(Önce şunu söylemek istiyorum ki buraya cevap yazıcağım hiç aklıma gelmezdi,ama hayat işte :) Geçen Ağustos ayında ailesiyle tanıştım,ilk ailesiyle tanıştırdığı kız benim zaten en uzun ilişkisi de öyle.Gelicek ayın 17sinde 2 sene olucaktı.Son 3 aydır ilgisiz davranıyordu ama bunu hep "Böyle gitmiycek,merak etme" diye geçiştiriyordu.Sonra geçen hafta öğrendim ki bana haber vermeden arkadaşının doğum günü eğlencesine gitmiş.Evet 1 bira içip kalkmış ama konuşmasını kesinlikle istemediğim "Konuşursan beni kaybedersin" dediğim kızın omzuna koluna atıp (diğer taraftada erkek olan bi arkadaşı) fotoğraf çekilmiş.Sonra buluştuk dedim bana zaman ver."Ben seni seviyorum,hiçbişeyi kötü niyetle yapmadım o an pozu öyle vermişim bu fotonun varlığından bile haberim yok" bilmemne.Bana biraz zaman ver dememden 2 gün sonra 2 kız 2 erkek bi cafede kız sevgilimin koluna girmiş,sevgilim kızla yakınlaşmak için şekilden şekile girmiş..Bunları söyledi bi arkadaşım.Şok oldum.Ben evde o fotoyu düşünüp "Acaba affetsem mi" diye düşünürken bunlar oldu işte.Ki bu zamana kadar başka bi kızın konusunu bile geçmedi bu ilk defa oluyor.Bende bitirdim.Beni seviyor bunu biliyorum,kalben aldatmadı bunuda biliyorum çünkü onu çok iyi tanıyorum ama beni kaybetmekten korkmuyor.Yani böyle bitti,evet üzüldüm ama üzülmekten çok soğudum,kin tuttum içimde kızdım ve umursamıyorum.. Bana demişti ki "Ben seni kaybettikten sonra kaybetmekten korkuyorum." evet artık gerçekten kaybetti.