Erkeklerde cilvenin yeri???

önce cilveyi bi tanımlasak

çocuksu şımarık konuşmalar?
seksi kıyafetler?
tanıdıkların içinde fiziksel temas/aşk sözcükleri?
sokakta öpmek/sarılmak?
dışarıda seksi bakışlar?
yatakta kötü konuşmak?

bunların çoğu olmadan cilve olmaz bence.

mesela sadece eşiyle başbaşayken bunları yapan da cilveli olmaz. cilve kişiye has bir şeydir sadece yatak odasına saklayamaz bence. uzaktan gördüğünde giyimi kuşamı makyajıyla gülüşüyle bile kişi ben cilveliyim diyendir.

o yüzden cilveli olmamakla odun olmayı ayrı kefeye koymak lazım. sevgilini/eşini herhangi bir şekilde öpmüyorsan odunsundur. cilvesiz değil. cilve başka bir şey. öpmek cilve olamaz.

cilve şart değildir. sıcaklık kafiidir. odun=soğukluk.

oyleyseee beennn napıcaam kızlar taktık verın sız nasıl cılve yapıyorsunuzz :)
bence de iş taktik işi değil,yapı meselesi
mesela ben kedi gibi,sokulgan bi insanımdır-bin kişiden ders de alsam sevdiğim insana soğuk davranamam.İftar çadırı kuyruğunda sevgilisinin dudağına yapışmış bi insanım deyim,sen anla gerisini
Hem herkesin cilveli kadın istediğini de nereden çıkarttın, ciddi ve daha oturaklı bir kadınla birlikte olmak isteyen tonlarca erkek vardır

sevgilisini öpmüyorsa o kadın odun da değil robot gibin, lezbiyen gibin bi seydir

ama yatakta kötü konusmak, cocuksu konusmalar, tanıdıklar içinde abartı bir ilgi gösterisi şıklarını elersek ben tamamım

Ben tam aksini düşünüyorum bende cilve yoksunu bir insanım ama şimdiye kadar hiç kaybettiğimi düşünmedim aksine bu durum erkeklerin daha çok dikkatini çekiyor yada ben hayatımda hep bunu yaşadım duygusal anlamda yaklaşmasalar bile saygı duyuyorlar ağır başlı kadınlara, konuşmaları esprileri bile ona göre oluyor yani böyle olmak aksine daha hoşlarına gidiyor bence illaki işve cilve seven erkek vardır ama kendi adıma konuşayım ben hiç rastlamadım

testyourself.tr.msn.com/test/cilveli/Start.aspx

sorular ne alaka bende anlamadım

zaten cilveli olduğumu biliyordum da bu kadarını bilmiyordum

Cilveli
Yakıyorsunuz ortalığı. Öyle güzel oyunlarınız var ki, elinize düşenin iflahı kesiliyor. Önce gözlerinizde başlıyor her şey, ilk cümlelerinizden kadınlık akıyor adeta. Satır aralarınızda bile oyunlar, oyuncuklar var. Sonradan öğrenilmiş değil, genetik kodlarınızdan devşirilmiş bu özellik. Elinizde değil, istemeseniz de oluyor. Kimi zaman insanlara aslında istemediğiniz işaretler veriyorsunuz bu yüzden, kendilerinden hoşlandığınızı zannediyorlar. Başınıza iş açılıyor. Ama siz kadınlığın o gizemli yolunun bütün inceliklerini biliyor, o yolda salına salına yürüyorsunuz

aaa vallahi aynı ben

Hikmetli
Sizin sırrınız barındırdığınız hikmette. Daha küçük yaştan bu yana konuşmaya başladığınızda herkes susuyordu. Ailenin en güvenilir bireyiydiniz. Muhakeme yeteneğiniz o kadar yerindeydi ki beş yaşınızdayken bile anneniz, babanız size akıl danışıyorlardı. Bu özelliğiniz büyüdüğünüzde çekiciliğinizin vazgeçilmez bir parçası oldu. Önce saygı uyandırıyor, cesareti olan erkeği de sonsuza kadar kendinize bağlıyorsunuz. Kazara ayrılsanız bile dostluğunuza ihtiyaç duyuyorlar. Çünkü siz -sadece siz onlara değer verdiğiniz için bile olsa- insanlara kendilerini değerli hissettiriyorsunuz.

