- Konu Sahibi omre_bedel
Ben hamileyken 3-4 defa arkadaşlarıyla gitti tel açmadı 2:30 3:00 de geldi eve ben de oralara alışmasını istemiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alışmasını istememek???Ben hamileyken 3-4 defa arkadaşlarıyla gitti tel açmadı 2:30 3:00 de geldi eve ben de oralara alışmasını istemiyorum.
En yakın arkadaşlarımdan birisi, eşinin gece klübüne gitmesindense, pavyona gitmesini istediğini söylüyor.
Pavyonda bir şey yaşayacak hali yok, gülecek eğlenecek, oradaki pis ortamda herhalde bir şey olamayacağına göre evine gelecek.
Ama düzgün bir yere eğlenmeye gittiği anda, bunu isteyen ve bekleyen, 2 içkiye tavlanan kadınlar var.
Payvonda içim rahat olur en azından diyor.
Ben de ağzım açık dinledim, dinledim.
Ha benim kocam yılda 2 3 kere oyun oynamaya gidebiliyor sadece.
O sebeple bırakın pavyonu, erkekler niye abaza abaza eğlenmeye gider bilemeyeceğim.
Nerenin pavyonu bilmem baltiklarim ankaraninkiydi seviyeli mi bilmem sızın dediginizYa ben youtubda gezerken gezerken pavyon videolarina denk geldim aman aman ne pis bir yer. Valla boşarım giden adamı
1 sene evvel eşim youtubdan pavyon videosu izlemiş diye telefonunu kırdım siz nasıl sabrediyosunuz. Bizimkinin gitme gibi bi imkanı asssla yok ama video izlemesi deli etti beni. Bekarken bende merak edip izlemştim
ha bide kısasa kısas yaptım söylemiyim şimdiama baya öfkelenmiştim