erkekler nelere sinirlenirler??

çocuksun mu dedim ben sana? :1:

böyle yanlış anlıyorsan her şeyi, sevgilini de yanlış anlamış olman muhtemel.

valla bu yazını kim okursa yanlış anlar kelimelerini doğru seçmelisin üstelik ilişkimle ilgili bir sorunumu paylaşmam hep yanlış anladığım anlamına gelmez bu seni haklı da çıkarmaz .... lütfen bana yazma memnun olurumm ....

valla bu yazını kim okursa yanlış anlar kelimelerini doğru seçmelisin üstelik ilişkimle ilgili bir sorunumu paylaşmam hep yanlış anladığım anlamına gelmez bu seni haklı da çıkarmaz .... lütfen bana yazma memnun olurumm ....

katiliyorum arkadasa... hemen yanlis anladi diye iliskisini yargilamaya hakkin yok, "sen hep böyle yanlis anliyorsan ohoo.." der gibisine , bir yanlis anlasilma olmus sizin aranizda karismak düsmez bana ama yazdigin cok mantiksizdi fiyonk, sevgilisiyle nasil anlasip anlasamadigini sen bilemesin sonucta tanimiyorsun :) , söylemeden gecemedim...

kızlar erkekler en çok neye sinirlenir konusunda tartışmayın lütfen bir erkek okurssa ne düşünür acaba:) benim erkek arkadasım mesela ailemin yanında onunla soğuk konuşmama çok kızar:)

katiliyorum arkadasa... hemen yanlis anladi diye iliskisini yargilamaya hakkin yok, "sen hep böyle yanlis anliyorsan ohoo.." der gibisine , bir yanlis anlasilma olmus sizin aranizda karismak düsmez bana ama yazdigin cok mantiksizdi fiyonk, sevgilisiyle nasil anlasip anlasamadigini sen bilemesin sonucta tanimiyorsun :) , söylemeden gecemedim...

tşkler cansu benden yana düşüncelerin içinnalkisalkisalkis

erkekler sunu söylemeliyimki gerçekleri dile getirdiğin andan itibaren acayip morallleri bozuluyor onları hep pohpohlıyacaksın kii o sana sinirlenmesinnn diyebilirim .... yani hep ilgi hep güzel söz bekliyorlarr .... onaylayıcı kelimeler onları asabi olmaktan kurtarabilirrr sanırımm

erkekler sunu söylemeliyimki gerçekleri dile getirdiğin andan itibaren acayip morallleri bozuluyor onları hep pohpohlıyacaksın kii o sana sinirlenmesinnn diyebilirim .... yani hep ilgi hep güzel söz bekliyorlarr .... onaylayıcı kelimeler onları asabi olmaktan kurtarabilirrr sanırımm

canim cok haklisin..., gercekleri söyledigin anda acayipppp bir sekilde moraleri bozuluyor ve bir karis surat yapiyorlar batiriyorlar resmen..., onlari hep el üstünde tutcan hep güzel söz hep ilgi ama kendileri yapmaz bizden beklerler :olmaz: bende en cok buna sinir olurum.., sonra patlayincada morali bozulur :lepi: haha askimbenim yaaa erkekler iste canim napicaksin o benim kuzuummmmmmmmmmmmmmm :kedi::asigim:

erkekler bizim gibi değil konuları erteler fazla akışına bırakırlar bizse hemen sorunu konusalım cözelim isteriz sonrada dırdırcı oluruz .en cok bu konusmak istememize sinir olduklarına eminim

erkeklerin neye sinirlendigini kestiremeyiz herbiseye sinirlenirer eser gurlerler:D

aha simdi kizacak dersin bisey demez oylece bisey soylerken
birden ofkelenir:sm_confused:
kimse cozemedi daha:D

ama bende onaylayıcı kelimeler duymak istiyorum biz erkeklerden daha çok duygusalız ama onlar kadar güzel söz duymuyoruz sankii .... allttan alsalar birazcıkk benimde moralim yerine gelcek .... allaha sükür bu aralar pek iyi sihirli bir değnek değmiş gibi ama o benim olmadan içim rahat etmiyecek ............

ama bende onaylayıcı kelimeler duymak istiyorum biz erkeklerden daha çok duygusalız ama onlar kadar güzel söz duymuyoruz sankii .... allttan alsalar birazcıkk benimde moralim yerine gelcek .... allaha sükür bu aralar pek iyi sihirli bir değnek değmiş gibi ama o benim olmadan içim rahat etmiyecek ............

aynen canim benim olmadigi sürece icim rahat etmicek..., bir adi koyulsun söz nisan olsun iste ozaman oh cekecem... kaydirigubbakcemile3

erkekler bizim gibi değil konuları erteler fazla akışına bırakırlar bizse hemen sorunu konusalım cözelim isteriz sonrada dırdırcı oluruz .en cok bu konusmak istememize sinir olduklarına eminim

arkadaşım sana katılıyorum bende zaten konuyu uzatma sebebim hep sorunu çözebilmek tekrarı olmasın diye ama bu onu anlamıyor sanki ben onun inadına konuyu uzatmak istediğim için küstüğümden böyle davranıyorum sanıyor sinirleri daha çok geriliyor ...
sanırım onlara sıcağı sıcağına hemen konuyu kapatıp ertesi güne konuyu yumusak dillle anlatmak gerekiyor yoksa ters tepiyor
tabi bazende sen daha ordamısın dediği oluyor ters günündeyse....:1rolleyes:

Back
X