- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.812
- 798
- Konu Sahibi pembee sunumcu
40 yasla ilgili degil bence bu durum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40 yaş ergenligi değil bu.Adamin kendi karaktersizligi yani 41 yaşına girince de duzelmiycek her b.ka ergenlik demeyin şerefs.zlik daha doğru olurMerhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Abla yanlış anlama ama senin zeka seviyesi halis mi ? Dgdhshshss her yorumunda ben adamın tarafına biraz daha geçiyorum. Adam haklı boşanalım demekteValla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demekakıl var mantık var
Öyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyim
Şu cevabinla sahte bir konu açmış olduğunu netlestirdin bence..Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demekakıl var mantık var
Üniversitede öğretim görevlisi adamın 'pembe sunumcu' eşiÖyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyim
Cok genc yasta arastirma gorevlisi kadrosu aldim valla ogrencilerin bazilari benden buyuktu ya da yasitti ama hic boyle yakin iliskiler kurmadim, numarami bile vermedim cunku neden vereyim?
Gulmemeliyim. Gulmemeliyim. Ama ergenlik degil azginlik cok dogru
Bu arada kendinden kucucuk resit olmamis kizlara kadin gozuyle bakip kendine es yapan erkeklerin degistigini hic gormedim. Konu sahibi 30 olmus esinin skalasindan
Valla müge anlida gördüm adam 52 kiz 18 gercekten erkeklerden neftet ediyorum ya bizim kizlardada akil yok senden 30 yaş buyuk bir adama nasil sevgilim kocam diyebiliyorsun genclerin suyumu cikti töbe töbe yaCok genc yasta arastirma gorevlisi kadrosu aldim valla ogrencilerin bazilari benden buyuktu ya da yasitti ama hic boyle yakin iliskiler kurmadim, numarami bile vermedim cunku neden vereyim?
Gulmemeliyim. Gulmemeliyim. Ama ergenlik degil azginlik cok dogru
Bu arada kendinden kucucuk resit olmamis kizlara kadin gozuyle bakip kendine es yapan erkeklerin degistigini hic gormedim. Konu sahibi 30 olmus esinin skalasindan cikmis malesef.
Engin Günaydın'ın andropoz diye bir dizisi vardı. Söyledikleriniz onu hatırlattı bana. Erkekler yaşlandıklarını kabul edemediklerinde kendilerinden genç kadınların ilgisini çekmek onlara da kendilerini genç hissettiriyor galiba. Bence destek almalı. Tabii sapık değilse.Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Hanımefendi sizin de 2 tane çocuğunuz var değil mi ? Siz çocuklarınız reşit olur olmaz öğretmenler ile mesajlaşsa çocuklarınıza bu yakıştırmayı hoş bulur musunuz ?Öğrenci reşit üniversite öğrencisi bence gayet naptığını bilen birisi
Bırakıcam deyince öğrenciyi dersten bırakacak sandımYavrum,alkol mu bu ?
Sigara mi ?
Bırakacağım deyince ; adam sanki müptelası olmuş gibi anlatıyorsun..
Konu böyle olunca uydurmasmis gibi kokuyor..![]()
Valla evet adamda suç varda kızda kart horozla yazismasa iyiymis.20 yaşımı dusunuyorum da 40 yaşındaki hocam bana yazsaydı ortalığı yikardim kart zamparayi o üniversitede rezil ederdim.Bi de şöyle bir emoji kullanıyorsunuz.
Kocanız muhtemelen o yaştaki bir kızın duygusunu kullanan, kendini bu şekilde genç hissetmeye çalışan leş herifin teki.
Klasik kocişimin suçu minnak ama kızında suçu var vakası. 20 yaş kandırılmaya çok müsait bir yaş, kendi çocuklarınızı kocanızdan koruyun. Ne iğrenç biriyle evlisiniz hala kıza saydırmaya çalışıyorsunuz.
Kırk yaş ergenligi ile alakası yok . Olayı "adamın elinde değil" gibi basitlestirmeyin.Ortami bulunca içindeki ortaya çıkmış ya da daha öncede varmış farketmemişsiniz.Ogrencisine yavşayan adam işte düpedüz .....Öyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyim
Simdi öyle bir cümle kuruyor ki akıllara zarar..Bırakıcam deyince öğrenciyi dersten bırakacak sandım![]()
Bizimkiler geçim derdinden bir hâl oldu,40 yaş ergenligi bile zenginlereBenim kocanın ergenliği hafif geçiyor demek ki. 42 yaşında ama hiç böyle şeylere sarmadı![]()
Kaybetmeyin tabi canim Cunku mukemmel bir koca bulmussunuz aman diyeyim. Bence hemen gidip o kizi bulup sacini basini yolun. Kocami ayartmaya utanmiyor musun yelloz deyip saldirin. Sonra gelip kocanizin ayaklarini yikayin sirtina masaj yapin. Kirmizi donunuzu da giyip aksam ona kucuk minik surprizler yapin. (Kinayedir!) hey allam yaaaaaa!!!Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.