsey
ya benı cok sevıyo gercekten ılklerını benımle yasıyo ama kendını bu sekılde rıske atıyo benden oncede bırısını boyle sevmıs olabılır belkıde ılk degılım mı acaba
yada kız gercekten dogru soyluyo bende bıras takılıym belkı severım ama elımde deıl sevedıım
deyıp kacardım valla ben
burda senınle hıç bır gelcegı olmayacagını en basından soylemıs bır adama olan sevgıden bahsedıyoruz degıl mı ınsan gelecegı olmadıgını bıle bıle nasıl sever ılgınc
ustelık sende ılkımdı dıyosun yanı tabırıne gore temız aıle kızısın (artık ne demekse bu )baslıkla ne alakası var yoksa basortululer mı temız aıle kızı oluyo bır tek
suçu kendımızde arayalım bıraz cok fazla dger vermıssınız okadarkı kendınıze kırlı aıle kızı yenı kıza temız aıle kızı demıssınız ve svgılınızın neden temız aıle kızını sectıgını soruyorsunuz

o zaman canım öyle düşünüyoda erkek tarafı bıraksaydı peşimi bir sene boyunca koşmasaydı peşimden.biz onunla ilk buluşmamızda elimi bile tutturmadım herif beni tam bir sene aramadı sormadı.bir senenin sonunda en sonunda yok dayanamıyorum ben senden çok hoşlanıyorum bilmemne diyerek tekrar geldi.bende denemeye değer diye düşündüm.hiçbir kız boşu boşuna öylesine vakit geçirmek için bir erkekle çıkmaz.istisnalar dışında. her genç kız evlilik hayalleri kurar.adam benimle belli bir flört dönemini aştıktan sonra mevzuu evliliğe gelince ben evlenmeyi düşünmüyorum diyo.bende ilk defa birini bu kadar çok sevdim ve bağlandım ondan başka kimseyi gözüm görmedi halada görmüyo.bunu anlamıycak kadar dangalakmış demekki ben en çok buna yanıyorum.ama şimdi bakıyorum bi başkasına çok kolay evlenicez diyebiliyo :(( ben kendime ayrıca kirli aile kızı demiyorum sadece genel anlamda bizim toplumumuzun özellikle erkeklerin mevzuya bakış açıları bu şekilde.yoksa ben gayet tabi biliyorum ne kadar temiz ve iyi olduğumu sevmek sevdiğin için her türlü fedakarlığı yapmak onların gözünde kirlilik oluyosa eğer tamam o halde kabul ediyorum bunu.

hem pastam dursun hemde mideme insinalsanaalsanasmile
valla arkadaşım bence yakanı böyle karaktersiz haysiyetsizden kurtardıgın için binlerce dua et bence
el ele tutuşmada ve öpüşmede namus arıyan adam evlilik denen kutsaldan ne anlıcak ki
hayatını mahvederdin böyle mal bi düşünceyle

kriterini adam daha nasıl belirtsin
sen benle öpüştün el ele tutuştun namusun gitti mantıgında hödük baksana
böyle bi adamdan hala ne kriteri umuyorsunki
namus kavramını bile bilmeyen bi hödük işte.

2 bacak arası nede kıymetli geliyor
2 damla kan bulunmaz hint kumaşı oluyor
midemi bulandıryor bu tür erkekler
yüzlerine kusasım geliyor:kızgın::kızgın:

cnm şimdi bakıyorum da o kızlada el ele tutuşuyo onunlada geziyo yani bir an için acabamı dedim ama sanırım bunun gerçekten sevgiyle alakası var.tek sorun beni sevmemiş olması sanırım onu gerçekten seviyo.bende belki sever diye bugüne kadar bekledim saf saf çünkü kendimi ondan başkasıyla düşünemiyodum.biri bana seni şu beğeniyo bu seninle görüşmek istiyo dediğinde benim içim acıyodu hayır ben başkasıyla olamam diyemafoldumben off off saflık aptallık bende işte.niye bu kadar bağlanırsın kimafoldumben

