• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkekler ..

gayemsu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
3
Merhabalar ablalarım . Umarım iyisinizdir .Konuştuğum biri hakkında soru sormak istedim nede olsa size kıyasla deneyimsiz küçük çocuk kalırım bu konularda :) . Özellikle şuan konuştuğum biri var . Aşk hayatımı soruyor , telefonda günün herhangi bir saatinde yazıyor samimi konuşuyoruz ama aniden gidiyor ve geç geliyor vs. . Anlamlandıramıyorum . Çok kibar nazik biri . Yanımda sevmediğim herhangi birşey yapmamaya , konuşmamaya özen gösteriyor . Beraberken çok düşünceli davranıyor sürekli gülüşüyoruz hatta bana biraz aile hayatını bile anlattı yakınız yani . Ama telefonda konuşurken aniden gitmesi veya cevap vermediği (üzerinden çok zaman geçtiği için) mesajların olması beni düşündürüyor. Birşeyler var mı yok mu anlamaya çalışıp ve ona göre davranmak istiyorum . Yardımcı olursanız sevinirim:)

Birde erkekler hakkında tavsiye verirseniz çok sevinirim. Azıcık sevdiğim olunca , sevince ben hemen aklımı peynir ekmekle yemiş gibi davranmaya falan başlıyorum . Özellikle ilk buluşmalarda . Bu görüştüğüm kişide de öyle oldu evime bırakınca teşekkür edip hemen çıkıyodum arabadan az daha sanki kaçar gibi . Son anda biraz oturdum arabada konuştuk falan öyle indim . Biraz garipleşiyorum anlayacağınız . Bana flört taktiği falanda verirseniz tadından yenmez valla çok sevinirim.

Back