Erkeklerde itici bulduğunuz detaylar :)))

her kızı tavlarım havasında yürüyen erkeklere sinir oluyorum..tepesine bi kuş sıçsa diyorum o an amma olur haaa

O halleriyle bile yeterince komik oluyorlar zaten Ha kuşta görevini yapsa taclandırmış olur havasını

Sevgilisiyle arasında gecenleri gidip arkadas ortamında felan anlatması...! kırıcaksın agzını yuzunu

Sigaradan yada çay kahveden simsiyah olan dişler. Tabi bide sigara kokusunun üzerine sinmesi.

Ay kizlar koptumm yaaa

butun kizlar pesinde kosuyomus herkes asikmis gibi hava atmaya calisan ukala erkekler cok iticii

bakimsiz
asiri zayif
çenesi düşük
cimri
öküz gibi bakip laf atan
kufur eden erkeklerde cok gicik ben galiba erkeklerden nefret ediyorum

Saçını başını özene bözene dikmesi.
Modayı yakından takip edip alışverişte saatler harcaması
Herhangi bir bayanın yanında küfürlü konuşması.
Olduğundan zengin göstermeye çalışması.
Reddedilince ileri geri konuşması
Kadınların peşine sülük gibi yapışması yoktan anlamaması.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar =)

cimri olması
küsüp durması trip atması
ev kuşu olması
tembel olması çalışmayı sevmemesi
centilmen olmaması
....
daha sayayım mıııııı

Siyah çizgili takım içine, siyah gömlek ve altına sivri burun yumurta topuk giyip "sedat pekerin yeğeniyim" tipinde ağır abi takılan kalın sesliler...
Kısa kollu gömlek giyince ya da kumsalda bile olsa rahatlıkla koltukaltını gösterebilenler..
V yaka bluz giyenler ya da gömleğinin düğmeleri göbeğine kadar açık olanlar..
Altın zincir, altın saat, serçe parmakta taşlı yüzük, bileklik yerine tesbih ve gözlüğü alnına takanlar..
Son model telefonu ile birlikte, (içi boş) pahalı sigara paketini ve arabasının anahtarını birlikte tutan ve oturunca onları masaya yayarak sergileyen sonradan bile görememişler..!!
:113:

Son düzenleme:
Daraltılmış (dar paça) gibi olan eşofmanın altına kundura ayakkabı giyilmesi

en kıl olduğum erkek.. yanından yürüyerek geçen kadının önce yüzüne sonra dönüp poposuna bakan yaratıklardır.. ve bunu genci yaşlısı yapar, eğer bu hayvanlık benim karşımda yapılırsa.. o zaman nutkum çözülür ve istemeyerek GERİZEKALI diye birşey çıkar ağzımdan.. ulan kadın dediğin g*tten ibaret degilki, gel bunu ulkemizdeki hanzolara anlat..

Son düzenleme:
inatçı olan, yanlış oldugunu bile bile hala iddiasını savunup bunda ısrar eden erkekler beni deli eder.

sanırım kinlenmişim ama kendim titiz bi insan olduğumdan hep temizlikle ilgili yani kokuya hassasiyetim var napıcam evlenince bilmiyorum sonuçta her erkek temiz olmuyor yani:120::89:

İnşallah sanada tam tersin biri denk gelmez. Bana öyle oldu da

bacak üstüne bacak atan erkekler iticidir

elimi sallasam elisi mantigi ile her kizla cikip, sonra evlenmek icin hic sevgilisi olmamis birisini arayan erkekler ^^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…