- 6 Şubat 2011
- 875
- 11
- 118
- Konu Sahibi babymaster
-
"Yollu" ne kötü bi yakıştırma..
artık eskisi gibi değil hiç birşey bunu söylemek o kadar acı ki sevgiler bile sahte soğumamak elde değil.. :/
günümüzde böyle ne yazık ki.. ben de iğreniyorum bu yüzden. çevremde 1-2 adam gibi kalmış adam var Allah'a şükür de, erkek düşmanı erkeklerden iğrenen bir tip olarak kalmadım
Ben gördüm. Tam 4 yıl sevdi bir kızı arkadaşım. Şu anda gizli sevdiğini zannediyorum, artık öyle sevmiyorum diyor ama kızı görünce hep yanında. :)
Bir de benim eski sevgili var. 7 aylık ilişkimizde tek laf etmedi, tatlım bile demedi. Biriciğim derdi hep. Gözlerime uzun bakamazdı ama ben çektiğim an hep gözü bendeydi (belaltı değil). Belki benim ağırlıgımdan cesaret edememiştir. Ben sapık sevgiliye tahammül edemiyorum da. :J Masum sevgisine saygı duydum ama uyamadık bıraktım onu. Hala arada düşünürüm acaba ben bu çocuğun ahını mı aldım da sevdiğim kişiden umutsuzum?
Var canim hala oyle erkekler. Etrafimda mevcut benim birkac tane. Bir tanesi de benim hatta. :))
Bir bucuk yila yanasti iliskimiz. Daha elimi tutmadi. Evlenmeden dokunmayacakmis bana. Ne cinsellikle alakali seviyesiz bir esprisini duydum, ne evlendikten sonrasina dair kurdugumuz hayallerde bir seyler ima ettigini.
Hep evlenince burnunu skmak, isirmak istiyorum der. Hayali bile bu tarz seyler minigimin. :)) (Burnum biraz tombiktir de :)))
Ve bir tek o degil onun gibi baska erkekler de var benim etrafimda.
Aşkla cinsellik çok farklı şeyler..Çoğu üniversite ortamında ve diğer ortamlarda insanlar birbirleriyle çıkarları için çıkıyor,aslında dikkatli gözlemleseniz fark edersiniz kim seviyor kim sevmiyor..kızlar para peşinde erkekler de kızları kullanma peşinde..karşılıklı anlaşma gibi..her iki tarafın da ihtiyacı karşılanıyor..
Aşk günümüzde daha kısa sürede yaşanıyor malesef...çünkü kavuşamama, dokunamama ,mesafeler,böyle şeyler yok..birbirlerinden hoşlanan iki kişi varsa hemen çıkıyor ertesi gün aşkımlar cicimler havada uçuyor,bir kaç gün sonra öpüşmeler koklaşmalar bir ayın sonunda bilemedin en uzun okul bitince veya sıkılınca, işi bitince herkes kendi yoluna..
Bence burda iş kızlara düşüyor,biraz ağır davranmalıyız her şeyi biz yapmamalıyız ve acı çektirmeliyiz,hep kaybetme korkusunu yaşamalı karşı taraf.. erkek öyle bir aşık olmalı ki sonrasında gelişmeli her şey,o zaman değil cinsellik elini kızın saçına sürmesi bile heyecandan öldürebilir
öncelikle yollu nedir?
insanların paylaşımlarını bu şekilde sıfatlarla değerlendirmeniz çok üzücü. yollunun etrafını erkek sarıyor gibi sözler, ilişkiyi sadece cinsellik açısından ele alan erkeklerin hareketleri kadar basit bence. bir o kadar rahatsız edici.
burada cinsellikle ilgili birçok konuya cevap verdiğim için muhtemelen beni "özgürlük nutku atan, bunları medeniyet sanan" biri olarak ele alacaksınız ama onla da pek alakası yok.
ilişki denen şey devir ne devri olursa olsun duygusal ve cinsel olmak üzere zaten iki bileşenden oluşuyor. biri eksikse de sorun var demektir. ama kültür ve ülke adetleri nedeniyle biz bazı şeyleri cinsellik olmamasını mesela, çok normal kabul ediyoruz. cinsellikten kastım da öpüşmek olsun, ya da daha fazlası olsun fark etmez. bu tür fiziksel paylaşımların da kabul edilmese de duygusal boyutları var ne yazık ki. artık öpüşmeyince bile ilişki bitiyor diyorsanız yaş 5 olmadığına göre sağlıklı bir bireyin partnerinden beklentileri elbette olacaktır, bu da sizin olmamasını tercih etmeniz gibi onun tercihidir.
erkek arkadaşıyla böyle birliktelikleri normal gören insanlar nasıl size "geri kafalı" demiyorsa, siz de onlara "yollu" demeyin bence.
ama var evet ilişkileri sadece cinsel boyutta gören insanlar. ama bunları da elemek size kalmış. her erkek bir değildir, genellemeler yersiz ve boşa o sebeple. bir insanı size dokunmak istiyor diye suçlamak da çok garip geliyor bana. eskiden olan ilişkilere de saygım var o ayrı ama insanların tercih ve sevme şekillerini yollu gibi kelimelerle ifade etmeye gerek yok.
"Yollu" ne kötü bi yakıştırma..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?