- 6 Ocak 2012
- 10.357
- 9.246
- 198
bence de iş taktik işi değil,yapı meselesioyleyseee beennn napıcaam kızlar taktık verın sız nasıl cılve yapıyorsunuzz :)
önce cilveyi bi tanımlasak
çocuksu şımarık konuşmalar?
seksi kıyafetler?
tanıdıkların içinde fiziksel temas/aşk sözcükleri?
sokakta öpmek/sarılmak?
dışarıda seksi bakışlar?
yatakta kötü konuşmak?
bunların çoğu olmadan cilve olmaz bence.
mesela sadece eşiyle başbaşayken bunları yapan da cilveli olmaz. cilve kişiye has bir şeydir sadece yatak odasına saklayamaz bence.uzaktan gördüğünde giyimi kuşamı makyajıyla gülüşüyle bile kişi ben cilveliyim diyendir.
o yüzden cilveli olmamakla odun olmayı ayrı kefeye koymak lazım. sevgilini/eşini herhangi bir şekilde öpmüyorsan odunsundur. cilvesiz değil. cilve başka bir şey. öpmek cilve olamaz.
cilve şart değildir. sıcaklık kafiidir. odun=soğukluk.
sizce erkekler cilveye ne kadar onem verırr..ben hıc bı zaman cılvelı bı kız olamadımm,bu yuzden cok sey kaybettgımı dusunuyorumm..sokakta ya da dsardayken gdıp yanagına bır opucuk kondrmadımm yanıı anlayacagınız bu konuda braz odunum..arkadaslarım ve bı cok erkekten ogrendgım kadarylaa bu yapmadgım yapamadıgım seyler cok sey kaybettrıyorr...
temzlik malzemesi sorulmus pratik zekalı mısın değil misn diye:) cilveli kadın zeki olur entrikacı olur biraz ya elinden her türlü ev işi de gelir hani ondan bence
temzlik malzemesi sorulmus pratik zekalı mısın değil misn diye:) cilveli kadın zeki olur entrikacı olur biraz ya elinden her türlü ev işi de gelir hani ondan bence
Tabiii katılıyorum. Cilveleşmeyi bazıları çocuklaşmak anlıyorlar. Halbuki cilve biraz baştan çıkarıcı, biraz iç gıcıklayıcı biraz erotik olmalıdır. Cilve yapmayı bilmeyen arkadaşlar ondan sonra kocalarına .....rno izliyor diye kızıyorlar... Hiç hakları yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?