Erkekler ve Cinsellik Merakları...

bu konuda sucu erkeklerde bulmuyorum ben.her kız değil ama bazı kızlar gercekten bir erkek ne isterse hemencik tamam diyo.bunu gören erkek milleti aman dalgama bakayım sonra ayrılayım bi kıza baglancagıma yenı yenı kızlar gelsin gitsin diye düşünüyo.kızların bazılarıda yine seksi kıyafetlerle erkekleri elde etcegini sanıp tahrik ediyo sonucta erkek bunlar içlerindeki cinsellik merakı kadınlardan fazla genlerinde var.bu bazı kızlar yüzünden ne yazıkki gerçekten masum olan kızlarda sanki aynıymıs gibi düşünülüyo erkeklerin gözünde.erkekler artık kızlara güvenmiyo.güvenmediği için dalga gecme derdinde takılma derdindeler.gercekten sevende vardır mutlaka ama yüzde 90 malesef sadece cinsellik mantıgıyla yasıyor erkeklerde.artık erkeklerin mantıgı şu elbiseyi gösteren ütüdür kadını gösteren g.tüdür.eskiden böylemiydi elbiseyi gösteren ütü kadını gösteren süsüydü.

Kızlar yollu kelimesine kızmışsınız ama inanın ki hiç abartmıyorum öyle kızlar var ki!!..yollu kelimesi onlara iltifat olarak gelir....bunları bir kaçına söyledim,rezilliklerini yüzlerine vurdum,umurlarında bile değil inan ki çok rahatlar..burda açıkca örnek vermek isterdim ama çok gereksiz ve anlatmak için doğru sözcükleri bulamayabilirim..

acaip bir dönemdeyiz ve gerçekten bazı kızları gerçekten anlayamıyorum. kesinlikle artık masumiyetini yitirmiş ilişkliler var her yerde. ben görünce rahatsız oluyorum ama elbette ki o onların seçimi. her neyse geçen gün bir hemcinsimden duyduğum sözler beni çok üzdü konuşmaya dahil olmamak için kendimi zor tuttum. kız yanındaki 2 erkeğe şunları diyordu : benim babam annemi aldatsın sorun değil ama annem bilmesin ve bilmiş bilmiş konuşmasına devam etti orada belki de yanında 2 genç delikanlının olmasının verdiği güvenle. tabi gerisinde ne dedi hiç bilmiyorum çünkü o cümleyi duyduktan sonra kan beynime sıçradı. evet böyle kızlar yüzünden bir çok masum insanın yuvası dağılıyor sadece erkekler değil artık kızlar da malesef ki fazla rahat ve kendi davranışlarına uydurdukları kılıf da modernlik! kendi gibi düşünmeyen insanları yobazlıkla geri kalmışlıkla suçlayacak kadar da cesurlar.sonra da erkekler niye aldatıyor işte böyle zihniyetler yüzünden cesaret buluyorlar da ondan. bu tarz kişiler yüzünden erkekler de kızları artık ciddiye almıyor kurunun yanında yaş hesabı.

Son düzenleme:

"Artık ilişkiler bile bunun üzerine kuruluyor. Kız yolluysa eğer etrafını erkekler sarıyor hemen.
Gerçek aşk, sevgi kavramı olmaz mı bu erkeklerin kafasında...
Eski aşkları dokunmadan göremeden seven erkekleri istiyorum. Şimdi öpüşmek istemeyince bile ayrılık sebebi olabilir." bu cümlelerinizi baz alarak, ilişki içerisindeki paylaşımı da ima ettiğinizi düşündüm haliyle. seçimleri doğrultusunda sevgilisiyle yakın olan insana "yollu" dediğiniz gibi bir mana çıkıyor. tek gecelik ilişki peşinde olan birinden bahsettiğinizi anlamak güç oldu o sebeple. elbette kime ne diyeceğinizi siz bilirsiniz ama genellemeniz bütün ilişki paylaşımlarını işaret edince kapsamı rahatsız edici olabiliyor. yine de teşekkürler emek verip tekrar açıklamışsınız, böyle bahsettiğiniz kesim daha net görünüyor.

Öyle erkekler hala var yok değil ama devir değişti ben hemcinslerime daha çok kızıyorum eve erkek atma dönemindeyiz resmen kızlar için problem değil ki ekonomik özgürlükte var artık bayanlarda diktirip evlenmek çok zor değil burada bile neler okuyoruz çevremizdekileri geçsem...

