- Konu Sahibi babymaster
-
Benim yolludan kastım sevdiği erkekle beraber olan değil, önüne gelenle beraber olan kısım.
İnsanlar seçimlerinde özgürler sizin görüşünüze saygı duyuyorum ama benim görüşümde böyle.
Bilemiyorum yazdığımı nasıl okudunuz ne şekilde anladınız ama şöyle bir düzeltiyim.
Benim karşı olduğum nokta, arada sevgi dahi olmadan erkeklerin cinsellik düşüncesi. Sevgi olmadan cinselliğe karşıyım.. Cinsellik yaşanacaksa da özel biriyle özel olmalı.
Ben burada cinselliği savunan insanlara ya da cinselliği evlilik öncesi sonrası olmalı diye ayırmadım.
Cinsellik temeline dayalı oluşan ilişkilerden bahsettim.
Ayrıca yollu derken sevgilisiyle öpüşen koklaşandan bahsetmiyorum. Buna saygım var. Ama tek gecelik ilişki yaşayanlardan bahsediyorum. Halk dilinde farklı bir şey deniliyor onlara ama ben yumuşattım birazda.
Lütfen kafanıza göre çekmeyin her şeyi.
Kime ne diyeceğimi sizden daha iyi biliyorum.
"Yollu" ne kötü bi yakıştırma..
Hayatınızın içine dahil olmaya çalıştıklarında huzurunuzu bozduklarında,yakıştırma değil kelimenin tam anlamıyla ne olduklarını yüzlerine vurursunuz ama onlar ne söyleseniz anlamazlar..savunalacak da bir yanları yok!! detay isteyen varsa özelden anlatabilirim, bakalım hangi kelimeyle tabir ediyorsunuz onları..hayatınıza hiç böyle biriyle karşılaşmadıysanız lütfen savunmayın..yollu kelimesi önemli değil,ismi başka olsa ne olacak..
konu içerisindeki bahsedilen kadın ya da kadınlardan farklı birini görüyorsunuz siz de muhtemelen. yani herkes kendi kafasında bir kadın profili çiziyor. ama ne olursa olsun şu konu içinde bahsi geçen ilk yazılan sözlerle ekleme yapılmadan başka bir şey anlaşılıyor.
orada verilen örnekler
- erkekler öpüşmezsen ayrılıyor (yollu değilsen ilişkin bitti)
- nerede o eski insanların dokunmadan birbirine ilişki yürüttüğü günler (çiftler neden birbirine dokunuyor ki kadın izin veriyorsa yollu)
- yolluların etrafı erkek dolu (erkeklerin ilgisini çekenler yollu)
ben tam bunu anlıyorum okuyunca. siz kendi bakış açınızla da gördüğünüz uç noktada bedeniyle prim yapan kadınları görüyorsunuz muhtemelen. ama verilen örneklerde o kadınlar nerede ben göremedim? özelden ya da buradan paylaşırsanız dinlerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?