- 21 Eylül 2010
- 1.462
- 3.452
- 408
- Konu Sahibi babymaster
-
Arastiriniz... ask kimyasal bir olgudur. Iki beden yanyana gelince cekim olmasi elektriklenme olmasi , yakinlasmak istemek gayet normaldir. Gormeden, dokunmadan nasil ASK olacak veya sevgi. Opusmak cok masum birsey bunu nasil kotu nitelendirdiniz hayret.Opusmek askin en temiz semboludur.
Benim erkek arkadasim beni opmese, elimi tutmasa yakinlasmasa kusur kendimde ararim.Niye bunu yapanlar yollu olsun ki? BU kadar masum bir yakinlasmayi opusmek elele tutusmak nasil sapiklik olarak gordunuz anlamadim! Ben bayan oldugum halde bunalirdim asla istemem oyle sevgili.Gormeden , yanyana gelmeden, nasil sevgili oluncak onuda anlamadim. E konusmayin sevgili olmayan o zaman daha iyi. Adam gormeyecek, yanayana gelmicek nasil olcak telepatiyle mi anlascaksiniz veya internet aski mi yasicaksiniz?
Ben kimseye herkesle cinsel iliskiye girin demiyorum, ama fiziksel temasin ciftleri baglayip yakinlastirdigi gercek.Siz bunlara karsisiniz ama hic evlenmeyin o zaman evlenince neeee sapikliklar yasaniyo akliniz almaz. Ondan sonrada evlenip is oraya gelince de burada konu aciyorsunuz... Kocam bana dokunmuyor, hic sevismiyoruz... arkadas gibiyiz! E napsin adam evlenmeden once opusmeyen elini bile tutmayan kadini niye arzulasin?
Ve karsimizda baska bir ' extra namusluyum boyle biline" konusu ile basbasayiz saniyorum...
Canim sen neden elestiriyosunki bi erkek sevgilisine dokunnaya cekiniyorsa dini hassasiyeti oldugu icindir, bu gayet normal bisey, sonucta bicok insan icin dininin gereklilikleri kendi isteklerinden önce gelir..
Arastiriniz... ask kimyasal bir olgudur. Iki beden yanyana gelince cekim olmasi elektriklenme olmasi , yakinlasmak istemek gayet normaldir. Gormeden, dokunmadan nasil ASK olacak veya sevgi. Opusmak cok masum birsey bunu nasil kotu nitelendirdiniz hayret.Opusmek askin en temiz semboludur.
Benim erkek arkadasim beni opmese, elimi tutmasa yakinlasmasa kusur kendimde ararim.Niye bunu yapanlar yollu olsun ki? BU kadar masum bir yakinlasmayi opusmek elele tutusmak nasil sapiklik olarak gordunuz anlamadim! Ben bayan oldugum halde bunalirdim asla istemem oyle sevgili.Gormeden , yanyana gelmeden, nasil sevgili oluncak onuda anlamadim. E konusmayin sevgili olmayan o zaman daha iyi. Adam gormeyecek, yanayana gelmicek nasil olcak telepatiyle mi anlascaksiniz veya internet aski mi yasicaksiniz?
Ben kimseye herkesle cinsel iliskiye girin demiyorum, ama fiziksel temasin ciftleri baglayip yakinlastirdigi gercek.Siz bunlara karsisiniz ama hic evlenmeyin o zaman evlenince neeee sapikliklar yasaniyo akliniz almaz. Ondan sonrada evlenip is oraya gelince de burada konu aciyorsunuz... Kocam bana dokunmuyor, hic sevismiyoruz... arkadas gibiyiz! E napsin adam evlenmeden once opusmeyen elini bile tutmayan kadini niye arzulasin?
Ve karsimizda baska bir ' extra namusluyum boyle biline" konusu ile basbasayiz saniyorum...
Ya da isteksizdir, gaydir veya beni begenmiyordur. Dini geregini yerine getirmek isteyen adam esi helali olmayan bayanlarla parkta bahcede cafe de gorusmez. Genelde oyle erkekler ya gorucu usulu ya da aile ortaminda gorusur.
Ya da utangac olabilir o da beni bayar... ben beklerim opusmek eleele tutusmsk dokunmak you istemiyolarsa gorusmem o kisiyle. Herkeskn beklentisi farkli asik insanlar opusur bu da benim beklentim
bu sana gore olanibir iliski opmekten dokunmaktan ote birseydir..herkes ayni seyi beklemez iliskiden...pardon, ya da soyle soylemem gerekirdi galiba..ciddi dusunuyorsa karsidakiyle beklemesini bilir
ama insanin iliskisinden ne istedigini bilmeside cok guzel...en azindan bu sekilde dusunen delikanlilar sana talip olurlar.
daha once dedigim gibi sana goresi bu...hissettigin anda opecekmissin? yok yaa daha neler...birde erkeklere derler akillari fikirleri opmekte dokunmakta diye...
kendini bilmek guzel birsey dedim daha once dedigim gibi, sana gelen biride zaten bunu bilerek gelir o zaman. ters birsey soyledigimi sanmiyorum.
herneyse...herkes istedigi gibi dusunsun ve yasasin...herkesin kendi ozeli.
