- 24 Şubat 2015
- 10
- 0
- 1
- 41
- Konu Sahibi papatya2222
-
3 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrıldık.(Benim isteğimle) fakat bir türlü peşimi bırakmıyor.Sürekli gizli numaradan arıyor.Mail atıyor.Onda bana ait resimler var.Sürekli bu resimlerin onda olduğunu silmediğini hatırlatmak için bana bu resimleri mail atıyor . Şimdi facebook adresi almış.Farklı bir isimle . beni eklemiş. Kabul etmedim.Farklı bir isim ama o olduğunu biliyorum.Eklediği kişiler hep benim çalıştığım yerdeki kişiler.Çevremdeki kişileri eklemesi beni korkutuyor.Bu resimleri paylaşır diye.
facebook şikayet gönderdim sahte hesap diye.işe yaramadı.
ne yapabilirim ???
bikinili çekilmiş fotoğraflarım.ama bunların başka biri tarafından paylaşılması çok kötü.
sen bikinili foto paylasirmisin normalde sosyal medya hesaplarinda?bikinili çekilmiş fotoğraflarım.ama bunların başka biri tarafından paylaşılması çok kötü.
Paylaşamaz zaten korkma.bikinili çekilmiş fotoğraflarım.ama bunların başka biri tarafından paylaşılması çok kötü.
tabi ki hayır. işte sorun da o zaten.beni rezil etmek için yapar diye korkuyorumsen bikinili foto paylasirmisin normalde sosyal medya hesaplarinda?
yaparsa basina gelecekleri biliyodur.. bosuna korkma..tabi ki hayır. işte sorun da o zaten.beni rezil etmek için yapar diye korkuyorum
biri bikinili fotonuzu yolladı diye kimseye rezil olmazsınız korkmayın da eğer çok endişeliyseniz savcılığa başvurun, şantajdan değilse bile tehditten peşine düşerler.tabi ki hayır. işte sorun da o zaten.beni rezil etmek için yapar diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?