erkekler sevimli mi seksi kadın mi ister ?

dream24

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2011
1.530
448
Öf ben bu durumdan çok muzdiribim 29 yaşındayım ama 22 23 gösteriyorum ama ne yapsam da kadınsı olamıyorum sevimli bir görüntü ..ister istemez sorguluyorumm. Facebook yine bir sürü evlenen arkadaşlar gördüm mutlu olsunlar . Kaç yaşıma geldim mesleğim de eline aldım ama her türlü karşıma biri çıkmıyor çıksa olumsuz oluyor çok üzülüyorum BEN NASIL DAHA KADİNSİ OLABİLİR ?

Mutlu hayat yaşayacakları bir kadın isterler kuzum:) evli kadınların tamamı seksi yada tamamı çıtı pıtı sevimli olmadığına göre:) bu durum zevk meselesi demekki. Kendin gibi ol sen boşver:)
Çocuksu mu geliyorum diye düşünüyorum. Çünkü artık bu yasa kadar olmayınca özeleştiri yapıyorum didikliyorum kendimi. ...

Öf ben bu durumdan çok muzdiribim 29 yaşındayım ama 22 23 gösteriyorum ama ne yapsam da kadınsı olamıyorum sevimli bir görüntü ..ister istemez sorguluyorumm. Facebook yine bir sürü evlenen arkadaşlar gördüm mutlu olsunlar . Kaç yaşıma geldim mesleğim de eline aldım ama her türlü karşıma biri çıkmıyor çıksa olumsuz oluyor çok üzülüyorum BEN NASIL DAHA KADİNSİ OLABİLİR ?

Sen nasıl erkeklerden hoşlanırsın, serseri mi efendi mi, sarışın mı esmer mi, sakallı mı sakalsız mı? Kadınların hepsi nasıl tek tip erkekten hoşlanmıyorsa erkeklerin de hoşlandığı kadınları sınıflandıramayız.

30 yaşındayım. Gerek giyim tarzımdan, gerek dış görünüşümden, gerek hal ve hareketlerimden dolayı çok küçük gösteriyorum. Ama 17 yaşımdayken de istediğim erkeğin ilgisini üzerime çekerdim, hala çekiyorum. Demek ki meziyet seksi olmakta, kadınsı olmakta değil...

bence bu kadar takma sevımlıysen senı sevecek adam baska yonlerınıde kesfeder bekle bence kısmetinin vakti var demektir gec olsun temız olsun:KK51:

Bence hem seksi hem de yeri geldiğinde çocuksu,masum olabilen kadınlara bitiyorlar.Yani herşeyden biraz olabilen kadınlara..ama tabi denemekle olacak birşey değil karakter örüntüsü..belki dış görünüş olarak seksi olamazsınız ama özgüven de insanı en seksi yapan unsurlardan biridir.

Burada biri konu açmıştı çok seksiyim napcam diye.konu sahte falan değildi hatta kendisi öğretmendi. Yürüyüşüm çok seksi popom çok büyük hiç mutlu değilim diyordu.

Bilemedim simdi bunun bi ortasi yok mu.

Benim tercihim seksi kadın olurdu..

Erkekler seksi kadın sever
kendinden emin kadın sever
Yönetirken iki kere düsünecegi kadın sever
Ota bka trip atmayan kadın sever
Durusunda kendine has bi agırlık olan kadını sever
Temiz kadın sever
Kendine bakan deger veren kadın sever
Onu yucelten kadın sever
Çok konuşmayan cok dinleyen kadın sever
Her hatasını görmeyen kadın sever
Of canımın içi hangi birine uyucaz bırak sevmesinler..

minyon olan seksi olamıyor mu anlayamadım?
konu bence '' erkekler minyon kadın mı, uzun boylu kadınlardan mı hoşlanıyorlar'' olmalıydı.
giyime göre her kadın sevımlıde olabilir, seksi de olabilir:KK53:
olay saça başa
makyajın durumuna bakar

Erkekler dışarda ,sevimli, hanım hanımcık, evde de sexy isterler.
Ama bu isteklerine karşılık onlar brad pitt mi , heh işte bütün mesele onlara değip değmeyeceği.

X