- Emoji Skoru
- 0
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi papatya2222
-
hayır hiç öyle yayınlama falan demedim.zaten cevap vermiyorum. Böyle birşey yaparım demedi açıkça zaten. farklı isim ile hesap açık birde yakın çevremi eklediği için öyle tahmin ediyorum.Birde bana mail atıp duruyor.Bu resimleri gönderip ..Bence yok yayımlama yapma etme diyorsun ondan böyle tehdit ediyor.
Sonuçta denize girerken seni herkes öyle görüyor?
32 YAŞINDA
ASLAN.. reddedilmeyi kabullenemiyor..Bugüne kadar hiç reddedilmemiş beyefendi deBaya da büyükmüs, ne kadar ayip ve rezil davranislar, büyüyememis anlasilan. Burcu ne acaba?
öküz burcuymuş ,Baya da büyükmüs, ne kadar ayip ve rezil davranislar, büyüyememis anlasilan. Burcu ne acaba?
Keşke sevgili genç kızlarımız bu gibi örnekleri okuyup, sonradan pişman olacakları fotoğraflar çekilmese...
O zaman dünya ne kadar güzel olurdu....
aradaki bu yorumlarınıza bayılıyorum kamu spotu niteliğinde.
konuyu tam okumadınız sanırım .Zaten hiç kabul etmedim arkadaşlık isteğini..Kardesim engelle facebooktan ne diye engellemiyorsun
Savcılık yolu görülüyor3 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımdan ayrıldık.(Benim isteğimle) fakat bir türlü peşimi bırakmıyor.Sürekli gizli numaradan arıyor.Mail atıyor.Onda bana ait resimler var.Sürekli bu resimlerin onda olduğunu silmediğini hatırlatmak için bana bu resimleri mail atıyor . Şimdi facebook adresi almış.Farklı bir isimle . beni eklemiş. Kabul etmedim.Farklı bir isim ama o olduğunu biliyorum.Eklediği kişiler hep benim çalıştığım yerdeki kişiler.Çevremdeki kişileri eklemesi beni korkutuyor.Bu resimleri paylaşır diye.
facebook şikayet gönderdim sahte hesap diye.işe yaramadı.
ne yapabilirim ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?