erkekler ve mesajlar oof kafam çok karışık

9 ay sonra ulasmaya calismis, bunu nasil yapmis, neler yapmis yani biraz detaylariyla anlatabilir misin rica etsem? Kiz hemen kabul etmis mi nasil tepki vermis lütfen detayli anlat canim
Kizin ailesine ulasip ogrenmis yerini. Tutmus kolundan getirmis. Kizda buna uzun bir eziyet donemi cektirip intikamini alinca indirmis yelkenleri suya :) gerci onlarin ayriligi buyuk bir sebepten degil bir anlik kizginlikla birbirlerine bagirmaktan olmustu inat yuzunden ayri gecen sancili bir surec :)

Cevap sorunun içinde gizli;

Onu unutabilmem düşüncesi egosuna fazla geliyor olabilir mi ?
Erkekler böyle mesaj verirler mi ?

evet sen hayatına devam ettiğin için egosu incindi, bir çok Hanımkızımızın yaptığı gibi salya sümük peşine düşüp ısrarla arasaydın inan bana şu an bunları yapmazdı. Ve evet erkekler böyle mesajlar verirler ama sakın bu oyuna düşme. Gelir, kendini kabul ettirir baktı ki hala onu seviyorsun yine gider.

Kizi yurtdisindan alip mi getirmis? Sonra Türkiyeye dönünce mi kiz cektirmis? Ne kadar süre ve nasil cektirmis lütfen anlat tatlim

9 ay sonra ulasmaya calismis, bunu nasil yapmis, neler yapmis yani biraz detaylariyla anlatabilir misin rica etsem? Kiz hemen kabul etmis mi nasil tepki vermis lütfen detayli anlat canim
böyle şeyleri okuyunca yaram daha da deşiliyor ya zipzip

Cunkiiii o bir adet biiir. Şerefsiz .
Katilini affedersen seni yine öldürür diye boşa dememişler .
Benim sevgimle egolarını tatmin ediyor

Sen unutamadığın için ne yapsa kendine pay çıkaracaksın. Madem sevgilisi var ilgilenmemeye takip etmemeye çalış

Sen unutamadığın için ne yapsa kendine pay çıkaracaksın. Madem sevgilisi var ilgilenmemeye takip etmemeye çalış
Sevgilisi olup olmadığını bilmiyorum yalnız . Tahmin yürüttüm sadece sık online olunca

Evet canım erkekler de böyle imalarda bulunur, gerçekten senden hoşlanıyor olabilir, bilerek senin hediyenle resim çektirmiş ve koymuş olabilir, sürekli sana bakıyor olabilir. Ama tüm bunlar eğer cidden senden hoşlanıyorsa yapmaması gereken çocukça hareketler. Madem senin ona karşı olan ilgini biliyor, çıksın karşına adam gibi konuşsun. Öyle el altından mesaj yollama hareketleri kafa karıştırmaktan öteye gitmiyor. Bu konuda çok tecrübeli olan ve canı yanmış birisi olarak söylüyorum sakın kendini kaptırma. Bakma whatsapp'ına filan, ciddiyse adam gibi çıksın konuşsun, deli oluyorum erkeklerin bu hareketlerine kafa karıştırmaktan, dengemizi bozmaktan başka işe yaramıyorlar...

ima'larla vakit kaybetme hic.. bi derdi/niyeti varsa acik acik soylesin, sen mi yazacaksin, nedir yani foto koymadaki amac? bosluga dustu buyuk ihtimal.. sen de bos ver.. inan bana 'demesi kolay' filan degil..

İnsanın içinde kalıyor ama, bence çok iyi etmişsin konuşmakla, ben konuşmak bile değil sadece gözlerinin içine bakmak isterdim neden yaptın bunu bize diye. Ama işte iletişim çift taraflı, sen kendi kendine istediğin kadar çırpın, karşındaki anlamıyorsa, anlamak istemiyorsa elden ne gelir. Tüm bunlar hayat tecrübesi, dünyada kalan son erkek değil demişsin ya, bunu aslında hepimiz biliyoruz, ama kabullenemiyoruz. Aklımızın kara dediğine yürek ak diyor...

Ortada somut bir gerçek var: "Seni sevmiyorum ve biz olamayız." diyen biri...

Bir tarafta da size göre yoruma açık bir resim...

Size bunu söyleyen insan resimle mesaj vereceğine açıkça "Seni seviyorum ve unutamıyorum" der değil mi?

Tabii eğer unutamadıysa.

Direkt söyler ki bu dolaysız olma hali erkeklerin tamamında vardır.

Alttan alta mesaj verenler pışpışlanmak isteyenler küçük oğlan çocuklarıdır.

Kısacası sevmediği konusunda bu kadar net ve tutarlı olan biri öyle mesaj vermeyle filan uğraşmaz.

Beni kendime getirin ne olur dünden beri içim bir tuhaf .
Beni seviyor olabilmesi düşüncesinden kendimi kurtarmam lazım ....

Seviyor olma düşüncesi geldikçe sevmediğini nasıl ispatladığı gerçeği de gelsin aklınıza.

Ve unutmayın...

Bir kez vazgeçen hep vazgeçer.

Size siz olmadan yaşayabildiğini gösteren insanlardan uzak durun.

Aksi halde onların uzaklaşmalarını izlersiniz...

Hala bir ses bir hareket yok ...
Bu iş tamamen bitti sanrıım....

benimde attığı mesajlar yüzünden kafam çok karışık napıcağımı hiç bilmiyorum herkes ilgisi var diyo ama ilgisi olan söylemez mi

Ve ta ta dam face de güncellemelerini bana kapatmış . Sıktır git demek bu da sanırım .

Ah iste umut dunyasi nelerden pay cikarmaya calisiyoruz. Sonucu kocaman bi kafa karisikligi. Seven adam ilgisini belli eder be kardesim. Yazar cizer yakin durur sevdigi kisiye. Bunlarin it gibi pesimizde oldugu donemleride gorduk neticede. Bu kisi buyuk ihtimal boslukta ki boyle yapiyo. Yada napiyosa yapiyo sacmaliyo. Sen yola devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…