Erkekler sizce neden aldatır?aldatan bir erkege ikinci bi şans verilmeli midir?

Tamamen aldatan insanın ahlaki olgunluğa erişememiş olmasından kaynaklanıyor.

Ne akıllı, güzel, becerikli kadınlar aldatılmıştır, ne kadar kabiliyetsiz, kavgacı ve evine-eşine-parasına-çocuğuna sahip olamayan kadınlar aldatılmamıştır...

Erkeğin ahlaklı olup olmaması, Allahtan korkup kuldan utanma duygusuna sahip olması ile alakalı...

Geçenlerde çok da sevmediğim bir erkekle içiyorum, ben kimseyi aldatmadım dedi. Şaşırdım öyle deyince Aaa dedim ne güzel. Hep ayrıldım yapacağımı yaptım vicdanım rahat şekilde sonra gidip tekrar barıştım dedi. Ben dedim sizin yapacağınız işi tebrik ediyim (!) :)
Bence aldatmasından daha büyük bir sorun var o da yalan söylemesi. Dürüst olmak çok mu zor ben anlayamıyorum. Şahsen ben önceden başka biriyle birlikte olacağımı söylüyorum en kötü ihtimalle. Ayrıca o eşik bir kere geçilmişse, bir kere başkasını alabilmişsen araya, gene alırsın.
Ve hayatta hep halihazırda aldatılıyor gibi yaşarsanız, aldatıldığınızda yara almazsınız.

Son düzenleme:
İlla bütün erkekler aldatır diye kural yok aldatmayanlarda vardır ne kadar emin olabiliriz...hiç! Günümüzde kadınlar bile aldatıyorken erkeğin aldatması bazılarına çok normal gelmeye başladı bile affetmeler üstüste.
Ben affetmezdim bekara kadın boşamak kolay diyebilirsiniz belki ama kararlarım nettir ve aldığım karardan dönmem haa pişman olur muyum olur bunu yaşadığım da oldu.Ama aldatma konusu olunca pişman olmam.
Neden aldatıyorsun sebep ne yetmiyor mu git o zaman önce nefsine hakim olmayı öğren,bunu karşısında ki bayan yapsa kıyamet kopar...:47:
Bir defa affettin mi tepene çıkıyorlar affetmesen için rahat değil karmaşık bir durum iste burada duygularını ve mantığını kullanmak sana kalıyor sonucu iyi de olsa kötü de olsa senin sonucun olur en azından :51:
Başlarda bir arkadaş yeni evli olduğunu ve aldatıldığını yazmış ve hala içinden atamadığını belirtmiş,mümkün mü unutulur mu...Bir yerde yine kopar o evlilik belki sebep bu olur belki başka birşey ama yara almaya başlamış bile en derinden.Güven en büyük kayıptır.

Mükemmel erkek yok bunu biliyoruz zaten :50:

bence aldatmanın cinsiyeti olmaz.. aldatan insan da muhakkak kişilik bozukluğu vardır.. asla da affedilmemeli ...

ve aldatmayan erkek yoktur çoook saçma bi laf.. iyi bir eğitim ve aile terbiyesi alan erdemli insanlar böyle şey yapmaz..

Aldatmanın ne oldğnu düşnmek lazm önce. Çoğu erkek arkm hrhngi bi duygu paylaşmadığı sürece yaptığı hiç bşyn aldatmak olmadığını savunurdu. Ama kimine göre de bi bakış bile aldatma sayılabilir.. Snrm başkasıyla tamamlanabileceğine inandığı bşyler eksiktir kadında, en büyük sebep bu olmalı. Bi kadının onu affetmesi de yetebilirliğine güvenmesyle alakalı hrhlde. Yne de şahsen içim asla rahat etmezdi ve ilişkimi kirlenmiş sayardm ben, affedilmesni dğru bulmazdım..

benim konum çok farklı benimki sanal aldatma eşim 3 yıl önce msn şifresinin kırıldığını söylemişti bende inandım hiç şüphelenmedim amailgisiz olan eşim son zamanlarda dahada ilgisizleşmeye başlamıştı şüphelendim ve msn şifresini kırdım bide ne göreyim 30 tane partner sitesine üyeymiş sordum merak dedi ya merak için 30 yere üye olunurmu diğer msn adresindede vardı üyelik leri birde iki msn dede kız msn adresleri yıkıldım tövbe etti eskisinden daha da iyi şimdi kahveyide bıraktı ama geçmiştede yalanları çoktu birde engellediği kişileri tanımıdaığını nasıl oraya girdiklerini bilmediğini söylüyor ama inanmıyorum ve hergün birazdaha yıkılıyorum iki kızım var 11 yıllık evliyim eşim 40 ben 30yaşındayım ne yapıcağımı şaşırdım ilk öğrendiğimde 2 yere üye oldum resimlere baktım çıktım dedi ama sonradan o 2 dediği site 30 oldu hep yalan geçenlerde geçmişte üye olduğu bir site daha gördüm ordada telefonla görüşmek isterim yazmış profiline soruyorum bilmiyorum diyor ne sorsam bilmiyorum diyip çıkıyor işin içişnden gidicem dedim sizden başka kimsem yok diyor gidersen öldürürüm kendimi diyor ne yapmalıyım değişti işten eve evden işe artık haftasonlarıda gezdiriyor ama bitürlü yediremiyorum güzel bir bayanımda oysa okadar yakışıklı değil ama ben ona hiç birzaman sadakatsizlik etmedim oysa bana hep yalan söyledi daha öncede kuranı kerimin üstüne yemin etti senden başkasıyla ne duygusal ne fiziksel nede yazıştım konuştum dedi ama sonradan bunlar acaba aldatmışnmıdırda lütfen birşeyler söyleyin ne yapmam lazım inanmalımıyım bitirmelimiyim

