ERKEKLER...

Niye çoğul konuşuyorsunuz?

Erkek arkadaşlarina asiri duskun olan erkek arkadasim 16 yasimdayken olmustu tabi erkek arkadasim da 16 yasindaydi. Ergenlik yani.
Ben kendi cevreme ve eskilere bakarsam erkeklerde oyle yogun bir arkadas duskunlugu gozlemlemedim.

Devamli baskasinin istek ve arzularini on plana koyuyorsaniz kendinizi sevmiyorsunuzdur sanirim ve bunu da butun kadinlar yapmaz.

Sanırım annelik içgüdüsel olarak böyle genelde kadınlar fedakâr davranırlar.

Ben şahsen seviyorum kendilerini çok ilgimi çekiyorlar kdkdkdkjdn dibim düşüyor hatta bazılarına (başlığa hitaben)

Sanırım annelik içgüdüsel olarak böyle genelde kadınlar fedakâr davranırlar.
Evet hakli olabilirsiniz.. belirli bir yaş donemine kadar hersey cok farkliyken (bilhassa bekarken)simdi ise durum bu gibi.. bende bu konuda dusunuyorum.. egri dogru ne cozemedim bir turlu..

Herkes kendi yasadigini genelliyor sanırım. Çok doğru bir tümevarım değil başlık. Benim kendi deneyimlerime bakarak "tum erkekler sevgilisini kucakta taşımayı sever, tüm erkekler sevgisini dile getirmekten çekinmez, tüm erkekler ponçiktir' demem gibi bir şey. Bu yazdıgim genellemeler nasıl çoğu insan için doğru degilse sizin yazdiginiz genellemeler de çoğu insan için doğru değil.
Otuz yasindayim, hayatıma hiç eşi dostu arkadaşı öncelikli olan bir adam girmedi. Babam ,eniştem vs de öyle bir adam değil.
Ayrıca neden kadınlar kendi hayalini arzusunu isteğini erkeğin önüne koySun ki, koca meraklısı ya da ataerkil ruha sahip biri değilse?? Benim annem 33 senelik evli. Ne kocası geliyor kendinden önce ne de biz çocukları. Çok da mutlu. Çevremde de böyle oldukça insan var, hatta halalarim ve teyzelerimden kötü kocaya sahip olanlar kendilerini öne koyup boşandılar ileri yaşlarda .
Onlar da mutlu... Siz de bir an önce kendinize saygı duyun, kendi hayalleriniz için çaba ve para harcayın. Tabii parayı veren düdüğü çalar demişler. Para da önemli. Evet calismiyorsan,hiç yoktan eline geçip biriktirecegin kadar para alacaginiz işlerde çalışabilir , paranızı eşe vermek yerine hayaliniz için harcayabilirsiniz.

Ben o tip kadınlardan hiç olamadim
Bana hep insan en çomk kendini sever gibi geliyor

Çünkü kadınların kendi hayatı yok
Sevgili bulunca hayattan soyutluyorlar kendilerini
Erkekler bunu yapmıyor
O yüzden kadın baskı yapmaya başlıyor kendi gibi olsun istiyor karşı taraf
Öyle olmayınca da kadın mutsuz bekleyen taraf oluyor
Bence ilişkilerde herkesin kendi hayatı arkadaşları hobileri olmalı
Dibdibe yaşamak bana göre değil
İnsan sosyal bir varlık

kendimi o kadar çok seviyorum ki kimseyle paylaşamıyorum.
bu yüzden uzun zamandır sevgilim yok.
belki de çok bencilimdir.
daima önce ben gelirim bana göre, bir erkek gelmez.
e ilişkiler de fedakarlık ister.
anladım ki ben o fedakarlıkları yapamıyorum.
zamanında sırf akşamları masterchef izlediğim için flörtümle buluşmuyordum ve kendisine de açıkça söylüyordum.
ben bayağı bayağı yayınlanmadığı akşamlar için randevulaşıyordum.
şimdi kimine göre bu bomboş bir tv yarışması olabilir ama benim kendime ayırdığım zamanım, eğlencemdi.
kıyamam o da bana uyum sağlamak için kendi evinden açar izler, telefonda veya whatsappta kritiğini yapardık bak o kendinden fedakarlık etmiş benim için.
tabii sonra başka sebepten ayrıldık.
beni kendi isteklerimden bir nebzecik uzaklaştıracak kişi olsa olsa aşık olduğum kişi olabilir sanırım.
o da nerdeeeee?
ama etrafımda bakıyorum kendinden ödün veren kadınlara, öyle deli aşık da değiller.
anlamıyorum, aşık değilsem değmez. aşıksam ve kendi isteklerime öncelik verebildiğim bir ilişki ise tadından yenmez

Erkeklerin ve kadınların evlilikten beklentileri farklı.

Biz kadınlar evlendikten sonra ev işleri çocuk derken 24 saat çalışıyoruz, arkadaş sohbetleri iş yerinde kalıyor sadece ama erkeklerin boş zamanı çok, biz kendimizi paralarken onlar arkadaş TV telefon ile zaman geçiriyorlar.

Erkekler arkadaslarina neden bu kadar önem veriyor? Dahasi biz kadinlar partnerimizi neden kendi arzu duygu ve isteklerimizin onune koyuyoruz? Kendimizden once neden ilk sirayi daima ona veriyoruz?
Hepimiz vermiyoruz.
Ben vermiyorum şahsen.
Ne kendi isteklerimi ön planda tutuyorum.
Ne de onunkileri benimkinin önüne geçiriyorum.Mantikli olan ne işe birlikte onu yapiyoruz.
Ayrıca erkekler arkadaşlarına değil aradaki dialoga önem veriyor.
Bir nevi terapi gibi düşün..
Atarlı giderli erkek sohbetleri rahatlatiyor muhtemelen.

Erkekler arkadaslarina neden bu kadar önem veriyor? Dahasi biz kadinlar partnerimizi neden kendi arzu duygu ve isteklerimizin onune koyuyoruz? Kendimizden once neden ilk sirayi daima ona veriyoruz?

Ben öyle yapmıyorum. Önce kendime, sonra aileme. Arkadaşlarıma da çok çok değer veriyorum. Hayatımı asla bir erkeğe göre yönlendirmem.

Kendinden cok baskasını düşünmek özgğvensizlik göstergesi
Hepimiz yapmıyoruz bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…