- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
D bana daha denk gelmedi heralde yasım ufak ondan
inanıyorsan evet gelir ama ben inancmıda yitirdim pek umudum yok anlıcağın :))ben 22 yaşındayım bana da denk gelmedi. ama gelecek:
Evet istemedigine isaret.kızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/
sebep tektir ya hani bana göre ona göre olmaz bence.. o gercekten akla mantıga uyan bi sebep sunsaydı evet kabul ederdim ama öyle bişide yok ortada ..son cumlenize katılıyrumOrtada size gore bir sebep olmayabilir. Olsaydi zaten o degil, siz ayrilirdiniz. Ama kendisi acikca cekip gitmis ve istemedigini belirtmis. Otesi berisi yok. Ha seven adam gider mi? Hayir sevseydi gidemezdi
onun istediği belki sevgin değildi belki gönül eğlendirmekti ama seni yaralamak istememiş "tam kalbini vermek üzereyken " gitmiş bence kesinlikle böyle evlenilecek değil eğlenecek arıyordu belki de bazı erkekler evlilikten korkar belki Rabbin daha güzel bir gelecek hazırladı kısmet deyip geçmeli sakın bunun için yıpratma kendinibelkide.. istedigi sey herneyse alamadı tam kalbimi vermek üzereyken gitti
''sevgiyi cıkarı için kullanmıs ''bunuda bi düşünücem :))
kızlar herkese merhaba diyelim görüştüğünüz biri var sizden cok hoşlandıgını söyluyor sizin cok güzel oldugunuzu söylüyor sizi degerli hissettiriyor ama ansızın diyorki olmaz yapamam devam edemeyiz ..
sonra naparsanız yapın tepkisiz kalıyor ne mesajlara cevap veriyor ne aramalara ..
bilenler basından böyle bi olay gecenler yardımcı olursa sevinirim ..
ne yapmaya calısıyor sizce ?? aramaması telefonlara cıkmaması sevmedigine artık istemediğine mi işaret :/
evet pişmanlığım var o konuda :/aşkından ölen adam gıder,sen sanıyorsunmıkı her erkek evlendığı kadına aşık oluyorda evlenıyor,hayır,şartlar neyı gerektiriyorsa erkek onu yapıyor,bunun yaşla,maddiyatla,çevre ile ilgisi var,ama gıden adamı araman mesaj yazman hiç olamamış
:))) diyemedim o an tutuldum kaldım ona yanarımBunu sorman bile gereksiz
Anca gidersin de bitsin
çok güzel yazmıssınız .. en son ben aradıgıma göre yenilende ben oldum desene :))Onlar bizim kadar derin değiller bu bir ...
Sığ yapıdalar ve sorumluluk almaya cesaret etmemiştir. ...aklına bile getirme bence kendini katı tut!
Mesaja aramaya donmemek adamlik değil altında masum sebep aramayın. ...Tek bir doğru var ;SEVEN Sevdiginine sahip çıkar .....tenezzül etmemesinin sebebi sizi uzmemek mi olur hiç? Umud etmek acıyı uzatmanın başka bir yoludur sadece. ...Kongren olan bölge daima kesilmelidir inanin. ....kat'i bir durusunuz olsun artık arasa bile siz açmayın dönmeyin! Maalesef ki son arayan Yenilmiş oluyor bu ego savaşında!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?