bence aldatmanın cinsiyeti olmaz.. Aldatan insan da muhakkak kişilik bozukluğu vardır.. Asla da affedilmemeli ...

Ve aldatmayan erkek yoktur çoook saçma bi laf.. Iyi bir eğitim ve aile terbiyesi alan erdemli insanlar böyle şey yapmaz..[ı][/ı]

kesinlikle aldatmayan erkek yoktur.70 yasına bile gelse aldatma düşüncesi içindedir erkek....

evet ama aldatmanın çeşitleri var bir gecelik bir hata farklı ama sürekli partner sitelerinde cirit atmak farklı ya partnerarama sitesinde telefonunu bile vermiş eşim birde oyetmezmiş gibi evlilik siteleri ünüversite sitelerinde kendini ünüversiteli göstermiş lütfen yardımcı olun sevmemişmi beni şimdide çocukları içinmi yalvarıyor artık çocuklarıma bakamaz oldum piskolojim bozuldu kendimi çirkin yaşlı hissediyorum bana dokunduğunda sevdiğinde acaba acıyormu diyorum itiraf etse affedicem ama yazışmadım diyor çıldırıcam

benim konum çok farklı benimki sanal aldatma eşim 3 yıl önce msn şifresinin kırıldığını söylemişti bende inandım hiç şüphelenmedim amailgisiz olan eşim son zamanlarda dahada ilgisizleşmeye başlamıştı şüphelendim ve msn şifresini kırdım bide ne göreyim 30 tane partner sitesine üyeymiş sordum merak dedi ya merak için 30 yere üye olunurmu diğer msn adresindede vardı üyelik leri birde iki msn dede kız msn adresleri yıkıldım tövbe etti eskisinden daha da iyi şimdi kahveyide bıraktı ama geçmiştede yalanları çoktu birde engellediği kişileri tanımıdaığını nasıl oraya girdiklerini bilmediğini söylüyor ama inanmıyorum ve hergün birazdaha yıkılıyorum iki kızım var 11 yıllık evliyim eşim 40 ben 30yaşındayım ne yapıcağımı şaşırdım ilk öğrendiğimde 2 yere üye oldum resimlere baktım çıktım dedi ama sonradan o 2 dediği site 30 oldu hep yalan geçenlerde geçmişte üye olduğu bir site daha gördüm ordada telefonla görüşmek isterim yazmış profiline soruyorum bilmiyorum diyor ne sorsam bilmiyorum diyip çıkıyor işin içişnden gidicem dedim sizden başka kimsem yok diyor gidersen öldürürüm kendimi diyor ne yapmalıyım değişti işten eve evden işe artık haftasonlarıda gezdiriyor ama bitürlü yediremiyorum güzel bir bayanımda oysa okadar yakışıklı değil ama ben ona hiç birzaman sadakatsizlik etmedim oysa bana hep yalan söyledi daha öncede kuranı kerimin üstüne yemin etti senden başkasıyla ne duygusal ne fiziksel nede yazıştım konuştum dedi ama sonradan bunlar acaba aldatmışnmıdırda lütfen birşeyler söyleyin ne yapmam lazım inanmalımıyım bitirmelimiyim

Allah yardımcınız olsun. Durum anlattığınız gibi ise eşiniz size yalan söyleyip aldatmış. Sanal da olsa başkaları ile görüşmesi aldatmadır sonuçta ki eşiniz direk arkadaş bulma sitelerine girerek niyetini de açıkça belli etmiş.

durumu konuşun. bunu kabul edemeyeceğinizi, bu tür birşeyin evliliğinizi yıkacağını ve onursuzluk olduğunu söyleyin. yaptığı şeye devam edecekse sizsiz devam etsin, gitsin kendini böyle tatmin etsin. yoksa da bu pisliği size bulaştırmasın, artık yapmasın. ağırlığınızı koyun ve ona göre kararınızı verin...

