Erkekler Tarafından Reddedilmek Kaderimde Var

Ben hayatımda bir kişiye açıldım sonrasında erkeklerin bu kadar çabaya değmeyeceklerini anladım bıraktım o işleri
O da şöyle oldu
Çocukla arkadaştan öte gibiydik bende ilgili konuşmuştum duygusala bağladığım bir gece. Sonra çocuk bana arkadaşlığımız bozulsun istemiyorum tarzı birşeyler ima etmişti, arkadaşımken çok güzelsin vs. Bende cevap yazmadım ertesi gün hiçbirşey olmamış gibi günaydın kusura bakma dün için, fazla duygusal bir günümdeydim unutalım gitsin:) demiştim o güne kadar yüzde 90 ilgiliysem artık yüzde 40 ilgiliydim ve çocuk neyin var diyip duruyordu bende hava çok sıcak değil mi ya : D gibisine farklı cevaplar veriyordum sonra bi baktım çocuk bana diyor napyorsun? Beni sorarsan yazlığa gidiyorum ordaki arkadaş grubuyla plan yaptık vs. Bende ne güzel iyi eğlenceler:) diyordum
İşler tersine dönmüştü çocuk yazıyordu bende saatler sonra kısa cvplar veriyordum önce bu bi taktikti ama sonrasında gerçekten çocuktan soğuduğumu farkettim. Sonra kendisi açıldı bana ben arkadaşken iyiymiş sen haklıymışsın demiştim. Neden zamanında ben açılmışken ego kastı da ben kendimi geri çekince kıymete bindim mesela? Bu bana çok itici gelmişti. Kıymet bilmez elinin altında olana değer vermez biri bu çocuk diye düşünüp soğumuştum. Sende neden hastane yatağında yatarken bir erkekten sevgi dileniyorsun? Bak sana sinyal geliyor bu sana hayırlı değil diye, sen illa oldurmaya çalışıyorsun. Bir erkek için bu kadar ısrar kendine saygından götürür.

Benim evlilik ve evlilik öncesi ilişkilerimden edindiğim tecrübelerime göre; umursamaz olduğun kişi seni umursuyor, umursadığın kişi seni umursamıyordu. Bütün ilişkilerimde hep ben ön plandaydım. İlk adımı atan asla olmadım. Beni hep bebek gibi sevenlerden sıkılır kaçardım. Evim gül bahçesine dönerdi her hafta
Eşimle tanıştım sonra bu benim gel gitli hallerimi anlayınca, oda bana aynısı yaptı bi baktım ben şok aşık oldum o kadar sevgilim oldu ama aşık olduğum tek kişi eşimdi. Meğer devir deve diken hesabı.

Adam size yürüyormuş zaten, açılmakta acele etmişsiniz sanki.
Zor elde edilen kıymetli olur, erkekler için demeyeceğim benim için de hep öyle oldu.

Adam size yürüyormuş zaten, açılmakta acele etmişsiniz sanki.
Zor elde edilen kıymetli olur, erkekler için demeyeceğim benim için de hep öyle oldu.
Evet sanırım orda hata yaptım. Sosyal medyada fotoğraflarımın ekran görüntüsünü atıp çok güzelsin derdi ama işte benim aceleciliğim..

Bana sinyal vermese hiç peşinden gitmezdim ama oyakın davranmaları beni kendine aşık etti. Açıldığım gün sadexe çok sevindim teşekkür ederim dedi.

Ne tür sinyaller aldın mesela karşındaki insandan da açıldın?

Ne tür sinyaller aldın mesela karşındaki insandan da açıldın?
Sürekli bana beni nasıl buluyorsun diye sorardı, fotoğraflarımı gösterip bak bu fotoğrafın çok güzel derdi, neden bana bugün günaydın mesajı atmadın diye sorardı. Çeşitli konularda fikrimi almaya çalışırdı. (Şunu nasıl yapayım sence bu mu güzel o mu diye)

once kendine deger versen
elin adamlarına kiymet verene kadar
sorun çözülür..