biriyle gezmek, eğlenmek hatta gerçekten sevdiğin biriyle ilişkiye girmekle ''pis'' olunmuyor.
eğer ortada bir pislik varsa o erkeklerde! erkekler bardan kız kaldırınca(afedersiniz), geneleve gidince pis olmuyor da kadınlar sevince mi pis oluyor?
sırf birini sevdim bir şeyler yaşadım diye beni beğenmeyecek adamla hiç işim olmaz. iyi aile kızı arayan adama yaranmak için namuslu ev kızı modunda dolanıp ay benim elime erkek eli değmedi geyiğine gireceğime evde kalırım daha iyi be. bu adamlarla ömür mü geçer? hayatınızı mahvetmeyin ey evlenmeyi düşünen hanımlar!

yazmayayım dedim ama dayanamadım bak gene. bu adam şu an buraya yazamadığım her türlü harareti hakediyor. sana dedikleri çok terbiyesizce şeyler, sen de insansın bir gururun var. keşke bu kadar güvenmeyip baştan defetseydin bu adamı. ama aşk işte insan mantığıyla hareket edemiyor. bence senin için iyi olmuş canım. evlenseniz bile hayatını mahvederdi bu adam. ne aldatması kalırdı ne dayağı... bunların kafa yapısı böyle değişmezalsanaalsanasmile

biriyle gezmek, eğlenmek hatta gerçekten sevdiğin biriyle ilişkiye girmekle ''pis'' olunmuyor.
eğer ortada bir pislik varsa o erkeklerde! erkekler bardan kız kaldırınca(afedersiniz), geneleve gidince pis olmuyor da kadınlar sevince mi pis oluyor?
sırf birini sevdim bir şeyler yaşadım diye beni beğenmeyecek adamla hiç işim olmaz. iyi aile kızı arayan adama yaranmak için namuslu ev kızı modunda dolanıp ay benim elime erkek eli değmedi geyiğine gireceğime evde kalırım daha iyi be. bu adamlarla ömür mü geçer? hayatınızı mahvetmeyin ey evlenmeyi düşünen hanımlar!

sağol cnm benm..hakketen çok doğru söylemişsin.yani sırf onunla bişiler yaşadım diye eğer beni istememezlik yaptıysa zaten evlensekde yürümezdi belkide sürekli başıma vurucaktı:((herşeyde vardır bir hayır demekki olması gereken buydumafoldumben belki baya bi süre kendime gelemicem.üzülücem ama inşallah geçermafoldumben

yazmayayım dedim ama dayanamadım bak gene. bu adam şu an buraya yazamadığım her türlü harareti hakediyor. sana dedikleri çok terbiyesizce şeyler, sen de insansın bir gururun var. keşke bu kadar güvenmeyip baştan defetseydin bu adamı. ama aşk işte insan mantığıyla hareket edemiyor. bence senin için iyi olmuş canım. evlenseniz bile hayatını mahvederdi bu adam. ne aldatması kalırdı ne dayağı... bunların kafa yapısı böyle değişmezalsanaalsanasmile

gerçekten baştan def etmeyide çok denedim ama her seferinde o döndü dedim olmuyo böyle bu şekilde yürümez yani hem evlilik düşünme canın isteyince ara istemeyince arama:(( çok çalıştım kendimi soğutmak uzak durmak için.ben başıma gelmez sanıyodum bana başkası anlatsaydı böyle bişeyi böyle bir insanı nasıl sevebiliyosun def et gitsin derdim.ama insan kendi başına gelince anlıyo.araya aşk girince mantık devre dışı oluyo:(((
allah kimseyi körü körüne aşık etmesin bee çok kötü bişeymafoldumben

kisiliksiz adamın tekiymis..
hiç bir seye değmez..hiç bir seye..
bu mantıkta olan bir insanla zaten evlenebilirmiydin?mutlu olabilirmiydin?hayırlısı buymuş senin için bence..iyide olmuş canım ya..bundan ne koy olur ne kasaba!
temiz aile kiziymis!!!!!!!
tövbe tövbe adama zorla küfür ettircekler!!!!
birrrrraak yaaa!!!!

