erkekler :(

evliyken mutlaka izler diyemem..
ama izleme ihtimali yüksek..
engel olmak için renkli bir cinsel yaşam ve mutlu bir evlilik şart...
Umarım ilerde eşiniz izlemez..

Ben karşı değilim canım ama bu demek değilki hergün açsın izlesin ayda yılda bir fantezi amaçlı izlenilir

Benim kendimce sebeplerim var bu nedenle karşıyım ama karşı olmayana saygım var sadece o düşünceyi bana da dayqtmadığı sürece :26:

Benim kendimce sebeplerim var bu nedenle karşıyım ama karşı olmayana saygım var sadece o düşünceyi bana da dayqtmadığı sürece :26:

Biliyorum seni canım niye kimse izle diye diretsin ki çok matahta bişey değil ama çok abartılacakta bişey değil canım

Karşı olmana tepki olduğunu sanmıyorum ama benim kocis izlemez diyorlar kesinlikle diyorlar ya ondan o tepkiler bende çoğuna gülüyorum ne yalan söylim

yüzde yüz hiç bişeyden emin olunmaz ki :44: her zaman bi şüphe olmalı insanın içinde ummadık taş baş yarar sonuçta

benim sevgilim öyle masum görünüyo ki ben bırakın videoyu bu öyle şeyleri bliyo mu acaba diye düşünürdüm hep vee sonuç görüldüğü gibi izliyomuş bilee

hem dna testi yaptırınca orda bile sonuç %99 diye yazıyo :26:

Karşı olmana tepki olduğunu sanmıyorum ama benim kocis izlemez diyorlar kesinlikle diyorlar ya ondan o tepkiler bende çoğuna gülüyorum ne yalan söylim

Yok ,izlemeyen vardır , izlemediğine güvendiğim kişiler var gibi sözlerden rahatsız oluyorlar
Ama ben hala iddialıyım izlemeyenler vardır
Bunu normal bulmayanlara normalmiş baskısı yapanlara çok kızıyorum
Ordan nasıl gördündüğümü bilemem tabi

acaba izleme sebebi bu olabilir mi ? ilk defa izledim demis.. sozlenmissiniz yolunuz evlilige dogru gidiyor.. utangac erkeklerin cogunda iktidarsizlik korkusu olurmus bu yuzden bazilari evlenmeden once geneleve bile giderlermis sirf kendilerini denemek icin

sana bahsettigim kitabi oku canim cok faydasini goreceksin hatta mutlaka sozlune de okut. karsilikli bilmeniz gereken cok onemli bilgiler var
Eki Görüntüle 1188284

katiliyorum bence de izlemeyen vardir ama illaki en az bir kere hepsi izlemistir.. izlemeyen derken rutin olarak izlemeyen vardir elbette

ayy gitmesin öyle yerlere

o kitabı kitapçıdan nasıll alcam utanırım ki neyse sağlık olsun alırım

katiliyorum bence de izlemeyen vardir ama illaki en az bir kere hepsi izlemistir.. izlemeyen derken rutin olarak izlemeyen vardir elbette

ilk defa izlememişki arada izliyomuş arada dediğide haftada 2 3 bazen haftada 1 filan

ayy gitmesin öyle yerlere

o kitabı kitapçıdan nasıll alcam utanırım ki neyse sağlık olsun alırım

birine aldir canim ya da netten siparis ver bu seferde baskasi gorur sen boyle kitaplar mi okuyosun der
cogu insana gore maalesef ayip bunlar.. halbuki evleneceksin.. simdi okumayip ne zaman okiicaksin dmi..

birine aldir canim ya da netten siparis ver bu seferde baskasi gorur sen boyle kitaplar mi okuyosun der
cogu insana gore maalesef ayip bunlar.. halbuki evleneceksin.. simdi okumayip ne zaman okiicaksin dmi..

sözlü değilimki sevgili olma tarihi o :26: tanışma yıl dönümü gibi bişey olsa onu seçcektim ama en iyisi o yazıyı kaldırmak yanlış anlaşılıyo

sevgilim şu an sadece okul bitcek iş bulcak aileler tanışcakda anca o zaman düğün tabi Allah nasip ederse... yani kitap için erken galiba

Ben izlemeyen yoktur demiyorum zaten ama bukadar kimse emin olmasın diyorum sonra bak bi kadın konu açmış 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi diye hatta sende yazmışsın oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…