Erkekler neden pavyona giderrr

Pavyon mu :/ pavyonmu kaldı ya
Ankarada mı yasıyorsunuz
Tam napılıyo bilmiyorum ama mini mini etekli bıngıl bıngıl kadınların dans ettigi videolar var nette
Haz alıyodur onlara bakıp ne diyim

yalnız sakinliğiniz beni çıldırttı ya, iğrenç. bakıp gelmiyor bir haltlar yiyordur ıyy. maddi durumunuz varsa ve çocuğunuz yoksa boşanın.
ya bi de aklıma elvan dalton diye bi şarkı vardı : )) onun klibi geldi izlemeyin siz ama :KK53:

Ankaralıların bu pavyon merakı nedir, bir Ankaralı anlatsa ya :) Ankaralı bir arkadaşımın abisi İzmir'de yaşıyor, bayramda akrabalarıyla İzmir'de barlara, gece kluplerine falan gidiyorlar, oraya giriyorlar buraya giriyorlar sarmıyor. Gece yarısı kafalar da biraz iyi, bilmiyorlar arabaya İzmir'den Ankara'ya kac saatlik yol, pavyona gidiyorlar. Duyduğumda inanamamistim :)))

Yalnız şunu da soramadan edemeyeceğim. Google'a pavyon yazınca bile tonla görsel/video çıkıyor, ne kadar seviyesiz bir yer olduğu kabak gibi ortada. Nasıl oluyor da 'pavyon nasıl bir yer bilmiyorum' diyebiliyorsunuz onu da anlamış değilim.

Sadece bakıp dönüyormuş . Özrü kabahatinden büyük atasözümüzün can bulmuş hali

:KK43: çok üzüldüm , çok hemde.

Bunu duyduğunuzda ilk olarak şikayet etmeliydiniz. Neyse olan olmuş artık. Maalesef bir çocuk daha ziyan olmuş.
Ben dışdan duydum ve olay olasıya duymadım belki bi sene sonra duydum hem bi ispatım da yok o ortamda olsam sesini kaydederdim ve kesinlikle şikayet ederdim diyorum ya böyle aileler yüzünden yaşıyoruz olayları

Eşim bazen arkadaşlarıyla pavyona gidiyorlar ama bana gittiğini itiraf etmek istemiyor.Yalan söyliyor ben sonradan öğreniyorum sonra itiraf ediyor kadın cagirmadiklarini sadece bakıp geldiklerini söylüyor.Erkekler ne yapıyor orda o bayanlar erkeklerle ne yapıyor.Nasil bir yer bilmedigim için gitmesini istemiyorum..

pavyonmu kaldı ya pardon pavyona giden mi kaldı kaç yaşında eşiniz ?

Sarı tutku benim için travma. Kardeşimin çeyizlik tüylü terliklerinin içine etmiştik taklidini yapacağız derken... Aptal kadın ya sinirim bozuldu. Adını anınca kulağımda zil sesleri çınlıyor.

Eşim bazen arkadaşlarıyla pavyona gidiyorlar ama bana gittiğini itiraf etmek istemiyor.Yalan söyliyor ben sonradan öğreniyorum sonra itiraf ediyor kadın cagirmadiklarini sadece bakıp geldiklerini söylüyor.Erkekler ne yapıyor orda o bayanlar erkeklerle ne yapıyor.Nasil bir yer bilmedigim için gitmesini istemiyorum..
Valla çevremde hiç pavyona giden erkek yok . Ben severim yemeyi içmeyi gezmeyi .Eşimle bar ,meyhane gezeriz ayda iki kez. bir kez dedim ki pavyon nasıl bir yer yahu (Behzat seyrediyorduk , malum her bölüm bir pavyon var )
Hayatımda gitmedim ki seni de götüreyim dedi .
Bence kötü bir yer
kadınlara bakmak nedir ya ?

Ben ankaraliyim . Yaşadigim yerde pavyona gitmek bizim icin cafeye gitmek ne ise erkekler icin o . Orda bi ev parasi yiyen de olur karisini tatile yollayip gidende . Yada arkadaslari ile icmeye meyhaneye degilde pavyona gidenler .
Kisacasi kalitesiz insanlar ve herkesin agzinin sulanarak baktigi kadina bakacak kadar da midesizler evindeki karisina iki guzel soz etmeyip pavyona para bayilanlar . Kisacasi kocan araniyo arkadas cevreside cok bozuk belliki

Allah doğru yoldan ayırmasın çaresizce bi durum, üzüldüm gerçekten. İnşallah düzelir bidaha ayak basmaz.

Back
X