Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar niye ????????
bastırılmış duyguları var herhalde aslında bunu bir erkeğe sormak lazım,doymamışlıkta var tabi
evet otobüslerde falan,bir gün erkek ark.ım anlattı otobüste oturuyorum adam gelmiş benim omuzuma dayanmış bir ileri bir geri yapıyor annem yanımda bişey diyemedim biraz çekildim ama hala devam edince kalktım napıyosun dedim aa napıyorumki dedi diyo,cevapta hep aynı ne oldukii bir erkeğe bile yapıyorsa artık...ama bundan sonraki nesilin öyle olacagını düşünmüyorum biçok konuyu erken öğreniyorlar
yoooook ama Allah korusun ya..
siz??
elle olmiya bilir göz ile yapiyorlar cnm bakişlardan
ben birgün durakta annemle otobüs beklerken önümüzde bir bayan bekliyor aramızda yarım metre var kadının pant.cebi arkadaki biraz yırtık ama teni gözükmüyor adamın biri aramızdan gecıyordu eliyle kalçasını bir sıktı avuc içiyle biz annemle donduk ben basladım serfsiz vs.demeye kanımız dondu sankii ama kadın hiç istifini bozmadı ya pessss!!!!!!!!![]()
valla cnm ses çikaramiyoruz erkek hepsi ayni sende tacizde yapmişlardir otobusde falan hep yapiyorlar bizlere
valla bende piktim otobusde çok taciz yapiyorlar erkekler bir şey soyleyemiyorsun herkez yanliş anlar diye
Aaaa olur mu öyle şey.. Niye yanlış anlayacaklar..Onu yapan dedem yaşındaki adama tokat attım ben hiç pişman değilim..