Ben karşı değilim canımYani onu bilemem merak edip bakmak farklı
merak her alanda olabilecek bir şey ama oturup izlemek farklı bir durum
O olabilir. Izlemiş ile izler arasındaki farkı belirtmek istedim. Belki hiç izlememiş olan vardır, bilinmez. Onu da bulana helal. :)
Varsa kesin interneti falan yoktur izleyecek ondan izleyememiştir.Öyle bir erkek varsa bu hayattan değildir bence
ben o kelimeyi bile söylemeye utanıyorum ama şey videoları izlemeyen erkek yokmudur
sevgilimin izlemesi neyse umrumda değil ama eşimin öyle şeylere bakıp araması canımı çok sıkar, çok koyar...
sevgilim malesef öyle videolarla ilgileniyomuşyani izliyomuş evliykende izler mi?
onu çok seviyorum adını duymak bile yüzümü güldürüyo ... ama evlilik için sevgi yetmez her ince ayrıntıyı kafama takıyorum
Aynen bibifazla kasmamak gerek.
Varsa kesin interneti falan yoktur izleyecek ondan izleyememiştir.
Izleme yollarını bilemiiiciğiiiim. :)aynen hacı zaten hayat yeterince sıkıcı bide p.o yüzünden mi kasıcam açar izlerim canım isterse
Sadece netimi bence elektriği suyu hiç bişeyi yokturmağara da yaşamak lazım
Ben karşı değilim canımama bu demek değilki hergün açsın izlesin ayda yılda bir fantezi amaçlı izlenilir
Benim kendimce sebeplerim var bu nedenle karşıyım ama karşı olmayana saygım var sadece o düşünceyi bana da dayqtmadığı sürece :26:
Biliyorum seni canımniye kimse izle diye diretsin ki çok matahta bişey değil ama çok abartılacakta bişey değil canım
Yok izle diye değil de karşıyım diye tepki var :))
Karşı olmana tepki olduğunu sanmıyorum ama benim kocis izlemez diyorlar kesinlikle diyorlar ya ondan o tepkiler bende çoğuna gülüyorum ne yalan söylim
Karşı olmana tepki olduğunu sanmıyorum ama benim kocis izlemez diyorlar kesinlikle diyorlar ya ondan o tepkiler bende çoğuna gülüyorum ne yalan söylim
yüzde yüz hiç bişeyden emin olunmaz ki :44: her zaman bi şüphe olmalı insanın içinde ummadık taş baş yarar sonuçta
benim sevgilim öyle masum görünüyo ki ben bırakın videoyu bu öyle şeyleri bliyo mu acaba diye düşünürdüm hep vee sonuç görüldüğü gibi izliyomuş bilee
hem dna testi yaptırınca orda bile sonuç %99 diye yazıyo :26:
Yok ,izlemeyen vardır , izlemediğine güvendiğim kişiler var gibi sözlerden rahatsız oluyorlar
Ama ben hala iddialıyım izlemeyenler vardır
Bunu normal bulmayanlara normalmiş baskısı yapanlara çok kızıyorum
Ordan nasıl gördündüğümü bilemem tabi
acaba izleme sebebi bu olabilir mi ? ilk defa izledim demis.. sozlenmissiniz yolunuz evlilige dogru gidiyor.. utangac erkeklerin cogunda iktidarsizlik korkusu olurmus bu yuzden bazilari evlenmeden once geneleve bile giderlermis sirf kendilerini denemek icin
sana bahsettigim kitabi oku canim cok faydasini goreceksin hatta mutlaka sozlune de okut. karsilikli bilmeniz gereken cok onemli bilgiler var
Eki Görüntüle 1188284
katiliyorum bence de izlemeyen vardir ama illaki en az bir kere hepsi izlemistir.. izlemeyen derken rutin olarak izlemeyen vardir elbette
ayy gitmesin öyle yerlere
o kitabı kitapçıdan nasıll alcam utanırım kineyse sağlık olsun alırım
birine aldir canim ya da netten siparis ver bu seferde baskasi gorur sen boyle kitaplar mi okuyosun der
cogu insana gore maalesef ayip bunlar.. halbuki evleneceksin.. simdi okumayip ne zaman okiicaksin dmi..
Yok ,izlemeyen vardır , izlemediğine güvendiğim kişiler var gibi sözlerden rahatsız oluyorlar
Ama ben hala iddialıyım izlemeyenler vardır
Bunu normal bulmayanlara normalmiş baskısı yapanlara çok kızıyorum
Ordan nasıl gördündüğümü bilemem tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?