- 27 Kasım 2014
- 456
- 250
- 133
Kızlar biliyorum çoğunuz bana kizacaksinız ama hala aynı kişiyi seviyorum .
Baya zaman geçti üstünden ama yok İşte İnsan unutamayinca unutamiyor .
En son bana ben sevmediğini ve bizden olmayacağını bile söyledi halbuki ve ben o günden sonra asla ne yazdım ne aradım .
Ama son zamanlarda tuhaf şeyler yapıyor . Benim ona aldığım hediyeyle fotoğraf cekmis ve vatsapa filan koymuş . Normalde 1 günden diğer güne girerdi . Şimdi daha sık girmeye başladı .
Ya hayatında başka biri var ya da bana mesaj gönderiyor gibi geliyor .
Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor olabilir mi ?
Erkekler böyle mesaj verirler mi ?
kafam çok karışık .
Aynen zip zip vallahi hasta olucam ben bu şerefsiz yüzünden .Almanca bi kitap. Tatlim Allah bizi bu hale getirenlerin cezasini versin. Sen bana özelden twitterini yaz
Adam gibi adam olsa cikar karsina anlatir boyleyken boyle diye..Kızlar biliyorum çoğunuz bana kizacaksinız ama hala aynı kişiyi seviyorum .
En son bana ben sevmediğini ve bizden olmayacağını bile söyledi halbuki ve ben o günden sonra asla ne yazdım ne aradım .
Ama son zamanlarda tuhaf şeyler yapıyor . Benim ona aldığım hediyeyle fotoğraf cekmis ve vatsapa filan koymuş . Normalde 1 günden diğer güne girerdi . Şimdi daha sık girmeye başladı .
kafam çok karışık .
Şerefsiz işte .Kendini hatirlatiyor unutulmus olmak istemiyorr
Evet .Adam gibi adam olsa cikar karsina anlatir boyleyken boyle diye..
Amaci senin kafani karistirmak zaten basarmista.. Bosver getirme aklina onu seven insan boyle yapmaz. Seni uzmesine izin verme sil instagramdan da niye ekli sende hala.? Gordukce kendi yarana tuz basiyosun. Sildin mi sileceksin nokta koyucaksin virgulle isin olmasin canim benim. Yeni yil yeni umutlar diyip yeniden baslangic yap onsuz bi hayata.. Yok yere yipratma kendiniEvet .
Ben hala ona aşık olduğum için her şeyde Mana arıyorum ama yok . Hem herkes de erkekler böyle mesajlar vermez dedi .
Öyle hoşuna girmiştir giymistir .
O kazagı ben de bu aptal kafamı Güle güle kullanalim ne diym yani .
Siliyorum kızlar numarasini şimdi bir daha da bakmiycam ona .
Eziyet yemin ederim ya .
eminsiniz dimi erkekler mesaj vermez böyle .
Gerçi onlarda mesaj verecek beyin mi var
Olacak ilişki ve olmayacak ilişki kendini fazlasıyla belli eder. Sizin ilişkiniz mutlu olunacak ve doğru ilişki olsa ayrılmış olmazdınız ve şuan o başkasına ait olmazdı. Ki bir ayrılıktan sonra barışılabilir ancak çiftlerden birinin bile hayatına başka biri girdiyse o ilişkiyi artık tuvalete at üzerine de sifonu çek. Hiçbir şekilde geriye dönüp bakmayın. Hayatınıza devam edin. Unutulamaycak insan yoktur bu dünyada bunu da unutmayın..Kızlar biliyorum çoğunuz bana kizacaksinız ama hala aynı kişiyi seviyorum .
kafam çok karışık .
summe ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum veya ne kadar fırtınalı bir ilişki olup olmadıgını.
sevme ihtimali var mı? evet var.
beklemeye deger mi? kisilere ve zamana gore degisir.
sevdigi halde gelmez mi? evet gelmeyebilir. ancak bilki senden daha cok sevdigi seyler oldugundandır (kisi/kavram/nesne)
ben bu belirsizligi yuzleserek bitirmistim,
canım daha cok acıyacak olsa bile bittigini gozumle gormem gerekiyor diye dusunmustum.
ancak simdi tecrubelerime gore dusunursem... bazı seylerin olmayacagını anlamak icin illa o kadar sert bir sekilde yuzlesmeye gerek yokmus.
olmayınca olmuyor.
dunyada kalan tek erkek degil ya.
ustelik ayrılma "nedeniniz" var ise bu gerceklik barısınca da kolay kolay degismiyor...
Summe cok uzun zaman oldu bu iliski biteli ama suda varki arkadasimi sevgilisi terk edip tam 11 ay sonra geri dondu fakat canim erkekler asla imada bulunmaz onlar duz mantiktir imadan anlamaz seviyor olsa sana ulasirdi yazardi lutfen artik umudunu kes bu kadar zamandir kendini yipratiyorsun. Seni bu kadar uzdukten sonra geri donse ne fark ederki? Eskisi gibi olabileceginizimi saniyorsun? Emin ol eski gibi olmuyor.
Nasil yuzlesmistin?
Hayir hic irtibatlari olmamis cunku ayrildiklari gun kiz telefonunu kirip yurt disina gitmis cocukta onu aramamis 9 sonra ulasmaya calismis bulmus kizi alip getirmis suan evliler11 ay sonra ne diyerek donmus? 11 ay icinde irtibatlari varmiymis?
Hayir hic irtibatlari olmamis cunku ayrildiklari gun kiz telefonunu kirip yurt disina gitmis cocukta onu aramamis 9 sonra ulasmaya calismis bulmus kizi alip getirmis suan evliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?