Ya kizlar bazen erkekleri anlayabiliyorum bu kadar duygusal olmayin ne var izliyosa, belki merak ettigi icin izliyo belki zevk icin bilemeyiz ben bile meraktan bakiyorum bazen kizlarda bakiyor ne varki ama sevgilisi video izliyo diye ölüp biten aglayanlar var saka gibisiniz, biraz dik durmayi bilin evlenincede cilvenle suslen gir yataga izlemez zaten izliyorsada tek degisikligi bu olsun adamcagizin...
Kızlar neden açıp da izliyorlar acaba merakndan ne var videoda diye. Ama erkekler o videolarda zevk alıyorlar kim bilir ne hayaller kuruyorlar o pis kadınlarla ağızlarınn suyu akiyo o pisliklere. Şimdi bi kizla bi erkeğin izlemesi bir mi değil mi iyi düşünün. Kadınlk gururu diye birşeyde mi yok.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlarında zevk aldığını oradaki erkeklerden unutmayınız.
Kızlar neden açıp da izliyorlar acaba merakndan ne var videoda diye. Ama erkekler o videolarda zevk alıyorlar kim bilir ne hayaller kuruyorlar o pis kadınlarla ağızlarınn suyu akiyo o pisliklere. Şimdi bi kizla bi erkeğin izlemesi bir mi değil mi iyi düşünün. Kadınlk gururu diye birşeyde mi yok.
Erkek kadar olmadığına eminim. Ki söyle bir şey var kadınlarda cinsel temas olmadığı sürece cinsellik daha cok işitseldir duyduklarından vb. etkilenirler. Ama erkeklerin tek seçeneği görselliktr. O yüzden de .....lar erkeklerden prim yapmak içindir daha çok.
kızlarında zevk aldığını oradaki erkeklerden unutmayınız.
Aynen.Bayanların hoşuna gidemez mi çok absürd iğrenç şeyler olmadıkça benim de hoşuma gidiyor, cinselliğe böyle öcü gibi bakıp herşeyi tabu yaparlarsa erkekler de tabuların olmadığı sevişmeleri merak edip öyle ağızlarını ayırarak bakarlar yani.. Oradaki adamlar da kadınlara hitap ediyor neticede, ben mi acayibim yoksa bunu diyenlerde mi libido yok bilemiyorum. Cinsellik erkek için değil herkes için.
Aynen.Bayanların hoşuna gidemez mi çok absürd iğrenç şeyler olmadıkça benim de hoşuma gidiyor, cinselliğe böyle öcü gibi bakıp herşeyi tabu yaparlarsa erkekler de tabuların olmadığı sevişmeleri merak edip öyle ağızlarını ayırarak bakarlar yani.. Oradaki adamlar da kadınlara hitap ediyor neticede, ben mi acayibim yoksa bunu diyenlerde mi libido yok bilemiyorum. Cinsellik erkek için değil herkes için.
Bence izlemeyen yoktur izlemem diten de salliyordur
öyle bir söylüyorlar ki sanırsın cinsellik sadece erkek için, erkek başka yola sapmasın diye var...
evet erkeklerden prim yapmaktandır ama kendiniz diyorsunuz işitseldir diye.
Haydar dümen e yazarladı .... dai erkekler gibi uuzn süre olsun kız arkadaşm öyle istiyor diye...
Hayır şunu anlamıyoruz işte kadınlarda bundan zevk alır ama bu bir tercih meselesidir. Mastürbasyon iki cins içinde belli bir dönem ihtiyaçtır.
İste kizlar cok duygusal baktigi icin onu aldattigi fikrine kapiliyor hemen halbuki alakasi yok. Aglayip zirlamaninda anlami yok. Evliykende izlesin nolmus yani gormemezlikten gel, adam hergun ayni seyden sklmstr belki psikolojisini bilemeyizki gidip baskasina dokunsun dahami iyi. Biraz anlayis herseyi cözer ama bu kadar baski ve duygusallik yasaga daha cok iter kizlar yapmayin etmeyin. Not. Benimde sevgilim var
Kadinlik gururunu ordaki video izlemeye bagliyosak yandik :) bu kadar baski altinda tuttukca ve herseye aglayip zirladikca ben erkek olsam bende aldatir bende kacardim..
Izleyen erkekten sadece midem bulaniyor
BAna gore igrenc bisey
Allah tan esimin o konuda en ufak bi seyini gormedim
Herseyden once bana senden baskasi haram der Allah ondan razi olsun
HIc boyle korkularim yok. ...
Evli isem evet kadınlik gururu tamda budur. Adamn karısı var neyine yetmiyor istediğini istediği gibi yapabilir. Ama seni bırakıpta o kadınları tercih ediyorsa bu onur ve gurur kırıcıdır canım. Valla senin mantığndaki insan bıraksın gitsin zaten... 😆
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?