Yollu lafına bende katılıyorum her gün biri ile takılan o parti senin bu parti benim diye gezen o kadar çok hemcinsimiz var ki maksat muhabbet amaç seviyorum yaşıyorum değil.

Erkeklerde buna alışmış durumda her kesi aynı potansiyelde görüyorlar bırak öpüşmeyi kimsenin elini tutmadım dese bayan hadi be yalana bak derler. Birde bu yollu olanlar genelde kandırmaya keklemeye müsait yapıları vardır hemen beni kekleyecek diye düşüncelere giriyorlar. Ve her bakire olmayanı bir görüyorlar.

Gençlik döneminde böyle erkekler fark edilmiyor eğlenceli sosyal zıp çıktı tipler tercih ediliyor aslında o adam gibi adamlar ise asosyal vs görülüp kenara atılıyor.

Şimdi ki nesil çok modern çağdaş ki kişinin özel hayatıdır tamam ama belli bir dozu olmalı sınırı olmalı. Şimdi işte bu yok aslında.

"Yollu" ne kötü bi yakıştırma..

yazıyı okurken benim de aklıma gelen ilk şey bu oldu hislerime tercüman olmuşsunuz....

o cümleden sonra ciddiye alıp yorum yapma gereği bile duymadım...kadınların birbirine bu yakıştırmayı yapmasına tahammül edemiyorum çok yazık, şimdi erkeklere nasıl kızayım ben...bi de erkeklerin cinsel dürtülerini kafama takmak hiç aklıma gelmemişti açıkçası, erkeklerin kızların poposuna bilmemneresine baktığını da görmüyorum, yollumuyum ne

ha bu arada son yazılanlara istinaden; insanların ne tür ilişkiler yaşadıkları hiçbirimizi ilgilendirmez, nasıl yaşarlarsa yaşasınlar böyle garip yakıştırmalar yapma hakkı vermez...

Hayatınızın içine dahil olmaya çalıştıklarında huzurunuzu bozduklarında,yakıştırma değil kelimenin tam anlamıyla ne olduklarını yüzlerine vurursunuz ama onlar ne söyleseniz anlamazlar..savunalacak da bir yanları yok!! detay isteyen varsa özelden anlatabilirim, bakalım hangi kelimeyle tabir ediyorsunuz onları..hayatınıza hiç böyle biriyle karşılaşmadıysanız lütfen savunmayın..yollu kelimesi önemli değil,ismi başka olsa ne olacak..

Son düzenleme:

konu içerisindeki bahsedilen kadın ya da kadınlardan farklı birini görüyorsunuz siz de muhtemelen. yani herkes kendi kafasında bir kadın profili çiziyor. ama ne olursa olsun şu konu içinde bahsi geçen ilk yazılan sözlerle ekleme yapılmadan başka bir şey anlaşılıyor.

orada verilen örnekler

- erkekler öpüşmezsen ayrılıyor (yollu değilsen ilişkin bitti)
- nerede o eski insanların dokunmadan birbirine ilişki yürüttüğü günler (çiftler neden birbirine dokunuyor ki kadın izin veriyorsa yollu)
- yolluların etrafı erkek dolu (erkeklerin ilgisini çekenler yollu)

ben tam bunu anlıyorum okuyunca. siz kendi bakış açınızla da gördüğünüz uç noktada bedeniyle prim yapan kadınları görüyorsunuz muhtemelen. ama verilen örneklerde o kadınlar nerede ben göremedim? özelden ya da buradan paylaşırsanız dinlerim.

Burada bile neler yazılıyor özellik ile üniversite okuyan genç kardeşlerim onlara örnek verebilirler.

Buradan örnek vereyim size mesela bir konu açılmıştı arkadaşları ile bara giden ve arkadaşı o anlık barmen ile yada bar çalışanı diyeyim birlikte oluyor bu var sonra başka bir konuda sevdiği erkeğe yanaşabilmenin çaresine arayan bir arkadaşımız vardı oda kendisini bu erkeğin arkadaşları gibi gördüğünü belirtmişti o arkadaşları ise ilişki yaşayıp ballandıra ballandıra anlat kişilermiş yada başka bir örnek burada bulunan bir üye var oda evlenmiş boşanmış ama ihtiyaç diye patronunun oğlu ile yatıyor ve buradan yine örnek tehdit edilen biri vardı biri ile ilişkiye giren özelden görüştük yardım etmek istedim ama işin aslı neymiş 14 yaşından beri cinsel hayatı var kendisinin ve şuan 18 yaşında felan olmalı muhabbeti kestim çünki tehdit edenlede birlikte oldu.

