Erkeklerde de varmış Adet Dönemi Sendromu :S:S:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi acilikiz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ay ne alaka ya...
Bence başka bişi anlatmış siz anlamamışsınız.
E doğal olarak biz de anlayamadık böylece.

ya kendisi biraz gel git akıllı kızlar. Yani böle bazı zamanlarda dünya yıkılsa umrunda olmuyo kaldıki ben mi olucam. Yine böyle bir zamandayız. Şu aralar çok yoğun ilgi alaka bekliyo benden. Kendisi çok erken gidiyo işe ve çok yoğun bir iş temposu var. Sabahları tlfnunun alarmını kurar ama o da bi kere çalıyomuş en fazla hep benden uyandırmamı rica eder. Bende kaldırırım. Bir gün kaldırmadım o günde baya trip attı bana :) Dediğim gibi geçen seferki ayrılığımızda da böyle bir zamana denk gelmiştik. O ayrılığımızda yaşadığı stresin verdiği düşüncesizlikle hemen aniden ayrılma kararı almıştı sanırım bu sefer onu gerçekleştirmek istemiyor

ya kendisi biraz gel git akıllı kızlar. Yani böle bazı zamanlarda dünya yıkılsa umrunda olmuyo kaldıki ben mi olucam. Yine böyle bir zamandayız. Şu aralar çok yoğun ilgi alaka bekliyo benden. Kendisi çok erken gidiyo işe ve çok yoğun bir iş temposu var. Sabahları tlfnunun alarmını kurar ama o da bi kere çalıyomuş en fazla hep benden uyandırmamı rica eder. Bende kaldırırım. Bir gün kaldırmadım o günde baya trip attı bana :) Dediğim gibi geçen seferki ayrılığımızda da böyle bir zamana denk gelmiştik. O ayrılığımızda yaşadığı stresin verdiği düşüncesizlikle hemen aniden ayrılma kararı almıştı sanırım bu sefer onu gerçekleştirmek istemiyor

adet dönemi deilde stresli oldugu sıkıntılı zamanlarını o sekilde yorumlamıs galiba. bazen benim eşimde sehir dısında görev yaparken ara ara böyle olurdu. Ankaraya tayini olunca gitti sıkıntıları.

başlığı okuyunca amanın bunudamı icad ettiler dedim ama önemli bişey değilmiş:roflol::roflol:
sana bahane uydurmaya çalışmış ama becerememiş canım ya

acayip sıkmıs yaaaa.öyle şey olmaz ki ne zırvalamıs..cok sacmaa depresyonda olabilir,psikolojik sorunu olabilir ama böyle de atılmaz mı kardeşimm..yok artık hem seiyo hem uzak durmak istiyooo..vardır bunun altında bir şey....ya seni kıramıyoooooo bekle ve gör gercegi....

bekliyorum cnm inş çok fazla acıtmaz canımı o gerçek

hiç gülecegım yoktu..

benım tanıdıgım hıc bır erkekte boyle bır sendrom oldugunu sanmıyorum..

çoğu yoruma katılmıyorum, her insan belirli periyotlarda sorunlar sıkıntılar yaşar bunun cinslede alakası yok.

siz sevgilinize adet günümdeyim ondan sıkılıyorum, sorunlar yaşıyorum, sinirliyim şöyle deseniz

size

haha çok komiksin,

bende yedim,

ne alaka ya

hiç güleceğim yoktu

bana bahane uydurmaya çalışma

yalancı

dese sanırım normal karşılarsınız.. yaptığınız yorumlara göre.

Empati yapmadan düzmantık yazılan herşey her zaman yanlış yorumlanır..

her insanın kendini huzursuz hissettiği dönemler vardır bizim adet dönemlerimizdeki ruh halimiz hormonel değişimlerden kaynaklanıyor tabiki adet dönemi diyemeyiz buna ama erkeklerdede bu tip sendromlar olduğu doğru her erkekte bu olacak diye bir kaide yok ama sanırım sevgilin biraz hassas bir insan ki böyle fazla etkileniyor CADIARZU

burdaki yorumlara bakarak seni kandırdığını düşünme çünkü sevgilini en iyi sen tanıyorsun canım:teselli:

yeni bir yedek kulubesi vakası diyorum, bu sefer yanlış tahmin olmuştur umarım.

''Senden sıkıldım ama ya açıkta kalırsam ileride,sen köşede dur,ben açılayım engin denizlere.Nefesim tıkandığında gelir,son nefesimi verirken bir suyunu içerim''
Mütercim tercüman Dilarem,456 dilde palavracı sevgililerin ne dediği itinayla tercüme edilirbuyrunnnnnnnnn
:delphin:

Erkeklerin böyle stresli durumlarında mağaralarına çekilirler die garip bi deyimimiz var. Onlar mağaralarına çekilrken rahatsız edilmek istemezler. Bu da öyle bi sorun problemi yani.. İyileşince geçer..yerimseniben

benim eşimde de var adet öncesi sendromu, ama nasıl?
eşime üç beş gün sonra regli olcam galiba diyorum
eyvah olmaz deyip birden çöküntüye uğruyor
ben regli önecsi biraz gergin olurum da
kaydirigubbakcemile3

benimki ben demeden anlıyor adet dönemime giricemi ama genede hafiften çıtlatmam gerek bana bulaşma diye. Neyseki geçti benimkinin bu dönemi geçti hemde vodafone sayesinde kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Dün sabah vodafone unun şebekesi yoktu bizim burda sabah uyandırcaktım benimkini ana bi baktım şebeke yok :oklava: :oklava: :oklava: 1 saat bekledim gelmedi. Tuttum müşteri hizmetlerini aradaım yaklaşık 5 defa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Artık bıkmışlar sanırım benden hemen açtılar şebekeyi geri. Bi baktım telefona msj üstüne msj geliyo kaydirigubbakcemile3 Benimki deli olmuş çıldırmış ayy çok güzeldi. Dün öyle güzel davrandıki bana. Bugünde gene atıştık ama olsun dün iyi oldu.

senin erkek arkadaşın içe dönüktür belki
duygusal dalgalanmalar yaşadığı zaman kızların adet dönemindeki davranışları sergiliyodur
Allah sabır versin cnm sana :)

saol cnm yaa ama bi huyu var beni deli ediyo bunu nasıl yeneceğimi bilmiyorum. Kendisi benden şüphelendiği zaman benden bi çok kere açıklama bekliyo açıklıyorum yetmiyo 3 ya da 5 kere daha açıklama yaptırıyo. Ama ben şüphelenince kendisi bana en fazla 2 kere açıklama yapıyo. Üstelik bu hareketi son 1 haftada gelişti önceden hep açıklardı şimdi geçmiş karakterim böyle demekki diyo. Hay allahım nerden okudu şu astroloji yazısını bilmiyorum ki

öyle şeymi olur naniknanik
hiç çekemem kasvetli erkeği delikafadulden

Back
X