erkekler niye bizi cinsel olarak taciz ederler

evet otobüslerde falan,bir gün erkek ark.ım anlattı otobüste oturuyorum adam gelmiş benim omuzuma dayanmış bir ileri bir geri yapıyor annem yanımda bişey diyemedim biraz çekildim ama hala devam edince kalktım napıyosun dedim aa napıyorumki dedi diyo,cevapta hep aynı ne oldukii bir erkeğe bile yapıyorsa artık...ama bundan sonraki nesilin öyle olacagını düşünmüyorum biçok konuyu erken öğreniyorlar

evet otobüslerde falan,bir gün erkek ark.ım anlattı otobüste oturuyorum adam gelmiş benim omuzuma dayanmış bir ileri bir geri yapıyor annem yanımda bişey diyemedim biraz çekildim ama hala devam edince kalktım napıyosun dedim aa napıyorumki dedi diyo,cevapta hep aynı ne oldukii bir erkeğe bile yapıyorsa artık...ama bundan sonraki nesilin öyle olacagını düşünmüyorum biçok konuyu erken öğreniyorlar

bende otobüsde taciz çok oluyor kalabalik oluyor otobüs erkek hemen arka tarafima geçerek bazen elle bazen ozel bolgesinle tacize başliyor sağa çekiliyorum sola çekiliyorum olmiyor çunku hepsi ayni senki iyne iyi

ne hissedyolar acaba o anda pis bişey düşünse bile insan konsantre olamaz sanki anneleri kardeşi kızları yokmuş gibi davranıyorlar ya en çok ona şaşıyorum

evet haklisin cnm o yuızde kot giymiyorum
PEKİ İŞ YERİNDE TACİZE UYRAYAN VARMİ???

Son düzenleyen: Moderatör:
elle olmiya bilir göz ile yapiyorlar cnm bakişlardan

ben birgün durakta annemle otobüs beklerken önümüzde bir bayan bekliyor aramızda yarım metre var kadının pant.cebi arkadaki biraz yırtık ama teni gözükmüyor adamın biri aramızdan gecıyordu eliyle kalçasını bir sıktı avuc içiyle biz annemle donduk ben basladım serfsiz vs.demeye kanımız dondu sankii ama kadın hiç istifini bozmadı ya pessss!!!!!!!!:53:

ben birgün durakta annemle otobüs beklerken önümüzde bir bayan bekliyor aramızda yarım metre var kadının pant.cebi arkadaki biraz yırtık ama teni gözükmüyor adamın biri aramızdan gecıyordu eliyle kalçasını bir sıktı avuc içiyle biz annemle donduk ben basladım serfsiz vs.demeye kanımız dondu sankii ama kadın hiç istifini bozmadı ya pessss!!!!!!!!:53:

valla cnm ses çikaramiyoruz erkek hepsi ayni sende tacizde yapmişlardir otobusde falan hep yapiyorlar bizlere

valla bende piktim otobusde çok taciz yapiyorlar erkekler bir şey soyleyemiyorsun herkez yanliş anlar diye

Aaaa olur mu öyle şey.. Niye yanlış anlayacaklar..Onu yapan dedem yaşındaki adama tokat attım ben hiç pişman değilim..

Ayrıca sözlü taciz de beni sinirlerimi tepeme çıkarır..Birisi laf atsa ağzıma geleni söylerim..Dayanamıyorum öyle şeylere..

Back
X