Özelden istersen üni hayatımdan ve sosyal çevremden de örnekler verebilirim istediğin gibi.

iyi erkeklerde var canım fakat şimdi kızların en büyk hatası internetten sevgili edinmek ,internetteki erkeklerin istisnasiz %98.5 i nin amacı aşk değil. hadi kızı beğendi aşık oldu diyelim ama yine bu arayış için internetide kullandıkları için aşık olduğu kızla olsa bile derinden derinden yine o arayışlara giriyor.ordaki erkekler bi lafı Allah bilir kaç kişiye söylüyorlar.bence kızlar internetten sevgili edimeye bi son verirse erkeklerde bu kadar kız alternatifi olmayacağı için elindekinin değerini bilir onunla daha çok zaman geçirir kaybetmemek için düzgün davranır ve sonundada aşık olur.

lütfen bu dediklerimden kimse alınmasın ve bana cephe almasın ben sizlerden büyük olarak ,abla olarak nasihat vermek istedim,sevgiler

..................mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Bilimsel bir araştırma vardı.. rakamlar tam doğru olmayabilir ama kadınlar günde 1-2kere cinselliği düşünürken erkekler her 4dk bir kez düşünüyor.. aradaki fark inanılmaz.. erkeklerin aklı belden aşağı çalışıyor..

Artık kızlarda aşağıda kalmıyor.. benim erkek kuzenimde akşam dışarı çıktığında 15-16 yaşlarında kızların ev boş bize gidelim dediğini söylüyordu.. maalesef.. toplum bozuldu ve bozulmaya devam ediyor.. bekaret yaşı hergün daha aşağı iniyor..

etrafta o kadar çok varki böyle tipler ,o yüzden kocamla evlendim zaten ,öyle olmadığı için ,sevgisi masum olduğu için..

başımdan geçen bir olayı basitçe anlatmak isterim ,bekardım henüz kocam hayatımda bile yoktu daha ,

eski iş yerinden bir kız arkadaş sayesinde bir işe başladım ,bu kız arkadaşla samimiyetim yok ,ama erkeklere çok prim veren ,

biraz tabiri caiz ise oynak bi kız .dedim banane ben işime bakarım ,yönlendirdiği işe girdim ,hemen aldılar ,

1 hafta oldu başlayalı ,şirketin sahibnin oğlu bana kafayı taktı ,etrafımda geziyo habire ,ama sapık bakışlar farkettim patronda yazık yaşlı bişeyden haberi yok ..

bir gün hesap kitap işleri için biraz geç saate kaldım ,şöforde vardı şirkette ,patron dedi işte hüseyin efendi bırakır seni şu işleri toparla

öyle çıkarsın ..bi baktık hüseyin efendi gitmiş saat epey bi geç olmuş ,oğlu geldi ,patronum dedi oğlum al anahtarı eylülü eve bırak

dedi ,hayır desem o saatten sonra başka bişeyle gidemem ,patrona beni siz götürün diyemem ,ee mecbur kaldım bu çocukla çıkmaya

çocuk bana yolda ne cesaret ise artık ,ben senden hoşlanıyorum ,ve seninle güzel şeyler yaşamak istiyorum dedi ,bende sandım

çıkma teklif ediyo meğer niyet bozukmuş ,dedim ne gibi ,her konuda dedi ,bir erkeğin istediği şeyler vardır filan demeye

başlayınca tepem attı ,işlek bir yerde olmanın cesaretiyle dur dedim inicem ya napıyosun filan dur dedim ,durdu indim o da indi ,ya

dur yalnış bişeymi dedim dedi ,dedim daha ne olsun sen beni ne sandın dedim ,ne yaşıycakmışsın benle ,seni dedim parçalarım burda

kimse alamaz elimden ,ya ama elifin arkadaşın ya hani ,onun vesilesiyle geldin ,sende öylesindir dedim ,hani sadece eğleniriz biraz

istedim dedi ,bana bak dedim o benim arkadaşım değil bu bir ,seni git o eğlendirsin ,benden sana iş çıkmaz haydi başka kapıya dedim

,bir dahada o iş yerine adım atmadım ,ertesi günde elifi arayıp gerekenleri söyledim zaten

yani yanındaki arkadaş çok önemli ,o gün anladım ki gerçekten seçmek gerekiyor muhattap olacağın kişileri,ve o gün tekrar anladım ki bazı
erkeklerin malesef akılları sadece oraya çalışıyor ..