kisiliksiz adamın tekiymis..
hiç bir seye değmez..hiç bir seye..
bu mantıkta olan bir insanla zaten evlenebilirmiydin?mutlu olabilirmiydin?hayırlısı buymuş senin için bence..iyide olmuş canım ya..bundan ne koy olur ne kasaba!
temiz aile kiziymis!!!!!!!
tövbe tövbe adama zorla küfür ettircekler!!!!
birrrrraak yaaa!!!!

zaten cnm tek teselliyi bu şekilde buluyorum değmezz ve evlenebileceğim bir insan değil di zaten evlenseydikde olmazdı diye kendi kendime teselli ediyorum.şimdi tek isteğim bu psikolojiden kurtulmak:(( ben her önüme çıkana bu şekilde mi bakıcam.aman yanlış anlamasınlar beni diye paso somurtucakmıyım:(( işte bu psikoloji beni mahvediyo tek istedğim bu durumdan bir an önce kurtulmak:((

kendi çokmu temiz aile oglu ki temiz aile kızı arıyorlar....yani bunun derdi kız degil ailenin temizligi hakafamçokkarıştı

mesele temiz derken ne demek istiyor...ne kadar temiz abc yıkanmalımı? ayşe teyze testindemi geçmeli?ohaoldumsmile

bioderle kıllarımı alınmalıakannehir

yoksa yırtıklarını dikebilecek birimi olmalı...ne kadar temiz.yerimseniben

mesela ben tertemiz bir aile oglu arıyorum varsa yollayıverin..sengözlerimebaksanab..bana adres
kk duygucıkmazı-tatlicadiarzu-
konyaturkbayragi

zaten cnm tek teselliyi bu şekilde buluyorum değmezz ve evlenebileceğim bir insan değil di zaten evlenseydikde olmazdı diye kendi kendime teselli ediyorum.şimdi tek isteğim bu psikolojiden kurtulmak:(( ben her önüme çıkana bu şekilde mi bakıcam.aman yanlış anlamasınlar beni diye paso somurtucakmıyım:(( işte bu psikoloji beni mahvediyo tek istedğim bu durumdan bir an önce kurtulmak:((

düşünme artık o terbiyesizi. inadına gülücükler saç etrafa çok mutluyum kurtuldum de herkese kulağına gitsin sinir olsun.
ben de zamanında çok üzüldüm çok ağladım her gece ağlayarak uyudum her sabah ağlayarak uyandım tekrar başlasak melek gibi olucam onu asla kızdırmıycam dedim falan. 5 ay sonra tekrar başladık. inan her şeye göz yumdum gururumu kırmasına izin verdim. o kadar üzdü ki artık üzüle üzüle terketmek zorunda kaldım. ve artık hiç üzülmüyorum arkasından. bir daha ilişkim olmadı ama hoşlanabildim birilerinden. onsuz da yaşanıyormuş hiç de canım yanmıyor valla. insan nelere alışıyor bi aptal herifin yokluğuna mı alışamıycakolumunekankayizsmile

kardeşime de benzer bir şey oldu birini çok sevdi aşırı güvendi ama annemden babamdan çok seviyor. defalarca yapma etme dedim. çocuk onu terketti kardeşim bunalıma girdi. sonbra çocuk daha neler yaptı çok kalabalık bi yerde tokat atmış bütün arkadaşları falan herkes görmüş daha bir sürü olay. kardeşim de çok seviyordu ama inan şimdi nefret ediyor yüzünü bile görmek istemiyor. yeni hobiler edindi kurslara gidiyor arkadaşlarıyla geziyor atlattı. bence sen de kendini başka şeylere ver kafanı dağıtmaya bak. şu hayatta kimse için üzülmeye değmez. hele böyle karaktersiz insanlar için kafanı bile yormayacaksın. kaydirigubbakcemile5:oklava:

kendi çokmu temiz aile oglu ki temiz aile kızı arıyorlar....yani bunun derdi kız degil ailenin temizligi hakafamçokkarıştı

