Erkekler ve Cinsellik Merakları...

babymaster

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
875
11
118
Kızlar konuyu nasıl açsam nereden başlasam diye düşündüm ama en iyisi direkt söylemek.
Bu erkeklerin cinsellik merakı beni çok rahatsız etmeye başladı.
Bir kızın önce kalçasına bakıyorlar resmen.
Gerçekten anlam veremiyorum bu hallerine. Bu kadar cinsellik merakı niye?
Erkeklerden soğuyorum düşündükçe..
Artık ilişkiler bile bunun üzerine kuruluyor. Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen.
Gerçek aşk, sevgi kavramı olmaz mı bu erkeklerin kafasında...
Eski aşkları dokunmadan göremeden seven erkekleri istiyorum. Şimdi öpüşmek istemeyince bile ayrılık sebebi olabilir.
Ayy gerçekten çok doldum bu konuda...
Aranızda böyle dokunmadan görmeden seven erkek gören var mı ben umudumu kaybettim de.

artık eskisi gibi değil hiç birşey bunu söylemek o kadar acı ki sevgiler bile sahte soğumamak elde değil.. :/

artık eskisi gibi değil hiç birşey bunu söylemek o kadar acı ki sevgiler bile sahte soğumamak elde değil.. :/

Erkeklerin bu merakı yüzünden kızlarımızda bozulmaya başladı.
Kardeşim erkek ve liseye gidiyor, kendi sınıfında ki kızları anlatıyor dudağım uçukladı resmen.
Sırf sevgilisini kendine daha çok bağlamak, sevgilisi tarafından terk edilmemek için lise çağlarında ki kızlarımız resmen sevgililerini tatmin ediyor. Kızların ki cahillik..
Gerçekten kulaklarıma inanamadım. Bu kadar işlemiş cinsellik, aşk sevgi masumiyet bunlar hayal olmuş..

günümüzde böyle ne yazık ki.. ben de iğreniyorum bu yüzden. çevremde 1-2 adam gibi kalmış adam var Allah'a şükür de, erkek düşmanı erkeklerden iğrenen bir tip olarak kalmadım

Ben gördüm. Tam 4 yıl sevdi bir kızı arkadaşım. Şu anda gizli sevdiğini zannediyorum, artık öyle sevmiyorum diyor ama kızı görünce hep yanında. :)
Bir de benim eski sevgili var. 7 aylık ilişkimizde tek laf etmedi, tatlım bile demedi. Biriciğim derdi hep. Gözlerime uzun bakamazdı ama ben çektiğim an hep gözü bendeydi (belaltı değil). Belki benim ağırlıgımdan cesaret edememiştir. Ben sapık sevgiliye tahammül edemiyorum da. :J Masum sevgisine saygı duydum ama uyamadık bıraktım onu. Hala arada düşünürüm acaba ben bu çocuğun ahını mı aldım da sevdiğim kişiden umutsuzum?

günümüzde böyle ne yazık ki.. ben de iğreniyorum bu yüzden. çevremde 1-2 adam gibi kalmış adam var Allah'a şükür de, erkek düşmanı erkeklerden iğrenen bir tip olarak kalmadım

Ne güzel canım benim çevremde pek yok malesef.. O yüzden erkek düşmanı olarak kaldım bir seneden fazladır hayatıma kimseyi sokmadım bu gidişle sokamıycamda.

Ahh ne güzel ya, umarım tekrar kavuşurlar..
Bilemiyorum ki canım ama anlaşamıyorsanız iyisini yapmışsın hakkınızda hayırlısı ne diyeyim.. :26:
Umarım çok mutlu olursun..

Malesef haklisin mesela sokakta yürürken bile goruyor insan yasli basli adamlar bile kizlari yasindaki kizlarin pesinden bakiyor...

Eskiden ayip günah edep vardi malesef hersey degisti televizyon sanal alem gazeteler vs. Sayesinde insanlar cok degisti

Var canim hala oyle erkekler. Etrafimda mevcut benim birkac tane. Bir tanesi de benim hatta. :))
Bir bucuk yila yanasti iliskimiz. Daha elimi tutmadi. Evlenmeden dokunmayacakmis bana. Ne cinsellikle alakali seviyesiz bir esprisini duydum, ne evlendikten sonrasina dair kurdugumuz hayallerde bir seyler ima ettigini.
Hep evlenince burnunu skmak, isirmak istiyorum der. Hayali bile bu tarz seyler minigimin. :)) (Burnum biraz tombiktir de :)))

Ve bir tek o degil onun gibi baska erkekler de var benim etrafimda.

Aşkla cinsellik çok farklı şeyler..Çoğu üniversite ortamında ve diğer ortamlarda insanlar birbirleriyle çıkarları için çıkıyor,aslında dikkatli gözlemleseniz fark edersiniz kim seviyor kim sevmiyor..kızlar para peşinde erkekler de kızları kullanma peşinde..karşılıklı anlaşma gibi..her iki tarafın da ihtiyacı karşılanıyor..

Aşk günümüzde daha kısa sürede yaşanıyor malesef...çünkü kavuşamama, dokunamama ,mesafeler,böyle şeyler yok..birbirlerinden hoşlanan iki kişi varsa hemen çıkıyor ertesi gün aşkımlar cicimler havada uçuyor,bir kaç gün sonra öpüşmeler koklaşmalar bir ayın sonunda bilemedin en uzun okul bitince veya sıkılınca, işi bitince herkes kendi yoluna..

