• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden mesaj atmaz?

hlyaa45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
37
0
36
İstanbul
Erkekler neden mesaj atmaz ? Neden mesaj atmayıı sevmez arkadaşlar :)) Yada neden işine gelmediğinde cevap vermezler

onu yazıncasya kadar acar konusurum hem sesini duyarım bana zor gelir mesaj atması sadece ılasamadıgım durumlarda atarım mesaj : )

Coğu erkek sürekli olarak mesajlaşmasını sevmıyo, sanırım haklılarda. Yakın arkadaslarımdan biliyorum. Bunaldıklarını söylüyolar. Sürekli tel elinde. Buna hiç gerek yok bence. :10:

genelde kavga sırasında kesilir çünkü bizimle uğraşmak öylee kolay bi iş değildir ya büyümesin diye susarlar ya suçludurlar ya da sizinle başa çıkamıyacağını anlamışlardır :1:

Sıkılıyorlar gelemiyorlar öyle ayrıntılı işlere
Her dakika msjlaşmak hiç onlara göre değil hoş bana görede değil.
Msj ı bende işim olmadıkça kullanmıyorum.

mesaj yazarken parmacıkları yoruluyor

telda ise başları ağrıyo bizi dinlemekten... napsalar ki acep bizden kurtuluş yok !!!! :19:

Benim çevremdeki erkeklerinde bi çoğunun sevgilisi vardır ama bende ellerinde sık sık telefon görmedim, onlar da yazmıyorlar. Sıkılıyorlar belkide konuşmak daha rahat geliyor onlara ama istedikten sonra öyle bir yazıyorlar kii yazmayanlarda yok değil hani...

aaah ah bir zamanlar sabah uyandığımda telefona bakar saat 5'te beni düşünürken attığı sevgi dolu bir mesajla karşılaşırdım :16: simdiyse hattımızdaki para bitmesin diye mesajlaşıyoruz:60:

benim sevgilimde mesajlaşmayı pek sevmiyor. gerçi bende her saniye mesaj atmaktan nefret ediyorum. insan sıkılıyor. sürekli aynı şeyler konuşulmaya başlıyor bir zaman sonra.ara ara mesajlaşmak çok daha güzel bence...

Bilmem ki..:4:
Ben zaten mesaj yazan erkek sevmem...
Adam gibi arasın,konuşalım,bik bik çok sıkılırıım ben!:24:

aaa benim heriften pek bulunmuyo galiba...

sabaha kadar akşama kadar mesajlaşalım desem bütün işini bırakır bana mesaj yazar...

bende aksine hiç sevmem...

şiir bile yazıyo mesajda...
:52::52::52:

sıkıntıya gelemiyolar galiba,benimkide pek sevmez amaa sevenler nasıl seviyo yani anlamıyorumki..

valla kızlar benm sevgilimi ben alıştırdım msj atmaya şuan kendsi askerde ve şuan msj atıyor yani bnm için içeri telfn soktu :d ay seviyorum kendmi :D

ah ben de bu dertten muzdaripim. eşime her gün kaç tane msj atarım, romantik olsun, sevimli olsun, kışkırtıcı olsun ama %90 ına cevap vermez ya da verirse de çok kısa cvplar yazar. işinden dolayı tamam ama insan bekliyor yani:63: evlenmeden önce de çok farklı değildi gerçi:31:

Ya nasıl mesaj atar bu erkekler :D Bende sık sık mesaj atmayı sevmem ama. İnsan arada çok içinden geliyor mesaj atıyo napıyosun aşkım falan 1saat sonra cevap veriyo ya şaka gibiiii :43:

Back
X