Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kesinlikle doğru düşünüyosun canım erkeklerin çoğu sarışın hastası sevgilim sarışınlar daha dikkat çekici duruyolar karşıdan bakınca açık renk sarı saç sonuçta demişti ama herkes aynı değil erkek kardeşim ise sarışınlardan nefret ediyo esmer hastası o da
evte bencede canım bırcok vasat kız sarısın oldugu için dıkkat cekıyor ben beyaz tenlıyım koyu yesıl gozlerım var ama kaslarım sıyah saclarımda koyu yakısırmı bılmıyorum
evte bencede canım bırcok vasat kız sarısın oldugu için dıkkat cekıyor ben beyaz tenlıyım koyu yesıl gozlerım var ama kaslarım sıyah saclarımda koyu yakısırmı bılmıyorum
ben kumral tenli koyu renk saçlı biriyim,bugüne kadar sarışın arkadaşlarımın yanında genelde benimle ilgilendiler..yok öyle çok güzel olduğumu filan düşünmüyorum ama karşı tarafa yansıttığımız ışıkla özgüvenle ilgisi olabilir kızlar.
saçımı hayatta sarıya boyatmam derken bugünlerde sarı saçın bende nası duracağını acaip merak etmeye başladım ...fakat tartışmasız gerçek,güzel bir sarı seçilirse,tenle uyumlu filan,cazip ve bakımlı duruyor insan.koyu renk saçlarımla ne kadar makyaj yaparsam yapayım,kız çocuğu görünümünden kurtulamıyorumnaniknanik
Canım benim de saçlarım koyuydu ama beyaz tenli olduğum için bi deneyim bari dedim. Pişman değilimsırnaşık şeysevgilimden ayrıldım ama hala sarışınım. Beyaz tenliysen sarışınlık yakışabilir diye düşünüyorum,eskisinden daha çok dikkat çekeceğin kesin:) Ama koyu renk saç da gözlerini daha ön plana çıkarıyordur belki,daha doğal duruyodur. Yine de denemekten korkmamak lazım,birdenbire olmasa da yavaş yavaş açtırabilirsin saçının rengini.a.s.
ay benziyoz senle benim de kaşlarım siyah saçlarım da doğal rengi koyu ama şuan siyah boyalı gözlerim de yeşil bazen ben de sarıya boyamayı düşünüyorum ama bana gitmez gibi geliyo kaşlarımı çok sorun ediyorum çok kalın değiller gayet şekilliler ama siyahlar işte rengini açtırmayı da istemiyom bakçaz artık belki kahve üzerine sarı tonlarında balyaj yaptırırm ilerde
hayatımızda 1 kere sarışın olmak lazım dimi :)
kesınlıkle bırkere sarısın olmak gerekıyo yoksa içimde kalıcak yaa
onceden ayyy kesınlıkle boyatmam dedıgım renge yavas yavas ılgı duyuyorum ve eskısı kadar ıtıcı gelmıyor.
kesınlıkle bırkere sarısın olmak gerekıyo yoksa içimde kalıcak yaa
onceden ayyy kesınlıkle boyatmam dedıgım renge yavas yavas ılgı duyuyorum ve eskısı kadar ıtıcı gelmıyor.
canımm benımmmm tesekkur ederım yorumların için haklısın fabrıkasyon oluyo bırazzzz ama yakısanada cok yakısıyo bılmıyorum kafam karıstı:uhm:sarı saclı olup ta guzel bır yuze sahıp olan bayanlar da var tabı kı ama ben koyu renk sacın yuz guzellıgını daha cok öne cıkardıgını dusunuyorum.haklısınız vasat denılebılcek kızlar sırf dıkkat cekebılmek adına sarıya boyatıyorlar saclarını etraf ta fabrıkasyon demet akalınlar'dan gecılmıyor halıyle.ama yakısana da gayet yakısır.kısısel tercıhım ıse koyu renk sac.hele kı renklı gözlerınız varsa.ama ben erkek olsaydım eger tercıhım esmerlerden yana olurdu..
canımm benımmmm tesekkur ederım yorumların için haklısın fabrıkasyon oluyo bırazzzz ama yakısanada cok yakısıyo bılmıyorum kafam karıstı:uhm:
eminim sana cok yakısır ama once bıraz alıstır kendını gölge ıle..