Son düzenleme:
Var çevremde birebir bildiğim sevdiğinin elini bile helali olmadan tutmayan erkekler.

Hatta onlardan biri benim kuzenim nişanlısı ile el ele bile tutuşmadılar.
Hani kendilerini kapatmış toplumdan uzak duran tipler de değiller kuzenim iyi bir üniversitede öğretim üyesi nişanlısı da öğretmen.

Bu kadarı bana fazla ama o da onların tercihi.

Kadinlar durumu bu hale getirdi fiziksel guzellikleriyle o kadar öne çıkmaya calisiyorlarki haliyle erkeklerde kadinlarib bi ruhu oldugunu unutmaya basladi.. bi ürünün satılmasi için bile kadın vucudu kullanılıyor, alakali alakasiz her reklamda çıplak kadın görür olduk.. ne olacaktiki.. Kadın bi ruhu oldugunu, dişiliginden baska bi kimliği olduğunu unutturuyor ne yazıkki. . Bu durumdan bende son derece rahatsızlık duyuyorum ve hatayı kendimizde görüyorum. Biz aslinda annelik yapmak için yaratikdik, bu çok kutsal bi görev ama erkekler bunu unutuyor kendileri doysun diye kadın var zannediyor...

Ardışık komplike ahlak problemleri olan erkek kesimi çıkarırsak şayet geriye tekşey kalıyor "yollu" bayanlar... Bu bayanlar tanımına uymayanlar zaten haddini bilen hududunu bilen ahlaklı kadınlardır.

Yollu;Oldukça çirkef amacı ortamda kendini belli etmek olan ne giyinmesini bilen ne duruşunu bilen ahlaki konularda yetersiz olan argümanı zayıf istedikleri ve meyili olduğu şeyler genelde faydasız şeyler olan ve bu seçimlerle yaşayan kadın topluluğuna "yollu" diyebiliriz.

Yani birini sevip onunla cinsellik yaşadı diye YOLLU olunmaz! Herkes anlamak istediği gibi anlamak yerine doğru anlamalı ve yorumlamalı.

Bende zamandir bunu farketmistim ve midemi bulandiriyordu. Kac yasinda olursa olsun bi kadin gecince baslar hemen pesinden cevriliyo bakislar bi noktaya odaklanio ne igrenc bisi yaa. Allah insanlara akil fikir versin.biraz ahlakli bi insan bunu yapmaz diyorum ama yok erkeklerin cogu bole bence bu durumda biz kadinlara is dusuyor bedenimizi on plana cikardikca bunun sonu gelmez bence.. Kaldiysa diger turlu erkeklerden bitanede ben istiyorum:))Yoksa aman kalsin insani delirtir sapik ruhlu biriyle yasamak!!

Arastiriniz... ask kimyasal bir olgudur. Iki beden yanyana gelince cekim olmasi elektriklenme olmasi , yakinlasmak istemek gayet normaldir. Gormeden, dokunmadan nasil ASK olacak veya sevgi. Opusmak cok masum birsey bunu nasil kotu nitelendirdiniz hayret.Opusmek askin en temiz semboludur.

Benim erkek arkadasim beni opmese, elimi tutmasa yakinlasmasa kusur kendimde ararim.Niye bunu yapanlar yollu olsun ki? BU kadar masum bir yakinlasmayi opusmek elele tutusmak nasil sapiklik olarak gordunuz anlamadim! Ben bayan oldugum halde bunalirdim asla istemem oyle sevgili.Gormeden , yanyana gelmeden, nasil sevgili oluncak onuda anlamadim. E konusmayin sevgili olmayan o zaman daha iyi. Adam gormeyecek, yanayana gelmicek nasil olcak telepatiyle mi anlascaksiniz veya internet aski mi yasicaksiniz?

Ben kimseye herkesle cinsel iliskiye girin demiyorum, ama fiziksel temasin ciftleri baglayip yakinlastirdigi gercek.Siz bunlara karsisiniz ama hic evlenmeyin o zaman evlenince neeee sapikliklar yasaniyo akliniz almaz. Ondan sonrada evlenip is oraya gelince de burada konu aciyorsunuz... Kocam bana dokunmuyor, hic sevismiyoruz... arkadas gibiyiz! E napsin adam evlenmeden once opusmeyen elini bile tutmayan kadini niye arzulasin?

Ve karsimizda baska bir ' extra namusluyum boyle biline" konusu ile basbasayiz saniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…