• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler neden mesaj atmaz?

bana kalırsa mesaj atmayı gereksız ve sıkıcı görüyorlar birşey sorarsın mesajla eşim arar söler hemen şöyle şöyle der pat diye kapatır telefonu benım agzım açık kalır tabı:77::77::77: =))

biz hep mesajlasiriz... :13:
ikimizde seviyoruz mesaj yazmayi... :69:
bende telefonda uzun uzun konusmayi hic sevmiyorum..
en güzeli yüz yüze görüsmek konusmak aslinda, ne mesajlasmak nede telefonda konusmak...

neden olacak canı istemiyordur...ya da sıra sana gelmiyordur :1:

erkekler kaçmak taktiğini kullandıkları için msj atmazlar bizim onları kovalamamızı beklerler kovalamazsakta ilişkiye nokta koyarlar

genelde erkekler uğraşmayı sevmiyorlar sanırım gereksiz geliyor onlara ama benim sevgilim farklı 2 yıldır beraberiz ama mesaj atmaktan hiç şikayetçi değil hatta bazen ben sıkılırım ama o hiç bıkmaz:69:

canm başka kızlara msj atmaktan sana gelmıyordur sıra yanı dedım...seni fazla önemsemıyordur :50:

her an mesajlaşmak beni bile bunaltır yaz yaz nereye kadar erkekler ne yapsın..dışarda arkadaşlarıylayken yazmak zorunda da değiller ayrıca bence mesajlarla boğmayalım :34:
hem özleyin biraz..

bence bizlerde atmayalım. ben denedim işe yarıyor. mesajların eksikliğini hissedip kendisi mesaj atmaya başladı:3:

bizde bazen ilk o yazar, bazende ben.. her zaman müsait olmuyorum diye konusamıyoruz güniçinde zaten çalısıyor.. mesajı daha çok kullanırız ama her aksam mutlaka 1-1,5 saatimizi ayırırız msjla$maya

15 dk da bir naaapıyoosun nerdeeesin gibi mesajlarla karşılaşınca sıkılıyolar bence

sık mesaj atmayı sevgilime bende istemem çünkü heycanı kalmalı biraz

Benim erkek arkadasım aksine cok msj atar bana 5 yıldır aynı tempoda herkes sasırıyor 5 yıl olmus ne buluyorsunuz konusacak diye? Biz halimizden memnunuz ama. :69:

şimdiye kadar 1 tane bile mesaj atmayı seven erkek görmedim. o yüzden sorgulamıyorum neden sevmediklerini :9:

Benim kocişim atar...ayrıca işyerindeyken pc başındaysa ve ben yoksam haber verir face yada msn i aç laflayalım diye..halbuki 3-5 saat sonra evde olucak:)))

Back
X