Erkeklerdeki Kapris Nereye Kadar Çekilir

HanimKelesimiGetir

SüperAnneAnne
Pro Üye
20 Mart 2008
141.908
213.807
1.423
60
Erkekte artık son derece güzel bir şekilde kapris yapıyor ve biz kadınlarıda çileden çıkartıyorlar.

Kadın da yapıyor ama bir süre sonra bizler daha çabuk yumuşamaya başlıyoruz,erkekte nedense daha geç oluyor bu.

Hanımlar gelin paylaşalım bunu sizlerde böylemi acaba.a.s.

arkadasımın dediği bi laf var hala aklıma geldikçe gülerim.. " erkeklerin hepsi yoltulmamış odun" der . harbi öyle çoğuu:)))) yani ben anlamıyorum üzerlerine çok gidersn ilgilenirsn boş bırakmassın ( üzerime çok titriyosun soğutuyosn kendini derler) ki buna şahit oldum ben . ilgilenmessende neden soğuksun derler:))

zaten bayanlar hemen yumuşar deidğn gibi . iki güzel söz söylese erir biter çoğumuz
biz onları pohpohlasak şirinlik yapsakk fayda etmes kalas kalastır

kesınlıkle katılıyorum ben.. erkegın kaprısı hıc cekılmıyo ya... ugrasırım ugrasırım bakıyom hala kaprıs mı ayarayıp sormam sonra o mecburen arar...:jeyyar:

aynen ben de sımdı onu düşünüyordum
erkeklerde bı kaprıs oldu mu bı ınat gecmıyo bır mıyor,
hadı bız yumusuyoruz tamam dıyoruz en sonunda yok bunlarda oyle bır sey ıyyy cekılmıyor kaprıss yaa

ah ahh en sinirlisi bende kızlar sormayınn erkekler bir süre sonra duyguu körlüğü yasıyolarrr hersey değişiyoo

evet kalaslaşıyorlar yada duvarlaşıyorlar.vurdumduymaz oluyorlar.
bır hata yaptıysan hiç unutmuyorlar.
onlar umursamıyorlarda bızım kadar belkıde duygusal düşünmediklerinden kaynaklanıyor bu durum.hayata mantıklı yaklaşıyorlar.

ay evet ya biraz duygsal hareket etseler iyi olucak..

çok ilgileniyosun bunalttın oluyo..

az ilgileniyosun ilgisiz oluyo zor iş valla...

çekemem öyle uzun boylu kaprislerini.hatalıysam adım atarım ayrı;ama baktım uzatıyo hiççç işim olmaz.zaten kendi gelir o zaman da:jeyyar çeksin benim kaprisimi.2 gündür çektiriyorum zaten :1closedeyes:

ya kizlar iki uc mesajinizi okudum kocami ozetlemi$siniz hemen :) kendimi daha az yalniz hissediyorum artik

erkegin kaprisi hakikaten çekilmiyor ama

bu sadece kaprisle sınırlı değil ilişkinin her aşamasında böyle
en basiti bir kadın kendisini aldatan kocasını affeder belki ama
karısı tarafından aldatılan erkeğin karısını affetme diye bir durumu olmaz
yada binde bindir ben hiç rastlamadım nedense mirmirmirmir
doğamız gereği alttan almaya alışmışız arkalarını toplamaya kahırlarını çekmeye alışığız
annelerimiz bile erkekler sinirliyken susacaksın derler
çünkü sinirini kontrol edemeyen bir mekanizmaya sahipler ya size yada çevreye zarar verirler
ama benim annem hep der ki
sinirliyken susacaksın sakin bir anında öcünü alacaksın :jeyyar:

yaşasın kadı gücü :hooray:

alkışşşşşşş kaydirigubbakcemile5

çok mantıklııı aslında CADIARZU

alkışşşşşşş kaydirigubbakcemile5

çok mantıklııı aslında CADIARZU

aynen canım banada çok mantıklı geliyor :1closedeyes:
yalnız kendimizi frenlemek zorunda olan yine biz olacağız
her ne kadar sinirlenirsek sinirlenim yutmuş gibi yapacağız
amaaa yutmayıp sakin bir anında ona yutturacağız :jeyyar:
netice itibariyle geçte olsa
kadının fendi erkeği yendi olacak :hooray:

ya erkeklerın hepsı aynı ve ben egıltılmesı gereken cocuk olduklarını dusunuyorum .ne ılgısız bırakıcaksın ne ılgıyı fazla kacırıcaksın yoksa herseye oldugu gıbı bunlarada bı sey uyduruyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…