Bence burda iş kızlara düşüyor,biraz ağır davranmalıyız her şeyi biz yapmamalıyız ve acı çektirmeliyiz,hep kaybetme korkusunu yaşamalı karşı taraf.. erkek öyle bir aşık olmalı ki sonrasında gelişmeli her şey,o zaman değil cinsellik elini kızın saçına sürmesi bile heyecandan öldürebilir

Allah mutluluğunuzu daim etsin canımmm..
Darısı bizim başımıza, çok mutlu oldum yazdıklarını okurken

Çok haklısın canım, her şey çıkar üzerine kurulu olmuş.
Durumu çok güzel açıklamışsın.. Kendimizden çok taviz veriyoruz, KK da gözlemlediğim kadarıyla en büyük hatamız bu.
En ufak olayda fedakarlık yapan taraf biz oluyoruz.
:26:

5 sene önce oyle bir sevgilim vardi..
tren beklerkene gözlerimin icine bakardi derincene..öyle bir bakisti ki o.. opmek istedigini hisederdim.. cekinirdi..bende cekinirdim.. ilk sevgilimdi.. bende onun.
tren geldiginde masum bir guluslen beni sevdigini soylerdi..ve binip el salardi.

cok pismanim.. geriye dönsem pesimde aglarak kosan deli gibi yurekten seven birini birakmazdim..

hayatimda en buyuk pismanligim. kalbimi dinleseydim keske.
ondan sonra zaten hep OKUZ tanidim.
ahh ahh

öncelikle yollu nedir?
insanların paylaşımlarını bu şekilde sıfatlarla değerlendirmeniz çok üzücü. yollunun etrafını erkek sarıyor gibi sözler, ilişkiyi sadece cinsellik açısından ele alan erkeklerin hareketleri kadar basit bence. bir o kadar rahatsız edici.
burada cinsellikle ilgili birçok konuya cevap verdiğim için muhtemelen beni "özgürlük nutku atan, bunları medeniyet sanan" biri olarak ele alacaksınız ama onla da pek alakası yok.

ilişki denen şey devir ne devri olursa olsun duygusal ve cinsel olmak üzere zaten iki bileşenden oluşuyor. biri eksikse de sorun var demektir. ama kültür ve ülke adetleri nedeniyle biz bazı şeyleri cinsellik olmamasını mesela, çok normal kabul ediyoruz. cinsellikten kastım da öpüşmek olsun, ya da daha fazlası olsun fark etmez. bu tür fiziksel paylaşımların da kabul edilmese de duygusal boyutları var ne yazık ki. artık öpüşmeyince bile ilişki bitiyor diyorsanız yaş 5 olmadığına göre sağlıklı bir bireyin partnerinden beklentileri elbette olacaktır, bu da sizin olmamasını tercih etmeniz gibi onun tercihidir.

erkek arkadaşıyla böyle birliktelikleri normal gören insanlar nasıl size "geri kafalı" demiyorsa, siz de onlara "yollu" demeyin bence.

ama var evet ilişkileri sadece cinsel boyutta gören insanlar. ama bunları da elemek size kalmış. her erkek bir değildir, genellemeler yersiz ve boşa o sebeple. bir insanı size dokunmak istiyor diye suçlamak da çok garip geliyor bana. eskiden olan ilişkilere de saygım var o ayrı ama insanların tercih ve sevme şekillerini yollu gibi kelimelerle ifade etmeye gerek yok.

7 sinden 70 ine erkeklerde bu var gel gelelim ki aşırı dikkat çeken insanlara ben bile kız halimle bakıyorum erkekler neden bakmasın diyorum .. tabiki hak vermiyorum ama bu onların dogasında var ve cok cirkin cok rahatsız edici bi durum

Bir kız arkadaşım var 30 yaşlarında "Sırf bakireyim diye sevgilim olmuyor, kurtulmalıyım galiba bundan" gibi çelişkilerle yanıma geldi. Saçmalama dedim sanki o zaman sevgili olabilecek misin? Boş ver arkadaşım herkes doğru bildiği yoldan gitsin, Allah herkesin gönlüne göre olanı versin.

Benim yolludan kastım sevdiği erkekle beraber olan değil, önüne gelenle beraber olan kısım.
İnsanlar seçimlerinde özgürler sizin görüşünüze saygı duyuyorum ama benim görüşümde böyle.
Bilemiyorum yazdığımı nasıl okudunuz ne şekilde anladınız ama şöyle bir düzeltiyim.
Benim karşı olduğum nokta, arada sevgi dahi olmadan erkeklerin cinsellik düşüncesi. Sevgi olmadan cinselliğe karşıyım.. Cinsellik yaşanacaksa da özel biriyle özel olmalı.
Ben burada cinselliği savunan insanlara ya da cinselliği evlilik öncesi sonrası olmalı diye ayırmadım.
Cinsellik temeline dayalı oluşan ilişkilerden bahsettim.
Ayrıca yollu derken sevgilisiyle öpüşen koklaşandan bahsetmiyorum. Buna saygım var. Ama tek gecelik ilişki yaşayanlardan bahsediyorum. Halk dilinde farklı bir şey deniliyor onlara ama ben yumuşattım birazda.
Lütfen kafanıza göre çekmeyin her şeyi.
Kime ne diyeceğimi sizden daha iyi biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…