erkekler :(

Katılıyorum, evli olsam eşimiin hoşuna gidiyorsa oturup izleyebilirim. Ama muhtemelen o kadınların vücudu çok düzgündür, depreesyona girerim gibi geliyor

Bekara kari bosamak kolaydir canim umarim evlendigindede bu kdr kolay izliyosa biraksin gitsn diyebilirsin. Simdiki evlilikler niye surmuyor anlayabiliyorum bu kdr kati kurallar, baski, kocam video izledi o kadinla beni aldatti tercih etti diye aglayan kadinlar aman allahim kabusss.. Neyse hepinizin kendi fikri saygi duyulmali..

Sana yapmadığını başkasına yaptığını öğrensen acaba böyle konuşabilcek misinz :) valla cok abartmadigi müddetçe ben her istedini karşılarim eşim o benim ve hatta ben bile yeni şeyler üretip ona sunarım 😃

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Katılıyorum, evli olsam eşimiin hoşuna gidiyorsa oturup izleyebilirim. Ama muhtemelen o kadınların vücudu çok düzgündür, depreesyona girerim gibi geliyor

valla biz onu birlikte izliycez de o filme konsantre olacak ha! öyle bir olasılık mı var

cowgirll'cüm sen sevdiği kızsın sonuçta, yanında sen varken o öyle küçük ayrıntılara takılmaz sanmıyorum

Di mi ya, zaten şimdi takılmadığına göre sonra da takılmamalı Aferin septembr akıllı hatunsun, bence de bi erkek yanında sevdiği kadın varsa ve becerikli bi kadınsa filme konsantre olamaz Yahu ne adamlar var eşini dövüyor, etmediği hakaret kalmıyor, ama bizim kadınlar videolara takmışlar

evet bencede.. dövsün sövsün ama p..o izlemesin. tek derdimiz bu

Canım bence senin kastettiğin kendi eşiyle cinsel ppaylaşımı yokken video izliyorsa falan gibi bir şey. Kadınlık gururu vardır elbet, eğer adam benimle beraber olmuyor video izliyorsa evet haklısın ama belki de yeni bir şeyler öğrenmeye çalışıyor, karısıyla da cinsel hayatı iyiyse problem ne ki?

..... izleyen erkekler dövüp sovmuyor sanırım hepiniz 7 Kocalı Hürmüz kesildiniz başımıza :)

Benimle iyiyken izlemesi sorun işte . Bekarken zaten her erkek çok defa izlemiştir yeni bir şeyler zaten öğrenmistir bence evliyken hic hic hicc gerek yok

Valla bu benim de kafamı kurcalayan bir şey. Şu an bekarım zaten dert etmiyorum da acaba evlenince istediği her an beraber olabileceğimiz bir evimiiz varken izlemesi sorun mu acaba, bilemiyorum:44: Bana kalsa eşimle beraber izleyebilirim bile ama dert edebilirim de belki. İzleme sebebinin ne olduğuna bağlı. Ama sanmıyorum bi erkeğin karısını beğenmediği için falan izleyeceğini. Bence yine de çok dert edilesi bir şey değil gibi. Biriilerini dikizlese falan dert de bunu bilmiyorum Evlenmeden öğrenemeyeceğim herhalde. Ama bildiğim bir şey varsa bu da yasak konulan şeyin ilgi çekeceği. Bence yasaklamak yerine eşinin öyle videoları düşünmemesini sağlamak yine kadının elinde

Beraber izleyerek fantezi öğrenebilirsiniz.

Bunları düşünmekten ilişkimden soğudum arkadaş ya
Hormonlarını aldıralım evlenmeden önce hepsinin, kıyıcam nikahı sana başka kadınlara bakarsan da canına kıyarım uleeeyn diye pıççakla gezicem ben mesela
Allah kimseye ihaneti tattırmasın,1 kere yaşamış biri olarak söylüyorum. Ayrıldık o kızla ilişki yaşamaya devam etti sonra onu da aldatmış o zamanlar nedense çok takmamıştım kafama bir iki saldırma dışında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…