Erkekler Tarafından Reddedilmek Kaderimde Var

Biti Zdrava

Allah'ın İzniyle Atanacağım İnşallah
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
2.262
1.932
133
29
Günaydın hanımlar, asla ilk adımı erkek atsın kafasında olmadım ve böyle düşüne düşüne iki çocuğa açıldım ve ikisinde de reddedildim ama en son açıldığım çocuk en acı verendi. Çünkü çocuk sadece teşekkür ederek geçiştirdi. İkinci açıldığım çocukla arkadaş gibiydik sohbet ederdik ve gezer dolaşırdık. Bu arada çocuğa açılalı baya oldu ama hala konuşurduk sadece buluşma sıklığımız azalmıştı. Artık beni umursamıyor bile normal konuşuyoruz geçiştirici cevaplar veriyor. İlkini unuttum arkadaş bile değildik ama ikincisini unutamıyorum. Tanıştığımızda (ismi b kişisi olsun) b kişisi öyle yakın davranıyordu ki bana, ben sanırım bu davranışlarından cesaret aldım. 2 gündür de hastanede yatıyorum dün gece tartıştık çünkü ben ona ne kadar sıcak sözler söylesem teşekkür ederim diyip duruyor neyse ben hüngür hüngür ağladım artık nasıl ağladıysam yandaki hastanın refakatçisi ne oldu diye yanıma geldi. Bende çocuk gibi onu Whatsapp'dan engelledim. Kızlar çok mutsuzum.

Kadını erkeği yok bir insan sana hayır demişse o hayırdır.üstelemenin abartmanın anlamı yok. Ne güzel kırmadan redetmiş. Bu seni sorunlu yapmaz inatla görüşmek istemen sorunlu yapar. Bir süre hoşlandığın kişilere açılma,arkadaş olarak kal belki seni tanıdıkça hoşlanıp kendileri açılır.

Kaçan kovalanır, erkekler peşinden koştuğu kadınları sever, ne kadar hoslanirsa hoşlansin kolay elde ettikleri kadınlara kıymet vermezler.
İlk zamanda neden günaydın mesajı yazmadın diye sitem ederdi. Bu söz öyle doğruymuş ki

İlk başta nasılım yakışıklı mıyım senin gözünde diyordu sonra neden bans günaydın mesajı atmıyorsun diyordu. Ben onu ilk tanıdığımda ona hiç o gözle bakmamıştım sonra vakit geçtikçe ona karşı duygu geliştirdim.

*Acıtasyon ve uzun olur diye yazmak istemedim ama küçüklüğümde sevgi görmedim bu yüzden de nasıl derler sevgi açlığım var hem de çok. Bu çocuk da başta bana öyle yakın davranınca çok hoşuma gitmişti.

Kaçan kovalanır, erkekler peşinden koştuğu kadınları sever, ne kadar hoslanirsa hoşlansin kolay elde ettikleri kadınlara kıymet vermezler.

Bu mantikla asla sevgili olmamak ve evlenmemek lazim.
Sadece birinin peşinde koşturmayi seven erkek zor da olsa elde edince eski kiymeti olmaz cunku "bu muydu peşinde koştugum?" Deme ihtimali de var. Bazilari koşturmayi sever sadece, bir hevestir bu.

"Senelerce peşimde koşan oydu şimdi yuzume bakmiyor" tarzi konulari açıp okuyabilir konu sahibi.
Karşimdaki insandan ben de hoşlaniyorsam hiç zor bir insan olmadim direkt ilişkiye başlardim hiç geri çeviren erkek veya "bu nedenle" kiymet vermeyen erkek olmamişti.

İyi de dediğiniz zaten bu durum için geçerli olmaz ki. Konu sahibi ile önceden arkadaşlarmış, ona o gözle bakmıyormuş ve çocuk kendini kızın aklına sokmuş bir şekilde. Kovalanacağız diye sonsuza kadar kaçacak mıyız yani

valla onu ben de hiç çözemedim tam bir sır perdesi "taktik"ler bende
sadece şunu söyleyebilirim ki biri sizi sevdiği zaman her şekilde seviyor yani taktik maktik hikaye.

yine de hiç çevremde bir erkeğe açılan kişinin karşılık bulduğunu ve çok sevildiğini hiç görmedim.
Sanırım bir kadın, erkekten hoşlanıyorsa bunu belli etmeli ama açık açık asla söylememeli.
erkekler arasında iç güdüsel olarak bu kod olabilir.

Konu sahibinin yaşadığı benim de başıma gelmişti ama 14-15 yaşındayken olduğu için olayları çözümleyerek ders çıkarma gereği duymamıştım. Bana flört yaklaştığında ilk ben açılmıştım, sonra da reddedildim Onun dışında aşk ilan etmesem de beğendiğim tiplerden geri dönüş alırım genelde.

Ne yani birine aşık olursam söylememem mi lazım, öyle bir durum varsa şimdiden bileyim

Çok geçmiş olsun. Hastanede yatma nedenin çocukla kavganız mı? Eğer öyleyse Bir ilişkiye başlamadan önde sağlığınla ilgili problemleri halletmen gerek bence. Çünkü sevgili bulursan ve her kavganızda ağlama krizleri geçirirsen sağlığın daha da olumsuz etkilenicek.

Erkeklere direkt açılmak yerine kur yapmak daha mantıklı. Onlara hal ve hareketlerinle açık ve net bir şekilde hoşlandığını belli etmene rağmen sana adım atmıyorlarsa o iş olmaz demektir. Açılmana da gerek kalmaz.

Bana neden günaydın mesajı atmadın? Senin gözünde yakışıklı mıyım gibi laflar bir erkeğin hoşlandığını göstermez, senin ilgini fark ettiğini ve bu ilgiyle egosunu tatmin etmeye çalıştığını gösterir.

Son düzenleme:

O sevgi acligini erkeklerle veya baska ücüncü kisilerle dolduramazsiniz. Önce kendinizi sevmeniz lazim. Kendini sevmeyen insan iliskilerde fazla verici ve takintili olur. Ilk kendinizi sevmeyi ögrenmeniz gerekir

ay asla o kadar kural yazacak kadar bilmiyorum erkekleri
ama çevremde açılan kızların hiçbirine ya geri dönüş olmadı ya da o muhteşem egoları iyice şişip ilişkiyi zulüm haline getirdiler ve sonunda bitti. istisnalar elbetteki olmuştur, olacaktır.

O değil de neden hastanede yatıyorsunuz? Geçmiş olsun önemli bişey yoktur umarım?

O sözlü adımın ,kadın tarafından atılması taraftarı değilim ben. Daha yakın davranır , arar ilgilenir, karşısındakine ilgisini her türlü belli eder kadın, ama açık açık oturup konuştuğunda işin büyüsünün kaçtığına inanıyorum. Atıyorum buluştunuz evlerinize gittiniz bir yarım saat sonra arayın sesini duymak istedim deyin. İlginizden şaşırsın baktınız o aynı şekilde ilgili değil salın gitsin tıpış tıpış gelir en ufak bir ışık varsa. Yoksa da zaten ısrara gerek yok. Yaşadığınızın aşk acısından çok reddedilme psikolojisi olduğunu düşünüyorum. Dediğim gibi açık açık konuşmayıp karşınızdakinin kafasını karıştırırsanız reddedildim psikolojisine de bürünmezsiniz.

Ben direkt agzindan öpmustum ne açilmasi, adam şok. Sevildim, seviliyorum. Bu ilişkilerin matematigi yok ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…