Bana da küçük bir ihtimal bile olsa öyle geliyor ve bu çok etkiliyor beni .Ayrılma sebebiniz neydi bilemiyorum ama sular durulunca insan daha sakin düşünebiliyor. Bazen kafanın da dinlenmesi lazım. Belki öyle bir sürece ihtiyacı vardı ve şimdi seni özlemeye başladı.
Aldığın hediyenin resmini çekip whatsapp a falan koyması bence bunların sinyali gibi.
Bence bu kadar beklemişsin ve dayanmışsın ki zor dönemi atlatmışsın. Biraz daha bekle. Çünkü o senden ayrılmış, o geri dönsün. Ayrılma sebebiniz neydi tam olarak?Bana da küçük bir ihtimal bile olsa öyle geliyor ve bu çok etkiliyor beni .
Ne yapıcam bilmiyorum
Erkekler bir mesaj vermek için kafa yormaz.Dümdüzdürler.Kızlar inanmak istedikleri şeye inanırlar.Kızlar biliyorum çoğunuz bana kizacaksinız ama hala aynı kişiyi seviyorum .
Baya zaman geçti üstünden ama yok İşte İnsan unutamayinca unutamiyor .
En son bana ben sevmediğini ve bizden olmayacağını bile söyledi halbuki ve ben o günden sonra asla ne yazdım ne aradım .
Ama son zamanlarda tuhaf şeyler yapıyor . Benim ona aldığım hediyeyle fotoğraf cekmis ve vatsapa filan koymuş . Normalde 1 günden diğer güne girerdi . Şimdi daha sık girmeye başladı .
Ya hayatında başka biri var ya da bana mesaj gönderiyor gibi geliyor .
Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor olabilir mi ?
Erkekler böyle mesaj verirler mi ?
kafam çok karışık .
Bana da küçük bir ihtimal bile olsa öyle geliyor ve bu çok etkiliyor beni .
Ne yapıcam bilmiyorum
Ayrılma sebebimiz maddi sıkıntım var bahanesiydi onun o benden ayrıldıBence bu kadar beklemişsin ve dayanmışsın ki zor dönemi atlatmışsın. Biraz daha bekle. Çünkü o senden ayrılmış, o geri dönsün. Ayrılma sebebiniz neydi tam olarak?
Ya zipzip en az 2 ay oldu tek kelime etmedik deee bu sorunun cevabi neyi degistircek allasenEn son irtibatinizdan tam olarak ne kadar zaman gecti?
Beni kendime getirin ne olur dünden beri içim bir tuhaf .
Beni seviyor olabilmesi düşüncesinden kendimi kurtarmam lazım ....
Ya zipzip en az 2 ay oldu tek kelime etmedik deee bu sorunun cevabi neyi degistircek allasen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?