- 26 Eylül 2015
- 257
- 79
- 18
- 34
- Konu Sahibi kertenkelebek35
-
çook üzüldüm ..inşallah en kısa zamanda toparlarsınız unutmak zor :/ kabullenmek yaptıklarına hazmetmek daha zorarkadaşlar size söylemiştim 1 yıllık ilişkim vardı hatta 2 gün sonra kutlayacaktık ama benden ayrıldı bu sfer kesin ve net bir şekilde bitti yapamıyorum dedi ama daha 4 gün önce yıldönümünde yüzük takmayı düşünüyordu beraber gidip bakmıştık hatta ne vaatler ne hayaller vardı ve artık tamamen bitirdi dediği tek sey ben seni mutlu edemiyorum cok hatam var bunları telafi edemiyorum ve bitiriyorum dedi kaç kere aradım barısmak istedim ama kesin yani artık kafasında bitirmiş benim kabul edemediğim daha 4 gün önce bana yüzük bakan adam nasıl bir anda böyle bir karar aldı ve bitirdi herseyi bir daha asla olmayacak dedi 20 yıl 30 yıl böyle mi gidecek dedi ve ben onun nelerine katlandım ne kavgalar ne saygısızlıklar benim yemegimi yerken bile bana kötü davranan odaya kapatan bir adamdı ne yapmalıyım sizce en iyisi unutmak ama o kadar olmuyor ben cok emek vermiştim onun için ama simdi bana bunu yaptı
çook üzüldüm ..inşallah en kısa zamanda toparlarsınız unutmak zor :/ kabullenmek yaptıklarına hazmetmek daha zor
umarım siz bende daha güçlüsünüzdür .. ben hala hazmedemedim unutmak için her yolu dneiyorum
bazen olmaması daha hayırlıymıs dıyolar bizde öyle avutcaz kendimizi yapcak hiçbişi yok
herşeyi beklerim erkeklerden bu kadar kısa sürede değişmesi benimde aklıma o ihtimali getirdi :/ yada size anlatamayacagı başka bi probelm vardır çözememiştir onukabul edemiyorum ama ya daha kaç gün oldu birden bire bıraktı beni ve cok acımasız bir sekilde sanki 1 senedir biz beraber degiliz o kadar sey yasanmamıs söz vermemiş gibi..ailesi biliyordu heryerde beni evlenmek istiyorum ben o kızla diye anlatıyomus bensiz bir yere gitmezdi adım atmazdı kıskanırdı korkardı bitmesinden ama bitirdi işte acaba baska biri mi var
arama sakın sen aramadıkca o merak edicek seniinşallah çıkar dualarım o yönde birine bu kadar söz verip hayallerini yıkıp çekip gitmek karşılıksız kalmaz..ama ben hala arıyorum onu yüzüme telefonu kapatıyo hüngür hüngür aglayarak arıyorum bitti artık anlasana olmayacak diyo kapatıyo
ben mi aldatmısım gitmiş anlamadım pek o kısmı ??yoksa daha önceden mi aldatılmıssevdiği halde bırakıp giden erkek sevdiği tarafından aldatılmışsa gider yani
diğerleri bahane, hep bi cepte tutma hep bi yedekte kalsın çabası başka bişey değil
hayır, ancak sen aldatırsan onu bırakıp gitmesi normal sevdiği halde.ben mi aldatmısım gitmiş anlamadım pek o kısmı ??yoksa daha önceden mi aldatılmıs
pardon o konu 2013 yılına aitmişarkadaşlar size söylemiştim 1 yıllık ilişkim vardı hatta 2 gün sonra kutlayacaktık ama benden ayrıldı bu sfer kesin ve net bir şekilde bitti yapamıyorum dedi ama daha 4 gün önce yıldönümünde yüzük takmayı düşünüyordu beraber gidip bakmıştık hatta ne vaatler ne hayaller vardı ve artık tamamen bitirdi dediği tek sey ben seni mutlu edemiyorum cok hatam var bunları telafi edemiyorum ve bitiriyorum dedi kaç kere aradım barısmak istedim ama kesin yani artık kafasında bitirmiş benim kabul edemediğim daha 4 gün önce bana yüzük bakan adam nasıl bir anda böyle bir karar aldı ve bitirdi herseyi bir daha asla olmayacak dedi 20 yıl 30 yıl böyle mi gidecek dedi ve ben onun nelerine katlandım ne kavgalar ne saygısızlıklar benim yemegimi yerken bile bana kötü davranan odaya kapatan bir adamdı ne yapmalıyım sizce en iyisi unutmak ama o kadar olmuyor ben cok emek vermiştim onun için ama simdi bana bunu yaptı
hımmm tamam şimdi anladım :))hayır, ancak sen aldatırsan onu bırakıp gitmesi normal sevdiği halde.
diğerleri bahane diyorum
keşke kırsaydın bir bir eksilirlerdi belkiErkeklerin yaptığına akıl erdiremiyorum çoğu zaman. Bir keresinde minibüse bindim. Bir erkek telefonla bağırarak konuşuyordu. Kız arkadaşımla ayrılacağım dünkü tanıştığım kızı daha çok beğendim falan diyordu.O an kafasını kırmak istedim ama yapamadım
Allahından bulsunlar. Kafalarını kırmakla eksilmezler canım. Ama ah alıyorlar farkında değiller. Ah alarak asla mutlu olamazlar.keşke kırsaydın bir bir eksilirlerdi belki
Artık arama bence. Gezip eğlen arkadaşlarınla. Sakın gözyaşı dökme haketmiyor belli ki. İnşallah karşına daha iyi biri çıkar. Çok mutlu olursun.sabahtan beri arayıp duruyorum mesajlar atıyorum nası bun yptı diye az öncede aradım acmıyor okuyup cevap vermiyor birden bire bıraktı beni ne yapabilrim ya
inşallah tek tesellim o :/ Şuan cok mutlu gerciAllahından bulsunlar. Kafalarını kırmakla eksilmezler canım. Ama ah alıyorlar farkında değiller. Ah alarak asla mutlu olamazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?