- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Valla bana garip geldi dedem yasinda torun sahibi adamin gencecik kiza sulanmasi.
kız sende yazdın mı yoksaBunlar basit kalıyor artık twitter a swinger yazsanız kaybolursunuz şok olmaktan oha oha diye diye
Bazen facebookta trans profillerine denk geliyorum, bakiyorum. Bacaklari benden ince ya orada icim gidiyor iste
:)
Aslında trajik bir durum maalesef.
Benim 17 yaşında yavrum travestiye kur yapsa kahrolurdum sanırım.
Allah'ım hayırlı evlatlar nasip etsin.
Akıl, fikir ihsan eylesin.
Evet baktım burda bir haber vardı ondan sonra bakmıştım hem insan meraktan bakıyor zaten neden şaşırdın kikız sende yazdın mı yoksa
bakarsın şaşırmadım zaten canım neden bakmayasınEvet baktım burda bir haber vardı ondan sonra bakmıştım hem insan meraktan bakıyor zaten neden şaşırdın ki
Bazen facebookta trans profillerine denk geliyorum, bakiyorum. Bacaklari benden ince ya orada icim gidiyor iste
Hahaha bu çok komiktiBazen facebookta trans profillerine denk geliyorum, bakiyorum. Bacaklari benden ince ya orada icim gidiyor iste
Lgbt arkadaslarim Kaos GL, Lambda gibi sayfalardan haber paylastiklarinda veya Onur Yuruyusu etkinlik sayfalarinda falan denk geliyorum ben.Yahu nasıl denk geliyorsunuz şunlara. Facebookta baya vakit kaybettiğim dönemler de oldu, milleti stalkladığım dönemler de. Bir tane trans profiline denk gelmedim.
Bi de eşimin bacakları bana benimkilerden biçimli gelir. Uyuz olurum.
Bu kadin trans guzeli secildi. Yorganimin altinda usul usul agliyorumHahaha bu çok komikti
Bende birkaç kez denk geldim.Bazıları o kadar güzel oluyor ki "bir erkek bu kadar güzelse ben neyim?"diye düşünüyor insan.:)
Lgbt arkadaslarim Kaos GL, Lambda gibi sayfalardan haber paylastiklarinda veya Onur Yuruyusu etkinlik sayfalarinda falan denk geliyorum ben.
Bu kadin trans guzeli secildi. Yorganimin altinda usul usul agliyorum
Utanacak bir sey yok ya askolsun :)Aha çok utandım.
Tabiki böyle durumlarda denk gelmen normal.
Adeta kul hakkiYa ben benden büyük meme görünce üzülüyorum. Haksızlık bu gibi sanki :)
Ufff ya şuna bakın. Çok sinir bozucuBu kadin trans guzeli secildi. Yorganimin altinda usul usul agliyorum
Gercektende güzelmiş benden çok çok güzel ..kıskandım yaniBu kadin trans guzeli secildi. Yorganimin altinda usul usul agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?