ayy beni öldürsen yapamam ..ben aşkım bebeğim gibi kelimeler bile kullanamam kaldı ki böyle cilveler yapcem cıxx hiç bana göre değil
bilemeyeceğim gerçekten yani ben yapamam yaparken bile gülerim. eşim desen yerlere yatar gülmekten.. yani gülmekten o işe sıra bile gelmez..
cilve yapıyorum değil de komiklik yapıyorum zanneder
ayy beni öldürsen yapamam ..ben aşkım bebeğim gibi kelimeler bile kullanamam kaldı ki böyle cilveler yapcem cıxx hiç bana göre değil
aaaaaaaaaaa de ama
daha ıslak tişört hikayesi var
erkeğe ve kadına gore değişir bu cılve olayı tatlım..
ben dısarda cok hanımefendı agır baslı bır kadınımdır ama evde benı durdurabılene askolsun...
öperim sarılırım mıncıklarım hatta bazen eşim sıkılır kuduruklugumdan, sonra soyledıgım sozlerle gozlerı yıne parlar, uyut su kızı artık aaa der
ama oyle cocuk gıbı konusan bı tıp degılımdir, gıcık oluyorum oyle tıplere.
kadın olucaksın, seksi olucaksın, bıseyler soylerken sesının tonunu bıle ayarlayacaksın.. bakıslar çooo onemli, isterik bakıcaksın adama. herkes sevıldıgını ve karsı tarafın onu istedigini arzuladıgını bılmek ıster. ınsanın ruhu gururu oksanır öyle hisssettiginde.
!!!!! tabi evlen oyle yap bu dedıklerımı sekerım, sonra hamıleyım napcam dıye konu acıolar fıttırıyorum!!!!
cocuk uyuyor ama yaaa, kahkaha attım
bdv geyik topiğine dönmüş kızlarrr
dikkat edin mune yakalamasın sizii
sohbetinizin sonunakoyun lütfenn
mune kim kuzu?:44:
administrator abla:18::18::18::18::18:
sizce erkekler cilveye ne kadar onem verırr..ben hıc bı zaman cılvelı bı kız olamadımm,bu yuzden cok sey kaybettgımı dusunuyorumm..sokakta ya da dsardayken gdıp yanagına bır opucuk kondrmadımm yanıı anlayacagınız bu konuda braz odunum..arkadaslarım ve bı cok erkekten ogrendgım kadarylaa bu yapmadgım yapamadıgım seyler cok sey kaybettrıyorr...
canım cilve kdr önemli bişey yok desem yeter li mi snn için??? benim cilveli olduğumu söylerler hep..çok güzel falan değilimdir ama sevgilim sırf bu yüzden kıskançlık krizlerine girer.bakışların hareketlerin duruşun onu etkilemeli önemli bişey bnce.çirkin bayanlaırn ynnda yakışklı erkekler oluyo ya hani işte bu cilvenin sayesnde oluyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?