mesele temiz derken ne demek istiyor...ne kadar temiz abc yıkanmalımı? ayşe teyze testindemi geçmeli?ohaoldumsmile

bioderle kıllarımı alınmalıakannehir

yoksa yırtıklarını dikebilecek birimi olmalı...ne kadar temiz.yerimseniben

mesela ben tertemiz bir aile oglu arıyorum varsa yollayıverin..sengözlerimebaksanab..bana adres
kk duygucıkmazı-tatlicadiarzu-
konyaturkbayragi

cnm güleceğim yoktu hiç ama sen beni güldürdün allahda seni güldürsün:)) bende anlamadım ne tarz bi temizlikten bahsedildini:))
yani bu insan kendisi o kadar temiz bi insanki benimle görüşmek istediğinin ertesi günü kızla fotolarını yükleyip işte bu benim kadınım biz evlencez diyebiliyo işte cnm kendisi bu kadar temiz bi insan benden beklediği temizlik derecesi nedir gerisini sen düşün:((

düşünme artık o terbiyesizi. inadına gülücükler saç etrafa çok mutluyum kurtuldum de herkese kulağına gitsin sinir olsun.
ben de zamanında çok üzüldüm çok ağladım her gece ağlayarak uyudum her sabah ağlayarak uyandım tekrar başlasak melek gibi olucam onu asla kızdırmıycam dedim falan. 5 ay sonra tekrar başladık. inan her şeye göz yumdum gururumu kırmasına izin verdim. o kadar üzdü ki artık üzüle üzüle terketmek zorunda kaldım. ve artık hiç üzülmüyorum arkasından. bir daha ilişkim olmadı ama hoşlanabildim birilerinden. onsuz da yaşanıyormuş hiç de canım yanmıyor valla. insan nelere alışıyor bi aptal herifin yokluğuna mı alışamıycakolumunekankayizsmile

kardeşime de benzer bir şey oldu birini çok sevdi aşırı güvendi ama annemden babamdan çok seviyor. defalarca yapma etme dedim. çocuk onu terketti kardeşim bunalıma girdi. sonbra çocuk daha neler yaptı çok kalabalık bi yerde tokat atmış bütün arkadaşları falan herkes görmüş daha bir sürü olay. kardeşim de çok seviyordu ama inan şimdi nefret ediyor yüzünü bile görmek istemiyor. yeni hobiler edindi kurslara gidiyor arkadaşlarıyla geziyor atlattı. bence sen de kendini başka şeylere ver kafanı dağıtmaya bak. şu hayatta kimse için üzülmeye değmez. hele böyle karaktersiz insanlar için kafanı bile yormayacaksın. kaydirigubbakcemile5:oklava:

cnm onu düşünmesemde yaptıklarını düşünmeden edemiyorum.bana yaptığı haksızlığı beni hafif biri gibi görüp benle sevgilisi olduğu halde yok deyip görüşmek isteyipde ertesi gün facede millete o kızı bu benim evleniceğim insan diye tanıtması onun akabinde aferin la sülaleye uygun kız bulmuşun gibi yorumlar yazılması.benimle birbuçuk senedir görüşüyo olmasına rağmen haftada sadece iki yada dört saatini ayırıp kızla sabahtan akşam etmesi kızı kahvaltılara götürmesi ki biz hiç gitmedik ve üç ay içerisinde kıza tek taş yüzük alıp evlenme teklif etmesi bunları nasıl unutayım...insana vayy bee dedirtiyo ulan benim birbuçuk senedir yapadığımı bu kız nasıl yaptı?? evlilik fobisi olan bu herifi üç ay içinde nasıl olduda muma çevirip evlenmeye ikna etti..bu ve bu gibi sorular kafamı kurcalıyo..ben aslında tek neden olarak uzaktan akrabası ailesinin tanıdığı biri olmasını görüyorum.bana yaptıklarını ona yapamaz yaparsa ayıp olur çünki tanıdık..yüce rabbim geç olmadan cezasını versede bende görsem:sinifsinif:

Back
X