Erkekler sizce neden aldatır?aldatan bir erkege ikinci bi şans verilmeli midir?

benim konum çok farklı benimki sanal aldatma eşim 3 yıl önce msn şifresinin kırıldığını söylemişti bende inandım hiç şüphelenmedim amailgisiz olan eşim son zamanlarda dahada ilgisizleşmeye başlamıştı şüphelendim ve msn şifresini kırdım bide ne göreyim 30 tane partner sitesine üyeymiş sordum merak dedi ya merak için 30 yere üye olunurmu diğer msn adresindede vardı üyelik leri birde iki msn dede kız msn adresleri yıkıldım tövbe etti eskisinden daha da iyi şimdi kahveyide bıraktı ama geçmiştede yalanları çoktu birde engellediği kişileri tanımıdaığını nasıl oraya girdiklerini bilmediğini söylüyor ama inanmıyorum ve hergün birazdaha yıkılıyorum iki kızım var 11 yıllık evliyim eşim 40 ben 30yaşındayım ne yapıcağımı şaşırdım ilk öğrendiğimde 2 yere üye oldum resimlere baktım çıktım dedi ama sonradan o 2 dediği site 30 oldu hep yalan geçenlerde geçmişte üye olduğu bir site daha gördüm ordada telefonla görüşmek isterim yazmış profiline soruyorum bilmiyorum diyor ne sorsam bilmiyorum diyip çıkıyor işin içişnden gidicem dedim sizden başka kimsem yok diyor gidersen öldürürüm kendimi diyor ne yapmalıyım değişti işten eve evden işe artık haftasonlarıda gezdiriyor ama bitürlü yediremiyorum güzel bir bayanımda oysa okadar yakışıklı değil ama ben ona hiç birzaman sadakatsizlik etmedim oysa bana hep yalan söyledi daha öncede kuranı kerimin üstüne yemin etti senden başkasıyla ne duygusal ne fiziksel nede yazıştım konuştum dedi ama sonradan bunlar acaba aldatmışnmıdırda lütfen birşeyler söyleyin ne yapmam lazım inanmalımıyım bitirmelimiyim

ben olsam affetmezdim:19: ama siz eğer affedicekseniz interneti kullanmamasını sağlayın öyle sitelere girmesini engellemiş olursunuz.eğer aklında sizi aldatmak yoksa sadece vakit geçirmek amaçlı giriyorsa(ki buda aldatmadır) bu huyundan vazgecebilir.ama eşiniz kendi içinde eğer aldatmayı huy haline getirmişse yada içinde aldatmak varsa naparsanız yapın neti de kapatsanız bunu hiçbirzaman engelleyemezsiniz. yaşınız çok genç şimdi önlemini almazsanız kabul etmiş olursunuz bence sessiz kalmayın.ki bence aldatıyor :50: bunu ortaya çıkartmakta sizin elinizde. sonucta telini öyle bir sitede paylaşmıs ve gerisi gelicek emin olun.yok derseniz ben bağrıma taş basarım kabul ederim size kalmış tabiki:51:. yada gerçekten sevgisine inanıyor ve düzeleceğini düşünüyorsanız birlikte evlilik danışmanlarından yardım alabilirsiniz :34: inş her şey gönlünüzce olur :49:

çok geçmiş olsun canım yaşadığın çok üzücü :( ama erkekler çocukluktan beri pohpohlanıp paşalar gibi yetiştiriliyorlar her şeye hakları olduğunu zannediyorlar. bize düşen ise onlara her dk bizi kaybedebileceklerini hissettirmek. ama bazıları da var ki sen ne kadar mükemmel olursan ol aldatıyor, o da onun karaktersizliği.

(Önce şunu söylemek istiyorum ki buraya cevap yazıcağım hiç aklıma gelmezdi,ama hayat işte :) Geçen Ağustos ayında ailesiyle tanıştım,ilk ailesiyle tanıştırdığı kız benim zaten en uzun ilişkisi de öyle.Gelicek ayın 17sinde 2 sene olucaktı.Son 3 aydır ilgisiz davranıyordu ama bunu hep "Böyle gitmiycek,merak etme" diye geçiştiriyordu.Sonra geçen hafta öğrendim ki bana haber vermeden arkadaşının doğum günü eğlencesine gitmiş.Evet 1 bira içip kalkmış ama konuşmasını kesinlikle istemediğim "Konuşursan beni kaybedersin" dediğim kızın omzuna koluna atıp (diğer taraftada erkek olan bi arkadaşı) fotoğraf çekilmiş.Sonra buluştuk dedim bana zaman ver."Ben seni seviyorum,hiçbişeyi kötü niyetle yapmadım o an pozu öyle vermişim bu fotonun varlığından bile haberim yok" bilmemne.Bana biraz zaman ver dememden 2 gün sonra 2 kız 2 erkek bi cafede kız sevgilimin koluna girmiş,sevgilim kızla yakınlaşmak için şekilden şekile girmiş..Bunları söyledi bi arkadaşım.Şok oldum.Ben evde o fotoyu düşünüp "Acaba affetsem mi" diye düşünürken bunlar oldu işte.Ki bu zamana kadar başka bi kızın konusunu bile geçmedi bu ilk defa oluyor.Bende bitirdim.Beni seviyor bunu biliyorum,kalben aldatmadı bunuda biliyorum çünkü onu çok iyi tanıyorum ama beni kaybetmekten korkmuyor.Yani böyle bitti,evet üzüldüm ama üzülmekten çok soğudum,kin tuttum içimde kızdım ve umursamıyorum.. Bana demişti ki "Ben seni kaybettikten sonra kaybetmekten korkuyorum." evet artık gerçekten kaybetti.

Son düzenleme:
Back
X