• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler tuvalette uzun kalır

Benimkide pazar günleri alır gazeteleri girer okur klozet üstünde. Hatta dalga geçerim istersen çayınıda oraya veriym diye. Ne zevk alır bilemem ama alıyo demekki.
Aaaa bu arada telefonunu alıp girse işler değişir. Merak ederim ben napıyo telefonla orada diye oda bilir huyumu telefonla giremez isterse girsin :oklava:

Benim erkek arkadaşım da uzun süre girer tuvalete...
10-15 dk girdiği olur, sebebi ise kabızlıkmışkaydirigubbakcemile3
Neyse ki bir kaçış falan değilmiş, kabız olsun da kaçış olmasınkaydirigubbakcemile3

demek erkekler hep böyle. gecenleri esimede söyledim. Babam,agabeylerim,simdide esim hepiniz aynisiniz bi girince cikmak bilmiyorsu neden erkeklerde böyle diye sordum ama cevabini oda bilmiyor. tuvalet gibi yerlerde gereginden fazla bulunmak iyi degilmis diye okumustum ve tuvalette konusmak günahmis mesala telefonla. zaten tuhaf geliyor tuvaletteyken karsi taraftaki insanla konusmak bana.

en az 45 dakika kalıyor :mymeka:
bazen uyuyayacak die kontrol ediyorum
en sonunda yeter artık gideri kapattın diyorum kaydirigubbakcemile3
sonunda cıkıyor

Ben de uzun kalıyorum.

Kısa kalanlar vardır. İstisnalar kaideyi bozmaz.

İşin teknik veya anatomik kısmını bilmem, ilgilenmiyorum.

Bir çeşit kaçış olabilir. Psikolog değilim.

Ama bazen tuvalette olmak, dışarıda olmaktan kesin çok daha iyi.

Sebep bazen evdeki durum, bazen kafamdaki düşünceler. Gerçi bekârken de uzun kalırdım, anamın evinde de. Doğruya doğru.

O sırada evde kıyamet kopuyor; karım çocuğumuzla inatlaşıyor veya annesi ikisine birden laf yetiştiriyor. Ben de “En iyisi toz olmak” deyip kendimi tuvalete atıyorum. Orada olsam kırıcı bir laf sokacağım kesin. Değmez.

Tuvalet bir erkeğin doğal sığınağı, en iyi kaçamak ortamı ve hatta sırdaşı.

Erkek adam tuvalette çok iş yapar;

Çalışır, kafa dinler, boş boş oturur, mastürbasyon yapar, iş bitirir, rahatlar, kafasını dinler, kitap okur.

bu konuyu acman biraz tuhafima gitti benim bildigim kadariyla erkeklerin bu siteye uye olmasi yasak

kendisi uzun kalır hemde ne uzun. laptopunu alır, gazetesini veya karikatür dergisini alır 2 saat keyif sürer.
üstelik müzik sistemi bile vardı banyosunda. :)

Son düzenleme:
bende uzun kalırım sigarada içerim telefonlada oynarım hatta tuvalette gazeteliğimiz var içinde eşimin kitaplarıyla benim dergilerim olan ne varki yani bunda bırakın adamları kendi evlerinde olsun canları nasıl istiyosa öyle davransınlar hem ne bi psikolojik sorunla nede kaçışla maçışla ilgisi yok keyif meselesi

benim esimin bagirsak sorunu var malesef dogustan beri hatta 18defa ameliyat olmus bebekligi hastanelerde gecmis o yüzden wc isi uzun sürüyor yazik (kiyamam ya) oda karikatür dergileri yada gaste okur vakit gecsin diye :)))))) ve SIKILMAMAK icin :))))
kizim alisdi karikatür yada gastelerin orda gezmesine hatta bazen esim tam wc ye girecegi zaman babacim al diye uzatir :))))))

gerçekten çok şaşırdım. benim sevgilim de işten gelince arar "hayatım lavaboya girip çıkayım, rahat konuşalım" der, yarım saat falan beklerim, sonunda da kavga çıkar. sonra da çok güleriz; "acaba lavaboda uzun kaldığı için kavga eden başka bir çift daha var mıdır" diye. benimki de kabızlık diyo ama, bukadar zaman geçmeyen kabızlık mı olurfisfisfis. anlaşılan ortam onları rahatlatıyor:delphin:

çok güzel bir konu ya çok eğlenerek okudum gerçekten:) benim babamda nişanlımda aynı çok kalıyorlar annemle güldük valla teşekkürler....

her sabah elinde sigara yarım saat kalmazsa olmaz bizde günün ilk muhabbetini o klozet üstünde ben mutfakta kahvaltıyla uğraşırken yaparız birde o izmaritler niye bir kez sifon çekince gitmez gitmediği gibi her yeride mahveder anlamıyorum

sirf erkekler mi? ben bayanim ama bende uzun kaliyorum ya napayim oyle bi kerede olmuyor bekliyorum yavas yavas sindire sindire yillik yapiyorum iyide oluyor valla bazen tabletle griyorum tabletten once kardesimin laptopuyla giriyodum ama oda kiziyo diye caktirmadan alip giriyodum hatta suanda da wcdeyim :D telden giriyorum. Is yerinde girmem ben cunku orda uzun kalma durumun yok e benim isimde kisa surmeyeceginden dolayi en iyisi girmemek diyorum :D bu arada babama cekmisim sanirim yarim saat cikmayiz annem alistida bazen abarttigimda dustunmu hadi der klasik yani. Neyse o sorun degilde ilerde kocam bu durumu nasil karsilar o soz konusu:)) gerci bi kere ondaydim oda hemen cikmadi demekki oda uzun kaliyo sorun olmaz da bir eve 2 wc den asagisi kurtarmiyo rahatsiz edilmek sinirimi bozuyo cunku :D

Back
X