Erkekler

Zynep09

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
1.032
280
123
32
Merhabalar ben nişanlıyım gerçekten birbirimizi seviyoruz.Tek bir sorunum var.Nişanlım bazen kızlara bakıyor.Anlık saniyelik bazen dönüp yine saniyelik yani ben buna anlam veremiyorum.Bu yüzden çok kavgalar ettik.Bu konuda cok sıktıgım için mi bilmiyorum gercekten elinde olmadıgını soyluyor.Seytan mı dürtüyor bilmiyorum oluyor diyor.Öyle kızlar var ki giyimleri falan ben bile bakıyorum.Acaba diyorum abartıyor muyum?Ne olursa olsun yanımda bakmasını kabul edemiyorum.Bu yüzden ayrılmayı dusundum Fikirlerinizi bekliyorum.

Yani dikkat çekici tipler olabiliyor dediğiniz gibi biz bile dönüp bakıyoruz. Ama nişanlınızın açıklaması bana aşırı itici geldi.
Hani zaten bakmışsın bari pişkinlik yapma dimi?
"bakıyorum da noluyor sanki sana baktığım gibi mi gözüm görüyor bakmış oluyorum" gibi bir şey saçmalasa daha iyiydi.

Her bakmanin anlami yok bence. Ben de bakarim siz de bakarsiniz. Surekli karsinizdakinin gozune bakamazsiniz.siz abartip dikkat ettiginiz icin size oyle geliyor olabilir.

Merhabalar ben nişanlıyım gerçekten birbirimizi seviyoruz.Tek bir sorunum var.Nişanlım bazen kızlara bakıyor.Anlık saniyelik bazen dönüp yine saniyelik yani ben buna anlam veremiyorum.Bu yüzden çok kavgalar ettik.Bu konuda cok sıktıgım için mi bilmiyorum gercekten elinde olmadıgını soyluyor.Seytan mı dürtüyor bilmiyorum oluyor diyor.Öyle kızlar var ki giyimleri falan ben bile bakıyorum.Acaba diyorum abartıyor muyum?Ne olursa olsun yanımda bakmasını kabul edemiyorum.Bu yüzden ayrılmayı dusundum Fikirlerinizi bekliyorum.

"Öyle kızlar var ki giyimleri falan..." derken zihniyetiniz kendini ele vermiş. Valla ben "öyle" giyindiğimde umarım rastlaşırız da nişanlınız bana ökküz gibi bakar, kafasına çantayı yer oturur aşağıya bakın bir daha yapıyor mu? Şeytanın da işi gücü yok nişanlınızı dürtecek. Kadınlar suçlu aynen, bazı kadınların gözüne sahip çıkmayan nişanlıları var diye "öyle" giyinmesinler. Genelde böyle yorumlar yapmadığımı herkes bilir ama kadın kadının kurdudur diyorlar ya doğruymuş ya. Ben katlanamıyorum bu düşüncelere.

Bencede dönüp dönüp bakmasi cok itici. Hadi önünden gecer bir göze carpan bir kadin insanon gözü illaki takilir. Bu takilmadan sonra önemli olan basini nereye ceviriyor yoksa devam mi bakiyor. Görmekle bakmakla arada fark var. Seni anliyorum bende böyle olaylari sevmiyorum. Esim bana anlatmisti erkeklerin baktigini bazi erkekler gördükten sonra basini ceviriyor bazilari ise bakip bakip hayal kuruyor

Yakışıklı erkek görünce sevgilimi dürterim güzel bir kız gördüğümde de gerisini sen düşün... Ha tabii salyası akacak kıvamda bakıyorsa senin ki bilemem

Bakan yok yani tek benim nişanlım mı bakıyor yoksa

Bu konu yuzunden gercekten cok mutsuzum.seytanın da işi yok nişanlınızı dürtcek diyen arkadasım evet seytan nişanlı çiftlerle uğrasır.evet şeytanın işi yanlışa yonlendirmektir.

Siz de yakışıklılara bakın sonra da şeytan dürtüyor dersiniz allah allah.Şeytan dürtüyor ne yapsın diye dürtüyor acaba ister istemez biz de bakarız yani refleks saniyelik bir şey öküz gibi izlemiyoruz.

Bu konu yuzunden gercekten cok mutsuzum.seytanın da işi yok nişanlınızı dürtcek diyen arkadasım evet seytan nişanlı çiftlerle uğrasır.evet şeytanın işi yanlışa yonlendirmektir.

Şeytan nişanlı çiftlerle mi uğraşır? Neyse ben gidiyodfjshahahahhahahaha

oldu seytan senide dürtsün :D nişanlınızın yaptığı açıklama gerçekten komik olmuş. Etraf cıbıldak kızlarla dolu şeytan sadece bakmak için dürtmez yalnız.. bu açıklamayı yaptığına göre nişanlınızın çok fazla güvenilir olmadığını gösteriyor dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

niye özellikle nişanlılarla uğraşıyor ? evlilerle uğraşmıyor mu ?

bildiğiniz birşey varsa söyleyin bizde aydınlanalım..

birde nişanlınız sizinle nişanlı ya sizinlede uğraşıyor mu bu şeytan ? sizde erkeklere bakıyormusunuz ?

oldu seytan senide dürtsün :KK70: nişanlınızın yaptığı açıklama gerçekten komik olmuş. Etraf cıbıldak kızlarla dolu şeytan sadece bakmak için dürtmez yalnız.. bu açıklamayı yaptığına göre nişanlınızın çok fazla güvenilir olmadığını gösteriyor dikkatli olmanızı tavsiye ediyorum.

Malum otobüs firmasının muavini de malum olayda "şeytana uydum" demişti. Şeytan bu insanlara bakıp üzülüyor bence.

Kııız Allah seni.
Kadınlar kulübüne harika bir bakış açısı kazandırdın. Tebrikler.
Beyin bedava da nakli de öyle olsa keşke..

Back
X