- 19 Mayıs 2020
- 47.316
- 212.538
- 548
Üstünde "narsist" yazan stickerlar var sitenin girişinde, renk renk. Yapıştırıyosun adama, oluyor.Arkadaşlar ciddi bir şey soracağım bu NARSİST tanısını nasıl koyuyorsunuz adamlara. Her kötü ilişkisi olan hemen NARSİST diyor.
Kim manipülasyon yapıyorsa ona narsist diyorlarArkadaşlar ciddi bir şey soracağım bu NARSİST tanısını nasıl koyuyorsunuz adamlara. Her kötü ilişkisi olan hemen NARSİST diyor.
Üstünde "narsist" yazan stickerlar var sitenin girişinde, renk renk. Yapıştırıyosun adama, oluyor.
Turuncu orta narsist. Mor var bi de süper narsist. Biyolojik çöp jdhshhshd.Renk sıralaması var mı mesela sarı az narsist kırmızı çok narsist gibi
Sorunumuz tam olarak bu.. ne güzel ifade ettinizBuraya acilan konulara ana kuzusu, sütten kesilmemis, evlenme ya da boşan diyoruz. Bile bile atese yürüyor kadınlar. Annesinin dizinin dibinden ayrilmayan, surekli poh pohlanan, hataları yüzüne vurulmayan adam ayni seyi eşinden de bekliyor.
Yine kadınlara saydırıyoruz yine farkında mısınızBuraya acilan konulara ana kuzusu, sütten kesilmemis, evlenme ya da boşan diyoruz. Bile bile atese yürüyor kadınlar. Annesinin dizinin dibinden ayrilmayan, surekli poh pohlanan, hataları yüzüne vurulmayan adam ayni seyi eşinden de bekliyor.
işte bunlar hepYa Allah aşkına iyi biri olmadıği kırk km öteden belli, sevgililikleri red flagdan geçilmiyor, ayan beyan olanı görmezden geliyorsunuz, beş kötü ozelligi varsa 'ama on da harika tarafı var' diyor,toz kondurmuyorsunuz, yalanları affediyorsunuz (daha yeni arkadaşım büyük bir yalanı 'demek ki beni yüksekte görüyor,aşağılık kompleksinden böyle bir şey söylemiştir..yoksa neden söylesin ki?' dedi affetti), kötülüğü görmezden geliyorsunuz, iki jeste eriyor, affediyorsunuz
Sonra "erkekler yasaklansın!"
Turuncu orta narsist. Mor var bi de süper narsist. Biyolojik çöp jdhshhshd
Dedim biraz erkekleri gömelim yine kadınları gömüyoruz. Konu amacına hizmet etmiyor şu andaYine kadınlara saydırıyoruz yine farkında mısınız
Erkekleri gömeceğiz burada
Erkekler kapatılsınDedim biraz erkekleri gömelim yine kadınları gömüyoruz. Konu amacına hizmet etmiyor şu anda
Sorunumuz tam olarak bu.. ne güzel ifade ettiniz
Yine kadınlara saydırıyoruz yine farkında mısınız
Erkekleri gömeceğiz burada
Bu daha iyimis. Aklıma gelseydi bunu başlık olarak yazardımErkekler kapatılsın
Doğru anasının babasının eğitemediğin, biz mi eğiteceğiz.Yalnız boyle erkekler sevgiliyken kendini belli ediyor. Benim iliski defterim biraz kalındır. Disari cikarsin annesi erken dön, ceketini giy, yemegini ye koskoca adama direktif verir
Aslinda annelerin sagliksiz yaklasimi yuzunden boyle oluyor erkekler. Eşinden ilgi goremeyen oglundan ilgi bekliyor. Boylelerini tercih etmemek gibi bir secenegimiz varerkeklerde de hata var ama kac tane erkek bende bir anormallik var , psikologa gideyim diyor ki? Bunlarla evlenmeyerek, cocuk sahibi yapmayarak neslini tuketmemiz lazim
Kemal’im yapmazzzKocam da kocam
kendi halindeİşinde gücünde olup zekasını mesleğinde kullanan erkekleri aşırı çekici buluyorum. Dibine kadar efendi erkeklerin tek ve son kalesi olacağım galiba
Ben dekendi halinde
sakın erkeklere bayılıyorum ve benimde en çok tahrik olduğum şeylerden biri cidden işinde gerçekten iyi ve çok sorumluluk sahibi olması
Ben narsist olduklarını düşünmüyorum.Herkes siz değil ki. Herkes narsistte değil.
Çoğu kişi sevgisi bittiği için toksikliğe dönüyor.
Siz hiç farketmediniz mi herkesin eski sevgilisi narsistnarsist ex olmayan yok Türkiye’de masallah
Ben sakin sevmiyorum. Biraz depişik olacak. Eli kolu durmayacak.kendi halinde
sakın erkeklere bayılıyorum ve benimde en çok tahrik olduğum şeylerden biri cidden işinde gerçekten iyi ve çok sorumluluk sahibi olması
Ajdar gibi miBen sakin sevmiyorum. Biraz depişik olacak. Eli kolu durmayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?