O degil de temizlik malzemesi ne alaka onu cözemedim. Zaten bilimsel olmamasını bosverin diyor, yani totomuzdan uydurduk siz de yediniz diyor bildiginiz

temzlik malzemesi sorulmus pratik zekalı mısın değil misn diye:) cilveli kadın zeki olur entrikacı olur biraz ya elinden her türlü ev işi de gelir hani ondan bence

Bence içinde varsa dışa çıkarmaya da çekiniyor olabilirsin. Öğrenilmez ki yani doğaçlama yapılır.
Ne bileyim ben de çok şirinlikler yaparım, gün içinde bazı tür mesajlar atarım, mıncıklarım orasını burasını, bazı esprili şeyler ima ederim filan filan

Yani 1 hafta öncesine kadar yapıyodum küsene kadar ben kavgaları nasıl cilveyle bertaraf ettiğinize anlam veremiyorum bayanlar. Ben sinirliysem öküz gibi olurum. Bağırır, çağırırım, alttan alayım, tatlı dille olsun mümkün değil bunlar. Ha bi de tehdit ederim, eşim de nefret ediyor, neyse öyle ya

temzlik malzemesi sorulmus pratik zekalı mısın değil misn diye:) cilveli kadın zeki olur entrikacı olur biraz ya elinden her türlü ev işi de gelir hani ondan bence

dedgnz gbı bnde entrıkacyım oyuncuyumm bakıslarımla etkılıyorum dye dusuuyorumm ama bı sorun var ıstemedgım erkekler etkılenyorr..kırk yılın bası bırınden etkılenyorumm ama onu etkıleyemıyorumm....

cilve mi o nedir??? şaka bi yana bende cilveli miyim bilmem cilveli cilveli güleriz de gerisi yok yani bu cilve mi oluyor çunku bende baska numara yokta :)))

Cilvenin yerine göre değişir. Yatak odasında cilvelenen kadından her erkek hoşlanır ( Galiba ) ... AMA sokakta dışarda kocasına bile cilvelense kadın hoşa gitmeyebilir

Sokak ortasında cilvelensen başka bişey diyebilirler tabiki, eşim de sokak ortasında yapsam hoşlanmaz kızabilir. Ama evde farklı.... Hoşuna gider, ama şimdi bazıları cilveleşmeyi çocuklaşmakla karıştırıyorlar, hiç de sempatik olmuyor... Cilveleşmek tatlı tatlı konuşmak koklaşmak, minik öpücükler olabilir.

Tabiii katılıyorum. Cilveleşmeyi bazıları çocuklaşmak anlıyorlar. Halbuki cilve biraz baştan çıkarıcı, biraz iç gıcıklayıcı biraz erotik olmalıdır. Cilve yapmayı bilmeyen arkadaşlar ondan sonra kocalarına .....rno izliyor diye kızıyorlar... Hiç hakları yok bence.

bende tıpkı senin gibiydim hiç anlamazdım öyle şeylerden hatta ailemle bile öyle durmadan öpüşmezdim sevmezdim ama evlenince öyle olmuyo bide sevdiğin bi adam olunca elinde olmadan yapıyosun zaten. Öyle erkek arkadaşına yapabileceğini pek sanmıyorum çünkü daha samimiyet o kadar ilerlememiş olabiliyor çekiniyosundur ben nişanlıyken bile yapamıyodum evlenince değiştim anca :))

ne alaka?
cilve yapı meselesi.. kadında bu yoksa kocası ..... izlerse haklı mı olcak yani..
o zaman göğsü küçük olan kadının kocası da büyük göğüslü kadına baksın sizin mantığınıza göre..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…