valla dogrusunu soylemek gerekırse kızlar bundan 2 bucuk yıl kadar once hala bırlıkte oldugum kısı benı aldattı ama nasıl bır vıcdan azabı nasıl bır pişmanlık gozlerımın onunde defalarca kuculdu
3ay o hıc anlamadan ben arastırdım emın olduktan sonra soylemesını ıtıraf etmesını soyledım ama sıze yemın edıyorum 3ay boyunca aglıyo zırlıyo ben senı haketmıyorum dıyo daha neler neler halbukı benım herseyden haberım var zaten onun pışmanlıgını vıcdanının nasıl sızladıgını gormesem zaten kabullenemem dusunun kı ben onu annesıyle bıle paylasamazken baska bır kadın ılk zamanlar dusununce delırıyodum ama zamanla onun o hallerını gordukcede cok acıdım cok uzuldum okadar cok sevıyorum kı ama o benden dahadahadahadaha cok sevıyor ıyıkı affetmısım ama halada kabullemıyorum cok zorrrrr

valla dogrusunu soylemek gerekırse kızlar bundan 2 bucuk yıl kadar once hala bırlıkte oldugum kısı benı aldattı ama nasıl bır vıcdan azabı nasıl bır pişmanlık gozlerımın onunde defalarca kuculdu
3ay o hıc anlamadan ben arastırdım emın olduktan sonra soylemesını ıtıraf etmesını soyledım ama sıze yemın edıyorum 3ay boyunca aglıyo zırlıyo ben senı haketmıyorum dıyo daha neler neler halbukı benım herseyden haberım var zaten onun pışmanlıgını vıcdanının nasıl sızladıgını gormesem zaten kabullenemem dusunun kı ben onu annesıyle bıle paylasamazken baska bır kadın ılk zamanlar dusununce delırıyodum ama zamanla onun o hallerını gordukcede cok acıdım cok uzuldum okadar cok sevıyorum kı ama o benden dahadahadahadaha cok sevıyor ıyıkı affetmısım ama halada kabullemıyorum cok zorrrrr

affetmek tamamda hepimiz nefs tasiyoruz.. insanin icini kemiren o suphe ne olacak peki? kadin aldatsa affedebilen cok az.. niye ne farkimiz var onlarda insan bizde... bizimde nefsimiz yokmu... erkekelre guvenemioki insan heleki bu zamanda.. hemcinslerimizdede kabahati buluyorum ben.. evli erkeklere bile asilan tipler var... anladiim tek sey var... bu zamanda eline meslegini alacaksin... ne olursa olsun.. para kaznamayi bil.. insanin basina her an hersye gelebiliyo.. kucuk ve cahil arkadaslar lutfen evlenmeyi ilk plana almayin...!!!!!!!!

af yokk ! erkekler affedilmeyi haketmiyor..

yeni olan erkeği heyecanlandırdığı için, başka kadınların ilgisi ruhlarını okşadığı için aldatıyrlar.

Neden aldatir???
guzel soru :30:

valla kizlar,
bir dergide okumu$tum.
Aldatan erkekler le ilgili bir anket yapilmi$.

aldatan erkeklerin yüzde 75 i tekrar aldatirmis!!!

erkekleri çok sewersen sıkılırlar.
umursamazsan seni umursarlar.
üstüne düşmüceksin, aşırı kıskanmıcaksın, sen olmasanda ben gayet güzel yaşarım izlenimi vericeksin, kaybetmekten korktuğunu asla sölemiceksin.it gibi davranacaksın, hep peşinden koşturacaksın ki değerli olasın.
amaaaaaaaaaaaaa
çok cilveli olucaksın, ölçülü kıskanacaksın, şımaracaksın, bebekleşeceksin, sekside olucaksın, sertte. yani herşeyi ölçülü ve yerinde yaşıcaksın.

çooook üzüldüm ama size bişi sölücem benden oldukça büyüksünüz daha iyi bilirsiniz elbette ama dewam etseniz aldatmasa da hep bir şüphe içinde yaşıcaksınız. ayrılırsanız belki başka bi kadına aşık olup ewlenir ozaman daha çok yıkılırsınız insan ne olursa olsun ewliliğine aşkına sahip çıkmaya çalışıyor kıyamıyor değil mi? şöyle bişeyde varki iyiki öyle iğrenç siyelere girmiş sevgi olarak aldatma yok. yaa güzel genç namuslu bir kızla görüşseydi size sevgisi bitmiş ona başlamış olsaydı. 2 kızınız varmışş ayıp yaptığı. ama affetmeye çalışın derim ben.

affedilirde onu af etin diye kendini afedebilecekmisin önemli olan bu gözlerine baktikca seni baskasina tercih ettigini düsünmek felan :26:

Bir çok kişi bana tepki verecek ama benim düşüncem daha farklı. Benim mutlu bir ilişkim var şükür.
Kadın temiz değilse,bakımsızsa,eşine gerekli ilgiyi aşırıya kaçmayacak şekilde gösteremiyorsa cinsellikte eşinitatmin edemiyorsa,ikide bir her istendiğinde başı ağrıyorsa,o olmaz bu olmaz diyorsa,çok konuşuyorsa cilveli değilse.... Erkekler aldatır, bu maddeler ve benzerleri yokta aldatıyorsa o adam ya özür dilerim öküzdür,ya bencil yda neyse...:41:

Son düzenleme:
Back
X