- 13 Eylül 2022
- 5.127
- 23.032
- 468
- Konu Sahibi pembee sunumcu
Kocanız ergen değil, sadakatsiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O ergen değil, siz de annesi değilsiniz. Yetişkin bir erkek olduğunu kabul ederek onunla ilgili karar almalısınız.Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum
1. Ona ergenlik degil aldatma diyorlarMerhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Adı varda demek istemiyorum..Kocanizinki kirk yas ergenligi degil, baska bisey …
Kirkindan sonra azani tenesir pekler oooKocanizinki kirk yas ergenligi degil, baska bisey …
Ustura benden olsunBiraz seviyesiz olcak ama “ sabah programlarına çıkıp, seni tüm ülkeye; öğrencisine asılan adam diye rezil ederim. Twitter’da kendini tt bulursun. Kalıbının adamı ol, coluğu çocuğu rahat bırak, sapık mısın sen” diye son derece sert çıkışırım.
Millet çocuğa çoluğa yavşamaktan bıkmadı ya. Hepsinin çükünü tek tek kesecem valla.
Bu mesaja like attığı için 'ağam bizimle egleniyir diyorum.'Bence geniş yürekli ol eşini paylaşmaya razı ol çünkü adam her sene başka öğrencilerine yürüyecek neden çünkü ahlak yoksunu e sen de bosanamazsin çünkü seviyorsun susup görmezden geleceksin![]()
Evet öyleymiş kendisi üniversite de öğretim üyesi öğrenci olarak görüyormuş nasihat ediyormuş notlarını düzeltsin edebiyle davransın falan fistan işte![]()
Ergenlik degil canim bu azgınlık bu 20 yaş ya yuh artik benim başima gelse gercekten atarim evden
Konu sahibesi mesajları ss alıp üniversiteye şikayet edebilir. Yüz kızartıcı bir suç bu. Belki kız mesaj atılmasını istemiyor bile veya hocasını açıkça reddederse dersten asla geçemeyeceğini düşünüyor. Her türlü mağdur ediliyorSana etkili bir çözüm sunayım konu sahibi bir adam bul eşini arasın ben o kızın abisi veya babasıyım desin tehdit etsin bu mesajlar ne böyle seni üniversiteye rezil ederim bi daha kızı arama desin..
Bu biraz durdurur ama eşin şerefsiz belliki başka kızlara da yazacak ben sendeki mideyi anlayamadım.
Trol değilseniz, üzücü. Bir işiniz varsa neden bu iğrençliğe katlanıyorsunuz? Benim ünide arkadaşımın evli hocayla ilişkisi vardı. İlişki derken referans almak için aşna fişne. Hoca 40 arkadaşım 20 yaşındaydı.Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demekakıl var mantık var