Kural bir asla bir erkeğe sevdiğini belli etmeyeceksin.. bunu her genç kız acı tecrübelerle öğreniyor hayatta...ne kadar ilgisiz boşvermiş görünürsen o kadar değer görürsün maalesef türk erkeği kaçanı kovalar hep.

once kendine deger versen
elin adamlarına kiymet verene kadar
sorun çözülür..
Yahu yazmayacağım cevap vermeyeceğim diyorum da bu nasıl bir cevap..
Egonuzu tatmin etmek karşınızdakine asla yardımcı olmaz daha da kötü hissettirir sadece..
Birine yardımcı olmayacaksa sözleriniz bence sükut en güzeldir..

Konu sahibi arkadaşım sana çok geçmiş olsun öncelikle..
Eğer karşındaki insandan gerçekten hoşlanıyorsan ve buna değer olduğunu düşünüyorsan biraz kendini geri çekmen ve ona bu konuda düşünmesi için fırsat vermen fayda sağlayabilir.
Genelde (taktik olarak söylemiyorum) kaçan kovalanır mantığının doğruluk payı çok büyük.
İnsan tabiatı erişemediğini arzular hep..
Eğer bu hissiyattan kurtulmak istiyorsan da mümkünse arkadaşlarınla daha fazla vakit geçir.

Sosyalleşmek her zaman insanın kafasını dağıtır.

Teşekkür ederim arkadaşım aslında insan o "elin adamlarının" sevgisine de ihtiyaç duyuyor. Tamamen yalnız yaşayamaz bir insan çünkü inssn buna göre programlanmış. Kaçan kovar taktiğini anlayamadım ömrüm boyunca madem seviyoruz neden böyle taktiklere ihtiyaç duyuyoruz. Ama aslında bu erkeklerin beyniyle alakalıymış erkekler avcı ruhlu olmayı severlermiş.

Taktik yanlış. Hoşlanıyorsan adamdan olayı tam tersine çevireceksin onun sana açılmasını sağlayacaksın böyle ilkokul çocuğu gibi gidersen tabi ki reddeder. Bir de erkeğe seviyorum vs falan öyle kolay kolay demeyeceksin ki popişi kalkmasın

Aceleye getirmeseydiniz keşke bırakın tadını çıkarın flört döneminin. Açılana kadarki zaman da çok güzeldir aslında. Hem o da size karşı bir şeyler hissetmeye başlayabilirdi. Erken olmuş olabileceğini düşünüyorum.

Bir de bu kaçan kovalanır sadece erkek için geçerli değil hayatta her şeyde geçerli iş seçerken en iyisini zor elde edilenini en çok para kazandıranını herkesin istediğini isteriz, eş de keza öyle, en iyi yemeği özel lokantalara gidip yemek isteriz. Bu hayatta değerli olan her şey zor elde edilir.

Çocuğun sevinip havalara uçması için sizi elde edebileceğine inanamayıp bunun olmasıyla aşırı derece de şaşkınlık ve mutluluk duyması gerekti. Aynı istediğin üniversitenin bir bakmışsın tutması gibi. O gözündeki değerinden bir şey kaybetmez aksine elde etmenin hazzını yaşarsın.

Ama iş zaten kesin gibi ya yarın ya bugün açılır dediğin biri geldi açıldı sana çok da bir şey duymazsın. Ya reddersin ya da olur diyip kabul edersin.

Şimdi istisnalar yok mu var tabii ki de. Sen açılırsın karşıdaki de seni seviyordur hep bekliyordur işler biraz daha ilerlesin diye zaten sen de sinyal veriyorsun ondan önce de sen davranırsın yine havalara uçar seven insan. İlla kaç kovala mantığı her şeyde olmaz.

Bence kurtulduğuna dua etmelisin. hastaneye düşecek bir durum yok. kendine gel toparlan.
ÖNÜNDEKİ MAÇLARA BAK...
daha tatlı, daha yakışıklı ve en önemlisi centilmen erkekler de vardır... biri çıkar karşına. her olay bir deneyim sonuçta. daha dikkatli davranırsın. direkt yürüme. bi bakarsın ışık var mı diye ufaktan çıtlatırsın, ceylan kaçtıysa sen de tiitttiir et gitsin... dünyada ceylan mı yok bacım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…