evet artık banada bahane gibi geliyor bejn kafayı yemek üzereyim kızlar nolur yardım edin bana gerçekten çıldırcam mafoldumben mafoldumben mafoldumben Bana herşeyde baskı yapıyor. Herşeyde şüpheci yaklaşıyor. Çok seviyorum onu çekemiyorum artık. Çok zor durumdayım. Dışarıya hep annemle çıkarım ama onsuz çıksam nolur ki söyleyin bana ya? Çok afedersiniz ben namussuz bir insan da değilim. Yolda giderken başımı bi kere kaldırıp erkeklerin yüzüne bakmışlığım yok. Ama O LANET OLSASICA BANA İNANMIYO KIZLAR İNANMIYO. Y söyleyin lütfen sizin telefonunuzun şebeke arızası yüzünden hiç çekmediği olmadımı? Üstelik sabah 5 ve 7 arası. ADAMLAR NERDEN BİLSİN BENİMKİNİN O SAATTE İŞE GİTTİĞİNİ VE BENİMNDE ONU UYANDIRDIĞIMI? Bunun açıklamasını yaptım inanmaz, bugün dışarı çıkıyorum diye haber veririm inanmaz açar tlfunu yok annen yok yanında yok bilmem ne LAN OLSA NE OLMASA NE BEN OROSPUMUYUM KIZLAR YA mafoldumben mafoldumben mafoldumben TLFNU KAPATTIM Bİ ABİMİ Bİ EVİ ARAYIP DURUYO. BENDE ABİSİYLE KONUŞUCAM OLMUYO BÖYLE ALSIN KARDEŞİNİ KARŞISINA TERBİYESİNİ VERİSİN İNTİHAR ETME DÜZEYİNE GETİRDİ BENİ BIKTIM ARTIK YAA