• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkeklerden Nefret Eder Hale Geldim

katherina07

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
173
22
33
Eski sevgilimden hala kurtulamıyorum. Her geçen gün daha da psikopatlaşıyor.Tamam diyorum aramaları mesajları bitti oh diyorum ama yok öyle olmuyor işte tam kurtuldum derken yeniden başlıyor rahatsız etmeye...

Telefonda whatsapptan engelledim. Ama resim değiştirdiğinde falan görebiliyorum. Bakmak için engel,ni kaldırıyorum sonra hemen yeniden engelliyorum.Geçen bir baktım bir kızla yanak yanağa fotoğraf çekmiş koymuş. Arada bakıyorum sürekli gecelerin bir yarısına kadar açık. Sevgiliyken o saatlere kadar konuşalım desem yanaşmaz ama ne hikmetse gecelere kadar duruyor. Neyse dedim kızdım tabi ama oh dedim içten içe de kurtuldum birini bulmuş kendine uğraş bulmuş benimle uğraşmaz artık. Öğlen bir baktım bunun annesi arıyor beni. Açmadım tabi ki. Çünkü izinde ve evde yani arayan annesi değil o. Annesi de olsa farketmez artık konuşmak dahi istemiyorum.

Beni asıl sinir eden olayı anlatmak istiyorum. Benim bir blogum vardı. Oraya her türlü şeyi yazardım. Kafamı dağıtmak için. Blogumu öğrenmiş. Blogumun facebook sayfasında beğenmeler yorum yapmalar. Mesaj bile attı. ...... blogunun sahibi yazılarınızı her gün takip ediyorum diye halbuki biliyor benim o kişi olduğumu. Sonrasında blogumda da tuhaf tuhaf şeyler yazmış. Yok seni seviyorum özlüyorum seninle geçirdiğimiz günleri özlüyorum seni her daim bekleyeceğim vs. Blogun mesaj kutusuna da buraya yazı yazacağına kağıda yazsaydın tarzı şeyler yazmış. Akşam akşam sinirlerimi tepeme çıkardı. Kaç yıldır yazdığım blogumu silmek zorunda kaldım. Hayattan soğuttu resmen. Şuan onun yüzünden bütün erkeklerden nefret ediyorum.Artık iyice azıttı. Sevgi değil bu inanmıyorum. Ne yapacağımı şaşırdım artık. Aramalarını açmıyor mesajlarına cevap vermiyorum faceden de engelledim yaptığı şeylere bak hayatımı zehir ediyor bıktım artık. :KK61:Konuşsam olmuyor sussam yine olmuyor nasıl kurtulacağım ben bundan ya :(

Yani kızacaksın ama istesen iletişimi çok rahat kesersin.
Whatsapptan yok engeli açıyorum fotosuna bakıyorum falan madem kurtulmak istediğin biri ne gerek var?
Hadi daha da bıktın numaranı değiştir, nereden bulacak?
Blogunu niye siliyosun? Bloglarda yorumları denetleme var senin onayını almadan sitede yayınlanmaz.

İçten içe hoşuna gidiyo demek ki peşinden koşması yoksa çözüm bol emin ol.

Yani kızacaksın ama istesen iletişimi çok rahat kesersin.
Whatsapptan yok engeli açıyorum fotosuna bakıyorum falan madem kurtulmak istediğin biri ne gerek var?
Hadi daha da bıktın numaranı değiştir, nereden bulacak?
Blogunu niye siliyosun? Bloglarda yorumları denetleme var senin onayını almadan sitede yayınlanmaz.

İçten içe hoşuna gidiyo demek ki peşinden koşması yoksa çözüm bol emin ol.
Kızmak demeyelim de iğneleyici yargınız rahatsız etti beni.
Whatsapp olayı tamamen meraktan doğan bir şey çünkü resim değişikliğini kişi listesinde görebiliyor insan doğal olarakta merak ediyor kim bu yanındaki diye.Zaten o durum olduktan sonra gecenin bir yarılarına kadar orada olması dikkatimi celpettiği için merak etmiştim ama bu kısa süren bir durum oldu. Yani zırt pırt aman bakayım ne yapıyor benim canım havası değil yani bu... Ayrıca numara değişimi konusuna gelecek olursam o iş bahsettiğiniz kadar kolay değil. 1 yıllık sözleşme imzaladım bu yüzden ha deyince o numara değişmiyor malesef. Blog olayına gelecek olursam yorum denetimi olayını blogu açtığım ilk anda ayarlamadığım için o konuya yapabileceğim bir şey yok.Ayarları düzeltmeye çalıştığımda pek bir yol katedemedim. Bir bakıma da blogumu bulması yetiyor zaten çünkü sürekli fake hesaplar açıp facebookta sürekli mesaj atıp ekleyen birinden bahsediyorum.(Ha o iş kolay engelleseydin ya diyecekseniz de ben ekleyeyim her seferinde engelliyorum zaten.) Blogumun adresini bilip yazılarımı okuması beni rahatsız eder.

kurtulmak istediğiniz kişinin gece yarılarına kadar orda olması dikkatinizi celp etmez diye düşünüyorum bende.. kurtulmak istiyorsanız gerçekten çok basit numaranızı değiştirin, sosyal ağlardan engelleyin.. önce siz onu kendi içinizde bitirin ve merak etmeyin ki aynısını ondan da bekleyebilin..

Back
X