- 18 Haziran 2016
- 1.189
- 490
- 38
- 32
- Konu Sahibi mortaldance
-
Hepsini tanımama gerek yok çünkü hepsi aynı b.kHepsini tanıdın yani
Bir kişi ama diyorum ya hepsi aynıKac kisi evlenmekten soguttular sizi
Ne mi yaptılar birisi eski sevgilisine gitti benle beraber ken diğeri daha ilk buluşmada elimi tutmaya çalışmalar yılışık hareketler en son kisi de sürekli benim dediğim olsa hiç bir sözümden dışarı çıkmasa kendi haricinde kimseyle el dost akraba aile arkadaş görüşmememi istedi patladım bend e bıktım Ada'm gibi birisi yokmuNe yaptılar sana o "erkekler" de böyle düşünüyorsun ? Ayrıca hepsi derken "elin oğulları " dimi ?
Vardır vardır da senin seçimlerde belki sıkıntı vardır... bu arada yaş kaç ?Ne mi yaptılar birisi eski sevgilisine gitti benle beraber ken diğeri daha ilk buluşmada elimi tutmaya çalışmalar yılışık hareketler en son kisi de sürekli benim dediğim olsa hiç bir sözümden dışarı çıkmasa kendi haricinde kimseyle el dost akraba aile arkadaş görüşmememi istedi patladım bend e bıktım Ada'm gibi birisi yokmu
Ne mi yaptılar birisi eski sevgilisine gitti benle beraber ken diğeri daha ilk buluşmada elimi tutmaya çalışmalar yılışık hareketler en son kisi de sürekli benim dediğim olsa hiç bir sözümden dışarı çıkmasa kendi haricinde kimseyle el dost akraba aile arkadaş görüşmememi istedi patladım bend e bıktım Ada'm gibi birisi yokmu
Hepsi adi şerefsiz ...evlenmek ten soğuttular beni
Aklıma geldi yazıyorum tam bu cümleye cevapHepsini tanıdın yani
Aklıma geldi yazıyorum tam bu cümleye cevap
Sen yemeğin bayat olduğunu anlamak için tüm tencereyimi yiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?