Erkekler neden tesettürlü olanlara ilgililer

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

semanur_sema

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2011
4
-10
86
İstanbul
Arkadaşlar çok uzun zamandır üyelik şifremi unutunca giremedim buraya.
Ben tesettürlü giyinen biriyim.21 yaşımdayken benimle farklı yaşam tarzı olan biriyle flört etmeye başladım.ilk başlar da tarzına uyuz oluyordum ve sonra etkilendim gayet hoş tarza sahipti.bir de aramızda yaş farkı vardi.4 seneye yakın flört ettik ve o yurt dışına yerlesince ayrıldık.simdi başka bir flort ettiğim var o da ona benzer bir tarza sahip...neden bu tür ilgiler var erkekler de?

Ben tesettürlü giyinen biriyim.21 yaşımdayken benimle farklı yaşam tarzı olan biriyle flört etmeye başladım.ilk başlar da tarzına uyuz oluyordum ve sonra etkilendim gayet hoş tarza sahipti.bir de aramızda yaş farkı vardi.4 seneye yakın flört ettik ve o yurt dışına yerlesince ayrıldık.simdi başka bir flort ettiğim var o da ona benzer bir tarza sahip...neden bu tür ilgiler var erkekler de?
Büyü de gel evladım

benım bu konuda okudugumdan anladıgım sızın ısrarla kendı tarzınızdan farklı kısılere ılgı duymanız halbukı

:olamaz:

Cunku iki kişi ile uzun süreli flört ettiğimden böyle bir sebep neden olabilir diye düşünüp paylaşmak istedim

Ne alaka? Ben de sarışınım iki eski sevgilim esmerdi. Esmer erkekler sarışın kadınlara neden ilgi duyuyor desem doğru bir soru mu olur? Arkadaşım var bir tane gayet alkol kullanan, gece klüplerine gitmeyi seven bir kız ama son 3 sevgilisi de alkol kullanmıyordu. Alkol kullanmayan erkekler alkol kullanan kızlarla ilgilenir sonucunu mu çıkartmalı sizin bakış açınıza göre?

Bir de tesettür var tesettür var
Yani sacini gosterip dar bir triko kazak ve pantolonla da kendini tesetturlu sananlar var
Tunik pantolonla da ya da pardesu feraceyle de
Tesetturlu olup sevisenler de var
El tutturmayanlar da

Adamlar cok aykiriysa size zaten cok ucta bir tesetturlu degilsinizdir
Ortak bir noktaniz olmus ki yillarca devam edebilmis
O yuzden buna tesettuelulere ilgi olarak bakamazsiniz

Ote yandan iki adamla flort edip bu erkekler neden boyle ilgililer yaov demek de bir acayip

Saskinim ey forum

Hayatınıza giren erkek kişi sayısı 2. Çok iddialı bir çıkarım olmuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X