Erkeklerde 40 yaş ergenliği 😓Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
40 yaş ergenligi değil bu.Adamin kendi karaktersizligi yani 41 yaşına girince de duzelmiycek her b.ka ergenlik demeyin şerefs.zlik daha doğru olur

Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demek 😡 akıl var mantık var
Abla yanlış anlama ama senin zeka seviyesi halis mi ? Dgdhshshss her yorumunda ben adamın tarafına biraz daha geçiyorum. Adam haklı boşanalım demekte

Amaannn trol hesap. Adı da pembe sunumcu ben düşmezdim böyle şeylere ama benim de zekam geriliyor güç geçtikçe sanırım

Öyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyim

Adam seni olabilecek en iğrenç şekillerden biriyle aldatıyor
Resmen bir çocuğa yavşıyor
Erkek milleti dediğin şey böyle bir şey değil bak benim evimde var bir tane on yıldır kimseye gözünün ucuyla baktığını görmedim, burada evli bir çok kadın var onların da gördüğünü düşünmüyorum. Erkek adam diye bir kavram vardır ahlak içerir, çoluğa çocuğa göz koymaz, eşini incitmez falan.....
Sen böyle yaşamak isteyebilirsin ama bu normal değil fark et diye yazıyorum. Öğrencisine yavşayan adamı bırak koca olarak tutmayı çükünden tavana asarım rezil herif. Yaptığı suç ve diz boyu ahlaksızlık rica ederim normalleştirmeyin ne demek ya erkek milletiymiş

Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demek 😡 akıl var mantık var
Şu cevabinla sahte bir konu açmış olduğunu netlestirdin bence..
Ayrıca kadın olduğun konusunda da endişelerim var şu saat itibariyle 🤷

Öyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyim
Üniversitede öğretim görevlisi adamın 'pembe sunumcu' eşi 😐😐😐
Adam 3 sene peşinizden kostuysa ve 10 yıllık evliyseniz adam üniversitede gorevliyken daha yeni başlayan 18lik saf citiri kandirmis heralde. Heralde sizden sıkılınca yine ayni performansı göstermek istemiştir.
Başka kadınlarla konuşan,size bagiran adama ergenlik demek Avrupa yakasındaki Rutkay aziz'in karısının adamı başkalarıyla basmasına 'capkinlik' demesi gibi bir şey bence.
İki çocuğunu o düşünmüyor, siz niye düşünüyorsunuz? Yol verin, mis gibi kamuda çalışan adam. Nafakanizi alırsınız iki çocuk için, evin arabanın yarısi sizin.karli bile cikarsiniz

Cok genc yasta arastirma gorevlisi kadrosu aldim valla ogrencilerin bazilari benden buyuktu ya da yasitti ama hic boyle yakin iliskiler kurmadim, numarami bile vermedim cunku neden vereyim? 😬

Gulmemeliyim. Gulmemeliyim. Ama ergenlik degil azginlik cok dogru 😂😂

Bu arada kendinden kucucuk resit olmamis kizlara kadin gozuyle bakip kendine es yapan erkeklerin degistigini hic gormedim. Konu sahibi 30 olmus esinin skalasindan

Cok genc yasta arastirma gorevlisi kadrosu aldim valla ogrencilerin bazilari benden buyuktu ya da yasitti ama hic boyle yakin iliskiler kurmadim, numarami bile vermedim cunku neden vereyim? 😬

Gulmemeliyim. Gulmemeliyim. Ama ergenlik degil azginlik cok dogru 😂😂

Bu arada kendinden kucucuk resit olmamis kizlara kadin gozuyle bakip kendine es yapan erkeklerin degistigini hic gormedim. Konu sahibi 30 olmus esinin skalasindan cikmis malesef.
Valla müge anlida gördüm adam 52 kiz 18 gercekten erkeklerden neftet ediyorum ya bizim kizlardada akil yok senden 30 yaş buyuk bir adama nasil sevgilim kocam diyebiliyorsun genclerin suyumu cikti töbe töbe ya

Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Engin Günaydın'ın andropoz diye bir dizisi vardı. Söyledikleriniz onu hatırlattı bana. Erkekler yaşlandıklarını kabul edemediklerinde kendilerinden genç kadınların ilgisini çekmek onlara da kendilerini genç hissettiriyor galiba. Bence destek almalı. Tabii sapık değilse.

Öğrenci reşit üniversite öğrencisi bence gayet naptığını bilen birisi
Hanımefendi sizin de 2 tane çocuğunuz var değil mi ? Siz çocuklarınız reşit olur olmaz öğretmenler ile mesajlaşsa çocuklarınıza bu yakıştırmayı hoş bulur musunuz ?

Sizin kocanız kim ki de gencecik sadece kız olan öğrencilere nasihat veriyor ? Niye erkek öğrencilere vermiyor ? Susayım dedim , ilerde evladım olacak yorum yapmamayım dedim ama , 40 yaşında eşşek kader herifin sizi aldatmasına siz ergenlik mi diyorsunuz ? Millet ergenliğini 25 yaşında bitirmiş oluyor. Sizin kocanız ergenliğini bile bitirmemiş bir öğrenciyi belki de tavlıyor.

Evet herkesin kocası değerlidir. Ama beni aldatan adam benden uzak olsun. Hayatınızı böyle mide bulandırıcı olayları düşünerek nasıl yaşayacaksınız ?

Allah aşkına salın iplerini kocanızın. Delil mi topluyorsunuz kanıt mı arıyorsunuz ne yapııyorsanız yapsın ve bu kişiyi boşayın.

Allah yardımcınız olsun. Yazdıklarıma kırılmayın. Siz Şuan içinde olduğunuz durumu göremiyorsunuz.

Bi de şöyle bir emoji kullanıyorsunuz.
Kocanız muhtemelen o yaştaki bir kızın duygusunu kullanan, kendini bu şekilde genç hissetmeye çalışan leş herifin teki.

Klasik kocişimin suçu minnak ama kızında suçu var vakası. 20 yaş kandırılmaya çok müsait bir yaş, kendi çocuklarınızı kocanızdan koruyun. Ne iğrenç biriyle evlisiniz hala kıza saydırmaya çalışıyorsunuz.
Valla evet adamda suç varda kızda kart horozla yazismasa iyiymis.20 yaşımı dusunuyorum da 40 yaşındaki hocam bana yazsaydı ortalığı yikardim kart zamparayi o üniversitede rezil ederdim.

Kırk yaş ergenligi ile alakası yok . Olayı "adamın elinde değil" gibi basitlestirmeyin.Ortami bulunca içindeki ortaya çıkmış ya da daha öncede varmış farketmemişsiniz.Ogrencisine yavşayan adam işte düpedüz .....

Bırakıcam deyince öğrenciyi dersten bırakacak sandım :D
Simdi öyle bir cümle kuruyor ki akıllara zarar..
"Yani evet,birlikteyiz ve bırakacağım" demek mi ?
Yahut bırakacağım diyerek devam etmesi azalta azalta bırakacağı anlamına mı geliyor anlamadım ki ben 🤔

Kaybetmeyin tabi canim Cunku mukemmel bir koca bulmussunuz aman diyeyim. Bence hemen gidip o kizi bulup sacini basini yolun. Kocami ayartmaya utanmiyor musun yelloz deyip saldirin. Sonra gelip kocanizin ayaklarini yikayin sirtina masaj yapin. Kirmizi donunuzu da giyip aksam ona kucuk minik surprizler yapin. (Kinayedir!) hey allam yaaaaaa!!!

Back
X