Kizin ailesine ulasip ogrenmis yerini. Tutmus kolundan getirmis. Kizda buna uzun bir eziyet donemi cektirip intikamini alinca indirmis yelkenleri suya :) gerci onlarin ayriligi buyuk bir sebepten degil bir anlik kizginlikla birbirlerine bagirmaktan olmustu inat yuzunden ayri gecen sancili bir surec :)9 ay sonra ulasmaya calismis, bunu nasil yapmis, neler yapmis yani biraz detaylariyla anlatabilir misin rica etsem? Kiz hemen kabul etmis mi nasil tepki vermis lütfen detayli anlat canim
Kizin ailesine ulasip ogrenmis yerini. Tutmus kolundan getirmis. Kizda buna uzun bir eziyet donemi cektirip intikamini alinca indirmis yelkenleri suya :) gerci onlarin ayriligi buyuk bir sebepten degil bir anlik kizginlikla birbirlerine bagirmaktan olmustu inat yuzunden ayri gecen sancili bir surec :)
böyle şeyleri okuyunca yaram daha da deşiliyor ya zipzip9 ay sonra ulasmaya calismis, bunu nasil yapmis, neler yapmis yani biraz detaylariyla anlatabilir misin rica etsem? Kiz hemen kabul etmis mi nasil tepki vermis lütfen detayli anlat canim
Cunkiiii o bir adet biiir. Şerefsiz .Cevap sorunun içinde gizli;
Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor olabilir mi ?
Erkekler böyle mesaj verirler mi ?
evet sen hayatına devam ettiğin için egosu incindi, bir çok Hanımkızımızın yaptığı gibi salya sümük peşine düşüp ısrarla arasaydın inan bana şu an bunları yapmazdı. Ve evet erkekler böyle mesajlar verirler ama sakın bu oyuna düşme. Gelir, kendini kabul ettirir baktı ki hala onu seviyorsun yine gider.
Sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum yalnız . Tahmin yürüttüm sadece sık online oluncaSen unutamadığın için ne yapsa kendine pay çıkaracaksın. Madem sevgilisi var ilgilenmemeye takip etmemeye çalış
böyle şeyleri okuyunca yaram daha da deşiliyor ya zipzip
O zaman iş değişirSum: 38515728 .!.:Sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum yalnız . Tahmin yürüttüm sadece sık online olunca
zipzip forumda gerizekalı hallerimi cok anlattım da boylesi zor geldi birden
gittim, karşılıklı konustum, derdin ne dedim ergen ergen
zaten sonuc olumlu veya olumsuz, farketmez, iyi olacagım demiştim kendi kendime.
oyle de oldu.
ancak yıllar gecince dusundugumde yaptıgımın cok sacma oldugunu dusunuyorum su an.
biten bitmişti, ustelik böyle olmasını ben istemistim. hala neyini deşiyorsam...?
hem derdini bilmek beni tatmin mi etti? hayır.
ayrıca kendisinin de tam olarak bilmedigini düsünürsen sacmalık zinciri birbirini kovalıyor
senin bahsettigin konunun ayrıntılarını bilmiyorum,
ama inan, dunyada kalan son erkek o degil.
ve neden/nicin/nasıl sorularının cevaplarını bilmek sana birsey kazandırmayacak,
bilimsel bir arastırma yapmıyorsun, karsılıklı iletisim kurmaya calısıyorsun.
o karsılıklı paylasım ya vardır ya yoktur. (az veya cok ikilemi degil bahsettigim)
yani ortası pek olmuyor maalesef.
En son bana ben sevmediğini ve bizden olmayacağını bile söyledi halbuki ve ben o günden sonra asla ne yazdım ne aradım .
Ama son zamanlarda tuhaf şeyler yapıyor . Benim ona aldığım hediyeyle fotoğraf cekmis ve vatsapa filan koymuş . .
Beni kendime getirin ne olur dünden beri içim bir tuhaf .
Beni seviyor olabilmesi düşüncesinden kendimi kurtarmam lazım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?