Erkeklerde 40 yaş ergenliği 😓Evliliğimi nasıl kurtarabilirim?

Öğrenci reşit üniversite öğrencisi bence gayet naptığını bilen birisi
o gider başkası gelir,ama yanınızdaki adam aynı adam.
yani başkalarında aramayın suçu,size sadakat borcu olan eşiniz

2 çocuğum var eşimi de seviyorum kaybetmek istemiyorum neresi yanlış bunun😏 her iki taraf suçlu kız da eşim de benim amacım eşimi nasıl geri getirebilirim?

Eşin suçlu yüzde 99 kızın cocukları eşi ve verdiği bir sadakat sözü yok kimseye ama eşinin var.

Seni istemiyor adam neden anlamıyorsun? Büyü ile mi getireceksin? Ki kim büyüyle birini getirtirmiş, nasıl bir tavsiye istiyorsun anlamadım

Napabilirim nasıl onu yola getirmeliyim?
adam koskoca hoca. yola getirilecek doğurduğunuz çocuk değil. hem zorunuza gitmiyor mu yola getirilen ite kaka “kurtarılmaya “ ihtiyaç duyulan evliliğin içinde olmak ? Çok yorucu değil mi ?
Ne yaparsanız yapın adamın sizde gönlü yoksa maalesef

Valla bence kız da bir o kadar suçlu evli olduğunu bile bile kendinden 20 yaş büyük öğretmene cilve yapmak ne demek 😡 akıl var mantık var

20 yas daha manipulasyona acik bir yastir. Esiniz pozisyonunu kullanarak ögrencisine yürüyen bir sapik aslinda. Sizden bosanmak istemesi tesadüf mü sizce? Degil. Adamin ki ergenlik degil düpedüz serefsizlik. Siz kaybetmemeye ugrasin, o sizi aldatmaktan vazgecmez ama. En fazla ikinci kadin pozisyona sokar

Hayır tabiki ama iki çocuğumuz var neden pes edim hemen 😏mesela kızla konuşmak aklımdan geçmiyor değil ya da biraz bekleyip yaptığının yanlış olup farkına varmasını

Pes emek ne? Güreş mi yapıyorsun da pes edeceksin? Adam istemiyor seni is te mi yor ?

Pesi geç diskalifiye olmuşsun eşin başka biriyle maça çıkmış, do you understand me?

İyi de benin ablamadığım benim neyim eksik yaşça ondan küçüğüm öyle bakımsızda değilim biraz kilo var o da doğumdan malum

Sizin eksiginiz yok. Esinizin hedef kitlesi 17-22 gozu acilmamis, kolay kandirilabilinir yas grubu. Siz artik o yas grubunun disindasiniz. Kocaniz bir sapik

İyi de benin ablamadığım benim neyim eksik yaşça ondan küçüğüm öyle bakımsızda değilim biraz kilo var o da doğumdan malum

Yaşı küçük diye koca aldatmayacak olsa her kadın kendiden yaşça büyük adam alır Gül gibi geçinir herkes, ya da tam tersi küçük adam alan sürekli boynuz yer.

Yaşla değil karakterle alakalı, aldatacak şerefsizlikteki biri aaa eşim genç aldatmıyım demez özetle, yüz bulduğu an çat çat aldatır şekil a da göründüğü gibi

Sizin eksiginiz yok. Esinizin hedef kitlesi 17-22 gozu acilmamis, kolay kandirilabilinir yas grubu. Siz artik o yas grubunun disindasiniz. Kocaniz bir sapik

Acun da böyle 20 de sevgili oluyor 30 olunca tekrar 20 lik kızlara gidiyor 3 turdur, acun a özeniyor kocası demek ki

Merhaba hanımlar. 10 yıllık evliyim. 2 çocuğum var. Eşim 40 yaşına yeni girdi ben ondan 9 yaş küçüğüm. Bir süredir ergen davranışlarda bulunuyor kendine aşırı özen gösterme, beni beğenmeme, hakaret, başka kadınları beğenme kendinden 20 yaş küçük birisiyle mesajlaşıyor görüşüyor öğrencisi. gizlice baktım farkettim ama kendisi inkar ediyordu. Çok üstüne gidince yazışmaların kendi gözlerimle gördüğümü söyleyince evet dedi ama sadece ögrencim olarak görüyorum dedi bırakıcam dedi ama farkettim ki hala devam ediyor. Nolur yardım edin bu dönemle nasıl baş edilir eşimi kaybetmek istemiyorum.
Biz kadinlar bazen o kadar saf oluyoruz ki... eşinizin davranişi 40 yaş ergenligi degil. Eşinizin o yaşda daha bi akli başinda, daha bi ailesine düşkün olmasi gerekir. Size hakaret, begenmeme ve başkalarini begenme. Bunun başka adi yok ki. Eşinizin gozu gerçekten ergen dediginiz, kandirilmaya musait ve hemen tatli soze kanan kizlarda. Eşiniz evli olduğu halde genç kizlara, kendi ogrencisine goz diken, başkalarini hayatina aldigi için helal eşini begenmeyen biri. Ama anladigim kadariyla eşinizin yaşini ergenlik diyerek eşinizi aklama, kiza ise evli bir adama yazdi diyerek onu karalayarak kendinizi sakinleştirmeye çaliştiriyorsunuz. Eşinizi karşiniza koyar yaptiklarindan vazgeçtirirseniz ve o da tekrarlamazsa şayet ilişkiyi kurtarmak için ikinci bir çabayi gostere bilirsiniz. Ki niyeti bozan insanda işe yaramasi biraz güç

Hayır tabiki ama iki çocuğumuz var neden pes edim hemen 😏mesela kızla konuşmak aklımdan geçmiyor değil ya da biraz bekleyip yaptığının yanlış olup farkına varmasını
Ablacım kaç tanesi ile konuşacaksın? Okulda kız çok.

Öyle derler ya erkekler 40 yaşında şöyle böyle olabiliyor be bilim bende bilmiyorum kendimi mi avutuyorum onu da bilmiyorum ama 2 çocuğum var evliliğimi kurtarmak istiyorum eşim zamanında 3 sene peşimden koştu ona göre ben çok genç ve güzelim de çok şükür ama erkek milleti işte ne diyim
Andropoz o bre, 40 yas da olmaz ama, bu da genc adami mezara soktu simdiden 😐

Back
X