Erkeklerde 40 yaş ergenliği 😓Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Pembe sunumcu eşin sapık.2 tane evladın varmış bu adamdan kurtulmaya bak.Öğrencilere suç atma senin evlatlarında yetişecek kandırılsa evladından mı bileceksin?Şuan eşine yataklık yapıyorsun.Allah çoluğumuzu çocuğumuzu böyle sapıklardan korusun.

Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
1. Ona ergenlik degil aldatma diyorlar
2. 40 yas bunalimiyla citir pesine dusmus, gayet bilindik bir oyku
3. Cevrende gorduklerimden edindigim tecrube ile: Maddi durumu iyi olan erkeklerde aldatma durumu omur boyu, durumu iyi olmayanlarda da Tipi bir b.ka benzemeyene kadar suruyor, 55 max.
55ine kadar beklerim dersen, geri gelir.

40 yaşından sonra ergenliğe girmiyorlar ki gitseler girseler zamparaliga girerler 🙈🙈

Biraz seviyesiz olcak ama “ sabah programlarına çıkıp, seni tüm ülkeye; öğrencisine asılan adam diye rezil ederim. Twitter’da kendini tt bulursun. Kalıbının adamı ol, coluğu çocuğu rahat bırak, sapık mısın sen” diye son derece sert çıkışırım.

Millet çocuğa çoluğa yavşamaktan bıkmadı ya. Hepsinin çükünü tek tek kesecem valla.
Ustura benden olsun

Bence geniş yürekli ol eşini paylaşmaya razı ol çünkü adam her sene başka öğrencilerine yürüyecek neden çünkü ahlak yoksunu e sen de bosanamazsin çünkü seviyorsun susup görmezden geleceksin😏😏😏😏😏😏😏
Bu mesaja like attığı için 'ağam bizimle egleniyir diyorum.'

Aman deyim bu harika kocanızı ne yaparsa yapsın affedin ve kesinlikle ayrılmayın. Ayrılmayın da sizden ayrılınca başka kadınların ya da genç kızların da başını yakmasın boş yere. Ne de olsa siz zaten her şeye tamamsınız.

Nasıl da küçültüyorsunuz olayı 40 yaş ergenliğiymiş, kadın yapsa görürüm o ergenliği. Kocan pislik, elini çeksin öğrencilerden. Kimsenin böyle bi adamın nasihatine ihtiyacı yok

Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte 😏

Cok genc yasta arastirma gorevlisi kadrosu aldim valla ogrencilerin bazilari benden buyuktu ya da yasitti ama hic boyle yakin iliskiler kurmadim, numarami bile vermedim cunku neden vereyim? 😬

Ergenlik degil canim bu azgınlık bu 20 yaş ya yuh artik benim başima gelse gercekten atarim evden

Gulmemeliyim. Gulmemeliyim. Ama ergenlik degil azginlik cok dogru 😂😂

Bu arada kendinden kucucuk resit olmamis kizlara kadin gozuyle bakip kendine es yapan erkeklerin degistigini hic gormedim. Konu sahibi 30 olmus esinin skalasindan cikmis malesef.

kocan ergen degil sapik!!! Sen ondan 9 yas kucuksun ögrencisiyle yazisiyor bence cok SEREFSIZce AHLAKSIZca.! Nedense hep kücüklerde gözü ay nasil yapiyorsunuz ya nasil ayni evde yemek yiyip.ayni yatakta yatiyorsunuz ben artik burdaki konulari görünce aklimi kaciracam.

Kocanızı ismini cismini bilsem şikayet ederim yani. Yaptığı suç. Öğrencisiyle mesajlaşmak ne demek. Namussuz adam.

Sana etkili bir çözüm sunayım konu sahibi bir adam bul eşini arasın ben o kızın abisi veya babasıyım desin tehdit etsin bu mesajlar ne böyle seni üniversiteye rezil ederim bi daha kızı arama desin..
Bu biraz durdurur ama eşin şerefsiz belliki başka kızlara da yazacak ben sendeki mideyi anlayamadım.

Evliliğinizi kurtaracağınızı pek sanmam. Ama kendinizi kurtarabilirsiniz. Bakın evli olduğu halde kendisinden 20 yaş küçük öğrencisiyle mesajlaşması kız reşit olduğu için belki pedofili denmez ama benim gözümde pedofilidir. O mesajlar zina suçudur. Sizi beğenmemesi ve hakaret etmesi psikolojik şiddettir. Boşanmak artık en doğru yok gibi

Sana etkili bir çözüm sunayım konu sahibi bir adam bul eşini arasın ben o kızın abisi veya babasıyım desin tehdit etsin bu mesajlar ne böyle seni üniversiteye rezil ederim bi daha kızı arama desin..
Bu biraz durdurur ama eşin şerefsiz belliki başka kızlara da yazacak ben sendeki mideyi anlayamadım.
Konu sahibesi mesajları ss alıp üniversiteye şikayet edebilir. Yüz kızartıcı bir suç bu. Belki kız mesaj atılmasını istemiyor bile veya hocasını açıkça reddederse dersten asla geçemeyeceğini düşünüyor. Her türlü mağdur ediliyor

Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demek 😡 akıl var mantık var
Trol değilseniz, üzücü. Bir işiniz varsa neden bu iğrençliğe katlanıyorsunuz? Benim ünide arkadaşımın evli hocayla ilişkisi vardı. İlişki derken referans almak için aşna fişne. Hoca 40 arkadaşım 20 yaşındaydı.

Back
X