Merak ettim google da arttim. Ask yazdim ve gorsellerde gelen sonuc: kalp ve cicek resimleri, sarilan. elele tutusan ve opusen cift resimleri! Dokunmak ve opusmek askin en guzel simgesidir! Herkes sevdigini opsun bugun yarin gec olabilir!
Gercekten yazik Turk kadinlarina, hayatlarini en guzel yillarini, anlarini iclerinden geleni yasamak yerine "elini tutsam ayip olur mu, 2. bulusmada opussem kasar der mi" diyerek ziyan ediyorlar......hemcinslerim adina gercekten uzuluyorum, kendinizi bu kadar kasmayin, icinizden gelen dokunmaksa, opmekse, sevginizi gostermekse, yasamaksa yapin gitsin........bunca hesap kitap niye, bu kadar bastirilmislikla bir gun patlarsiniz.
Bu konuda yazacak cok sey var ama susmayi tercih ediyorum.Erkeklerin kadinlara vurdugu damgalardan cok, kadinlarin kadinlara vurduklarina uzuluyorum. Ne demek "yollu" Allah askina? Sizinle ayni goruslere sahip olmayan insanlara neden bu igrenc kelimeyi yapistirma ihtiyaci duyuyorsunuz, herkes istedigi gibi yasar kime ne?
Erkekler o kadar iki yüzlü ki.. Türk kadını öpüşmese burnu havada kendini ne sanıyor derler,öpüşse sarılsa yollu,kaşar derler... ama yabancı kadınlarla her haltı yiyip onlara rahat, özgüvenli derler..
Ama bu yaftaları kadınlar kullanınca daha çirkin oluyor orası da bir gerçek..
aşkı sevgiyi yaşamanın en güzel tarafıdır,dokunmak,elini tutmak,öpüşmek...
Gercekten yazik Turk kadinlarina, hayatlarini en guzel yillarini, anlarini iclerinden geleni yasamak yerine "elini tutsam ayip olur mu, 2. bulusmada opussem kasar der mi" diyerek ziyan ediyorlar......hemcinslerim adina gercekten uzuluyorum, kendinizi bu kadar kasmayin, icinizden gelen dokunmaksa, opmekse, sevginizi gostermekse, yasamaksa yapin gitsin........bunca hesap kitap niye, bu kadar bastirilmislikla bir gun patlarsiniz.
Bu konuda yazacak cok sey var ama susmayi tercih ediyorum.Erkeklerin kadinlara vurdugu damgalardan cok, kadinlarin kadinlara vurduklarina uzuluyorum. Ne demek "yollu" Allah askina? Sizinle ayni goruslere sahip olmayan insanlara neden bu igrenc kelimeyi yapistirma ihtiyaci duyuyorsunuz, herkes istedigi gibi yasar kime ne?
yazıyı okurken benim de aklıma gelen ilk şey bu oldu hislerime tercüman olmuşsunuz....
o cümleden sonra ciddiye alıp yorum yapma gereği bile duymadım...kadınların birbirine bu yakıştırmayı yapmasına tahammül edemiyorum çok yazık, şimdi erkeklere nasıl kızayım ben...bi de erkeklerin cinsel dürtülerini kafama takmak hiç aklıma gelmemişti açıkçası, erkeklerin kızların poposuna bilmemneresine baktığını da görmüyorum, yollumuyum ne
konu içerisindeki bahsedilen kadın ya da kadınlardan farklı birini görüyorsunuz siz de muhtemelen. yani herkes kendi kafasında bir kadın profili çiziyor. ama ne olursa olsun şu konu içinde bahsi geçen ilk yazılan sözlerle ekleme yapılmadan başka bir şey anlaşılıyor.
orada verilen örnekler
- erkekler öpüşmezsen ayrılıyor (yollu değilsen ilişkin bitti)
- nerede o eski insanların dokunmadan birbirine ilişki yürüttüğü günler (çiftler neden birbirine dokunuyor ki kadın izin veriyorsa yollu)
- yolluların etrafı erkek dolu (erkeklerin ilgisini çekenler yollu)
ben tam bunu anlıyorum okuyunca. siz kendi bakış açınızla da gördüğünüz uç noktada bedeniyle prim yapan kadınları görüyorsunuz muhtemelen. ama verilen örneklerde o kadınlar nerede ben göremedim? özelden ya da buradan paylaşırsanız dinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?