Erkekler tarafindan hep reddedilmek

Çok güzel ifade etmişsiniz. Peki siz bu olacak iş olmasın diye ugrasiyorsunuz. Onun için herhangi bir çözüm aradınız mı?

Belki de böyle rahatlıyordu.
Yani hayatındaki bütün olumsuzlukları, bütün kötü ve negatif olayları başkasının üzerine yıkarak kendini rahatlatıyordu.
Biz doğruları söyleyince ağır geldi.
Konu sahibinin acilen bir destek almasını diliyorum, okul veya diğer kendi tercihleri için başkalarını suçlamak kendisini kandırmaktan başka birşey değil.

Ne yapıyorlar mesela yeşil ışık dediğiniz ne?
Açılıyorum reddedılıyorum yazmıssın
Nasil acılıyorsun peki, hıc konusmadan?
Bu nasıl bir tabir. Her ışık gördüğünüz yere koşuyor musunuz?

Kızlar size kolay gelsin. Bu iş uzar çözülmez.
Yesil ısıktan kastın ne, napıyor lar?

Örnek vereyim bir çocuğu seviyordum. Onunla ortak arkadaşlarımız vardı. Bir gün yanlarına gittim. İşte arkadasi sordu senin sevdiğin var mı dedi o da yok dedi. Benimle de çok ilgiliydi. Ortak arkadaşlarımız sayesinde onu sevdiğimi öğrendi. Ve de sevdigim var aslında kızı beğendim ama saf demiş.

Dış gorunusumu de degistirmeliyim. Eskiden pozitiftim ama akrabalar ve platonik aşk yüzünden çok değiştim. Şimdi eskisi gibi olmak için çalışıyorum. İnşallah da basaracagim

Okulda dışlanma sebebim aslında başarılı ve hocalar tarafından seviliyor oluşumdu. Derslerim iyi olduğu için kiskanilirdim. Bos derslerde tenefuslerde ogle aralarinda bile soru cozerdim. Meslek lisesi okudum ve meslek dersleri vs ağırdı. O yüzden çok iyi bir yeri kazanamadim. Ama elimden geleni yaptim

İnternetten online ücretsiz terapi bulabilir miyim?

Bak yine kendi tercihin için başkalarını suçluyorsun.
Dersler ağırdı, o yüzden çok iyi bir yeri kazanamadım diyorsun. E bu senin seçimin. E sen ders çalışmamışsın. Demek ki o kadar çalışkan değilmişsin. Bu da mı başkalarının suçu?
Bende Anadolu meslek çıkışlıyım ama çok iyi bir üniversitede okuyorum, e gidip bunu okuluma mal edemem, çünkü ben çalıştım ben çabaladım gece gündüz ben test çözdüm. Başarı benim başarım. Aynı şekilde başarısız olsaydım da bu derslerin ya da arkadaşlarımın suçu değil benim başarısızlığım olurdu. Hayatındaki herkes için başkalarını suçluyorsun, bunu adet edinmişsin.

Elin adamından beklediğiniz sevgi ve şefkati kendinize gösterin.

Evet ortaokulda pek çalışmadım. Bu yüzden çok pişman oldum ama iş işten gecmisti

Bize her tebessüm edene ılgılenene sigaramızı yakana sandalyemızı çekene orda usursun bu tarafa gel diyene 'bu bana asık benden hoslaniyor bunlarda yesil ısık' diyemeyız.
Bence sen ısık konusunda yanıldın.

Gönül islerinde mutlu olmanin guzellikle uzaktan yakindan alakasi yok.oyleyse ben senelerdir bu aciyla imtihan olmazdim.neyle alakasi var bilmiyorum ama boş yere orami burami yaptiracam diye hırs yapmayin.he kendinizi iyi hissettirecekse estetik olmak o sizin bileceğiniz is.

Sorumuza cevap vermemişsiniz ki. Yeşil ışık nerde burda, oynanan duygular nerde? İlgiliydi diyorsunuz ne yaptı da ilgiliydi onu soruyoruz. Burda yazdığınıza göre siz kendi kendinize aşık olmuş kendi kendinize acı çekmişsiniz. Karşı tarafın tek kusuru sevdiği varken yok demesi onu da ne sizinle ne başka bir arkadaşıyla paylaşmak zorunda. Gelip size seni seviyorum demiş sonra başkasıyla sevgili olmuş gibi tepki vermenize neden olacak bir durum yok ortada.

Benim panik atağımla dalga geçti

güz gülleri bacım, şu kitabı okumadıysan bi oku. absürt gelen yerleri olabilir ama özü senin işine yarayacaktır.

Yani? Sizin ciddi anlamda kendinizi ifade etme sıkıntınız var farkından mısınız? Umarım gerçek hayatta da böyle değilsinizdir. Ben ne soruyorum siz alakasız ne cevap veriyorsunuz.

Merak etmeyin değilim sadece buraya bazı şeyleri yazamam. Zaten güzel olunca erkekler hiçbir şeyi umursamiyorlar. Eski sevdiğim çocuk sevdigim kiz güzel olsun da namussuz olsa da severim onu dedi.

Merak etmeyin değilim sadece buraya bazı şeyleri yazamam. Zaten güzel olunca erkekler hiçbir şeyi umursamiyorlar. Eski sevdiğim çocuk sevdigim kiz güzel olsun da namussuz olsa da severim onu dedi.

Siz kafa yapınızı değiştirmediğiniz sürece daha çok acı çekersiniz. Vakit kaybetmesen psikolojik destek alın, sorun etrafınızdaki insanlarda değil sorun sizde. Bu erkekleri seçen de sizsiniz hayatınıza dahil eden de onlar için oturup acı çeken de. Hep ama hep başkalarını suçlamayı bırakabilirseniz belki bir gün mutlu olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…